ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de miyagi »

Vali Vesa scrie:
andrei vladeanu scrie: ...Deoarece dupa ce Popescu o sa dispara, tu ti-ai incheiat misiunea si reprezentatia, iar pentru mine treaba abia atunci incepe....
Upsss... :wink:
S-ar putea sa te doara prea tare cand vei cadea Andrei. :wink:
Daca se va retrage CIS-ul federatiei asteia pe motiv de "lege europeana ce reglementeaza dezvoltarea durabila a resursei piscicole" sau ca nu poate fi recunoscut ca sport pescuitul, nu numai ca vei fi in plus ca federal, dar si ca antrenor.
Ai lasat sa-ti zboare vrabia din mana. Ceea in ce crezi tu se cheama "legea lui Popescu". Nu exista o structura prin care sa se poata face ordine in pescuit si toate cele insirate de tine pana nu va fi facuta de catre pescari. Pana atunci obijnuieste-te cu gandul ca esti o victima care din pacate "a inceput sa creada in motivele agresorului sau".
Ultima oară modificat Mie Apr 23, 2014 12:21 de către miyagi, modificat 1 dată în total.
Urban culture.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie:
andrei vladeanu scrie:Noi 2, din pacate, nu putem fi pe aceeasi lungime de unda pe aceste topicuri.
se pare ca acesti " noi doi " se concretizeaza prin Tu si restul pescarilor din acest fenomen printr care ma includ si eu
nu este deloc asa, dar nu mai intru in amanunte...
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

pana una alta , maretul conducator si intreprinderea sa mai au 8 zile pana la deschiderea calendarului competitional care va incepe in forta cu prima etapa a campionatului national de rapitori la Manjesti , iar eu , ca mare fan al cestei pravalii voi urmari cu deosebit interes indeplinirea pomposului program oficial votat si aprobat de marea adunare generala a buticului de la Alba :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:
Cristi Y scrie:
andrei vladeanu scrie:Noi 2, din pacate, nu putem fi pe aceeasi lungime de unda pe aceste topicuri.
se pare ca acesti " noi doi " se concretizeaza prin Tu si restul pescarilor din acest fenomen printr care ma includ si eu
nu este deloc asa, dar nu mai intru in amanunte...

asa este , l-am omis pe Buhac :D :D

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie:pana una alta , maretul conducator si intreprinderea sa mai au 8 zile pana la deschiderea calendarului competitional care va incepe in forta cu prima etapa a campionatului national de rapitori la Manjesti , iar eu , ca mare fan al cestei pravalii voi urmari cu deosebit interes indeplinirea pomposului program oficial votat si aprobat de marea adunare generala a buticului de la Alba :lol: :lol:
foarte bine faci.

eu sunt cu crapu' nu cu spinningu' si prin urmare ii urmaresc pe ailalti din calea mosilor sa vad ce fac...
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

si cu asta am incheiat.
va invit sa va vedeti fiecare de treaba si sa nu va mai f.u.t.a grija de persoana mea.
multumesc.
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

nu trebuie sa te superi , incercam o discutie constructiva

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Arogant ca de obicei.
Ar trebui sa fi invitat si tu sa nu-ti mai bati capul pentru pescuitul asta competitional ca are cine. Tu ai facut ce ai facut intr-un joc de echipa. Cand nu ai mai facut parte dintr-una si ai fost la conducere ai cam stricat. Din cand in cand mai freci ridichea unuia sau altuia, dar cand e vorba de tine te superi si-ti iei jucariile la picioare. Nu e corect. Nici tu nu esti.
Daca te preocupa linistea si ordinea din pescuit poti sa incepi cu tine?
Ultima oară modificat Mie Apr 23, 2014 12:39 de către miyagi, modificat 1 dată în total.
Urban culture.

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie:nu trebuie sa te superi , incercam o discutie constructiva
am s-o port cu buhac, multumesc...
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

stati asa ca fane balamuc vine pe siteul maghernitei de la Alba si cu o urare de paste :

" Cu ocazia sărbătorilor de Paști, Federația Română de Pescuit Sportiv spune din inimă „Cristos a înviat”. Urează tuturor pescarilor sportivi sărbători fericite și numai bucurii. Ștefan Popescu – președinte translation "

pai bine bai mucilaginosule , tu nici pana la varsta ta matusalemica nu ai invatat ca se spune Hristos nu Cristos ?? ia si studiaza un pic religia , asta daca nu te apuca tremuriciul cand pui mana pe biblie ca pe orice posedat de diavol

ia ca sa stii de acum incolo , cand te referi la Mantuitor spui HRISTOS , varianta ta o folosesti in expresia Cristosul ma-tii !!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”