ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de andrei vladeanu »

Ai grija ca glumele tale incep sa aiba accente mitocanesti! :twisted:
The One Team

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

andrei vladeanu scrie:Scuza-ma Mitrix. :)
Ai ceva de zis pe subiect?
Oricat as vrea sa te ajut, ai prea mult de incarcat, ca sa impartim munca . :D

Serios acum . Vezi tu pescari de competitie activi ca posteaza pe aici ? Aveti voi treburile voastre ....

andrei vladeanu
Veteran

Dan Mitranescu scrie: Vezi tu pescari de competitie activi ca posteaza pe aici ? Aveti voi treburile voastre ....
Da. Pe tine. Am crezut ca au devenit si treburile tale... :wink:
The One Team

Crapmania.ro
Pescar de competitie

Mesaj de Crapmania.ro »

userul "gabi1" banat o saptamana.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

andrei vladeanu scrie:
pacifistule, lasa tu teoriile despre prietenii sincere si pe interes ca nu te prinde deloc subiectul.
se vede ca ai ratat discutiile, daca derulezi inapoi vei vedea ca nu eu sunt cu vorbele murdare ci el.
"el" este omul care te-a slujit cu credinta multi ani, fara sa-ti ceara nimic in schimb si fara sa aiba vreun avantaj din asta..... la fel au fost si altii, ajunsi intre timp toti la cosul tau de gunoi....
andrei vladeanu scrie:
dar nu mai observi multe alte persoane (sau fantome de forum) cu zero experienta competitionala care se tot baga in seama pe aici?!? pe aia nu-i mai trimiti la subiecte tehnico-tactice?
sau aia zic bine pentru ca ne dau la m u i e mie si lui val?
"altii" nu se sparg pe aici ca sunt mari pescari de crap..... :wink:

si te rog sa respecti regulamentul forumului ca vad ca deja au inceput sa apara prea multe trivialitati....motiv ptr care susti ca l-ai si banat pe userul gabi 1 !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Draga Vladut,

Nimeni dintre cei care merita nu au ajuns la cosul meu de gunoi. Totusi, userul fantomatic care vorbeste mult pe forum dar nu spune nimic si pe care-l aperi m-a trimis pe mine la un cos de gunoi intr-o postare anterioara.

Asa e, au aparut foarte multe trivialitati si jigniri. Dar nu din partea mea. Eu am folosit, intr-adevar cuvintele m u i e sau p u l a, dar in contexte literare si la adresa-mi. Adica am reclamat ca mi se da la m u i e sau sunt luat la p u l a.

Cred ca diferenta ai putea s-o sesisezi...

Ma refer la diferenta dintre m u i a de care vorbesc eu mai sus si invitatiile lui Tataie de a-l