ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Vladut Mateianu »

Urata treaba daca chiar este asa..... sunt curios sa aflu numele celor care au reusit aceasta magarie....nu de alta, dar pescarii au dreptul sa afle cine le-a stricat "jucaria" ! :twisted: :twisted: :twisted:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Bineînțeles că jucăria a fost stricată de AGVPSR și RIG Service, care au încălcat Înțelegerea semnată. Acestia, știind că legea este împotriva lor, nu au fost prezenți la MTS ieri, când am fost la București, iar minciunile lui Oană sunt o diversiune ieftină. Ieri nu am discutat cu nici un oficial al MTS, ci doar cu funcționarii direcției de sport, alte probleme decât despre CM.
Gluma bună este că semidoctul de Bentu, care este vecin cu vărul meu îl suna pe acesta să mă roage să deblochez situația. Oare de ce nu am fost sunat eu de nimeni dintre cei interesați și s-a încercat contactarea mea prin intermediari? Răspunsul este foarte simplu. La cererea făcută și prin intervențiile la Secretarul de stat Carmen Tocală, aceasta a spus clar că nu poate încălca legea. Mai mult, avizul de organizare era eliberat, conform legii, pe numele federației. Asta nu a suportat AGVPSR si Rig Service. Să respecte legea. Și au preferat să renunțe la CM pentru că prin organizarea federației ieșeau la iveală dedesubturile acestei inginerii financiare, întrucât asta era în primul rând acest Campionat Mondial.
Eu am declarat tot timpul că susțin acest CM de crap, dacă se desfășoară conform legii și statutele asociaților. Se pare că problema lor este la statute și la actele de proprietate ale lacului Corbu.

PS Mie nu-mi redactează nimeni documentele. Sunt capabil să le fac singur și le fac foarte bine.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

pai e foarte simplu ......
domnul popescu a fost ieri la mts si a spus ca el va organiza singur campionatul mondial ,fara agvps si rig service ,pe alt lac in afara lacului corbu .......cerand o autorizare in acest sens
mts-ul a spus ca federatia nu poate organiza deoarece nu a depus cu 6 luni inainte dosarul de organizare al campionatului ,dosar ce trebuie sa contina buget ,protocol ,sponsori ,personal de organizare ,plan desfasurare activitati specifice competitiei ,paza obiectiv ,etc

agvps nu poate organiza campionatul deoarece nu este structura sportiva neavand cis ........

solutia de compromis este ca federatia si agvps sa semneze un protocol de colaborare .......federatia ca are cis iar agvps ca are autorizare cips ..........lucru refuzat de popescu ........

de mentionat ca federatia a primit cis prin hotarare hudecatoreasca ,nu direct pe baza documentelor de la dosar ......mts fiind obligat sa elibereze certificatul pe baza acelei hotarari ,desi stia ca nu este legal ,dar un judecator prost sau corupt a savarsit raul ce cu greu mai poate fi indreptat .........

deci .........campionatul mondial la crap 2014 .........italia ...........iar romania nu va mai primi drept de organizare 10 ani .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Stefan Popescu
pescar de competitie

oanavictor scrie:pai e foarte simplu ......
domnul popescu a fost ieri la mts si a spus ca el va organiza singur campionatul mondial ,fara agvps si rig service ,pe alt lac in afara lacului corbu .......cerand o autorizare in acest sens
mts-ul a spus ca federatia nu poate organiza deoarece nu a depus cu 6 luni inainte dosarul de organizare al campionatului ,dosar ce trebuie sa contina buget ,protocol ,sponsori ,personal de organizare ,plan desfasurare activitati specifice competitiei ,paza obiectiv ,etc

agvps nu poate organiza campionatul deoarece nu este structura sportiva neavand cis ........

solutia de compromis este ca federatia si agvps sa semneze un protocol de colaborare .......federatia ca are cis iar agvps ca are autorizare cips ..........lucru refuzat de popescu ........

de mentionat ca federatia a primit cis prin hotarare hudecatoreasca ,nu direct pe baza documentelor de la dosar ......mts fiind obligat sa elibereze certificatul pe baza acelei hotarari ,desi stia ca nu este legal ,dar un judecator prost sau corupt a savarsit raul ce cu greu mai poate fi indreptat .........

deci .........campionatul mondial la crap 2014 .........italia ...........iar romania nu va mai primi drept de organizare 10 ani .
Puteți proba aceste afirmații? Da sau nu. Și cu cine s-au purtat discuțiile? Poate eram în transă și nu mai țin minte. Sau minte Oană?

PS Dosarul este depus demult. Dovadă că s-a emis Avizul pentru prganizare. Și documentația conținea toate documentele cerute de lege, mai puțin declarația pe propria răspundere a deținătorului dreptului de folosință a Lacului Corbu care nu a vrut să dea această declarație. Poate știa dumnealui de ce.

PPS Încercați să nu fiți penibil. Hotărârile judecătorești se dau în baza unor probe certe, nu pe ochi frumoși.
Ultima oară modificat Vin Apr 25, 2014 8:16 de către Stefan Popescu, modificat de 2 ori în total.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

se pare ca am postat amandoi in acelasi timp ,fiecare in parte acelasi lucru .........ROMANIA NU VA ORGANIZA CAMPIONATUL MONDIAL DE PESCUIT LA CRAP 2014 !!!!!!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Stefan Popescu
pescar de competitie

oanavictor scrie:se pare ca am postat amandoi in acelasi timp ,fiecare in parte acelasi lucru .........ROMANIA NU VA ORGANIZA CAMPIONATUL MONDIAL DE PESCUIT LA CRAP 2014 !!!!!!!!!!!!!!!
Mai rețin niște chestii pe care văd că le scăpați, probabil din lipsă de control. Ași spus cumva că România nu va mai organiza 10 ani competiții? Păi nu organizează RIG SERVICE sau AGVPSR? Sunteți hazliu, zău așa. :lol: :lol: :lol: :lol:
PS Eu nu mai semnez Înțelegeri cu impostorii. Am făcut-o odată și mi-a ajuns. Mă mir de ce nu vă puneți întrebarea „Unde este invincibilitatea AGVPSR care făcea și desfăcea totul în pescuitul sportiv?” A ajuns așa de nebăgată în seamă în propria țară? Ce chestie!

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Stefan Popescu scrie:

Puteți proba aceste afirmații? Da sau nu. Și cu cine s-au purtat discuțiile? Poate eram în transă și nu mai țin minte. Sau minte Oană?

PS Dosarul este depus demult. Dovadă că s-a emis Avizul pentru prganizare. Și documentația conținea toate documentele cerute de lege, mai puțin declarația pe propria răspundere a deținătorului dreptului de folosință a Lacului Corbu care nu a vrut să dea această declarație. Poate știa dumnealui de ce.

Pai ce mai este de probat atata timp cat recunoasteti singur ca ati fost ieri la mts ,bentu si carstocea nu au fost invitati ,eu nu am spus ca ati vorbit cu oficiali am spus doar ca ati facut spectacol pe acolo ,iar cu dosarul recunoasteti singur ca nu este complet si nu indeplineste criteriile legale .........
uitati ca in urma cu cateva zile ati afirmat pe acest forum ca va avea loc o intrunire miercuri la mts .........ei bine ieri a fost joi si dumneavoastra ati fost singur ........
ROMANIA VA ORGANIZA SAU NU CAMPIONATUL MONDIAL LA CRAP 2014 PE LACUL CORBU ASA CUM A FOST STABILIT INITIAL DE CATRE CIPS ????????va rog sa raspundeti clar si la obiect !!!!!

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Stefan Popescu scrie:

Pai ce mai este de probat atata timp cat recunoasteti singur ca ati fost ieri la mts ,bentu si carstocea nu au fost invitati ,eu nu am spus ca ati vorbit cu oficiali am spus doar ca ati facut spectacol pe acolo ,iar cu dosarul recunoasteti singur ca nu este complet si nu indeplineste criteriile legale .........
uitati ca in urma cu cateva zile ati afirmat pe acest forum ca va avea loc o intrunire miercuri la mts .........ei bine ieri a fost joi si dumneavoastra ati fost singur ........
ROMANIA VA ORGANIZA SAU NU CAMPIONATUL MONDIAL LA CRAP 2014 PE LACUL CORBU ASA CUM A FOST STABILIT INITIAL DE CATRE CIPS ????????va rog sa raspundeti clar si la obiect !!!!!

Stefan Popescu
pescar de competitie

Poate aveți probleme de înțelegere. Eu nu am fost la MTS pentru CM, iar eu nu fac spectacole pe unde mă duc. Nu știu de ce domnii în cauză refuză să mă contacteze. Eu sunt, în măsura în care se mai poate pentru ca acest CM să se țină în România, dar să se facă în condițiile legii. Părerea mea este că toată cheia este la MTS. Iar MTS nu a fost capabil să gestioneze corect acest subiect. El este cel care autorizează acest eveniment sportiv.
Oare de ce nu se merge pe burtă cum s-a făcut în 2012? Pun și eu întrebarea asta retorică! Și oare de ce, în urma celor 7-8 scrisori pe care le-am adresat celor doi coorganizatori începând din noiembrie anul trecut nu am primit niciun răspuns? Poți să pui acestă întrebare lui Bentu, Șelaru sau Cârstocea?
A, am uitat. În lipsa declarației administratorului de la Corbu, am pus declarația patronului de la Sărulești. Poate asta nu a convenit. Așa că documentația a fost completă. :lol: :lol: :lol:
Poate așa înțelegeți că pe mine nu mă poate manipula nimeni, nici măcar Florin Cârstocea.
Și ca să știți și scopul vizitei mele la MTS, a fost în principal să mă întâlnesc cu reprezentantii federațiilor de canotaj și de kaiac canoe, cu care demarăm un uriaș proiect de infrastructură pentru sporturile pe apă (pescuit sportiv, kaiac canoe și canotaj). De asta am fost la MTS, pentru că respectivele federații acolo au sediul.
Ultima oară modificat Vin Apr 25, 2014 8:38 de către Stefan Popescu, modificat 1 dată în total.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Stefan Popescu scrie:................................
Mars ! :twisted: Atarnache, canta la alte mese ca pe aici nu este loc !! :twisted:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”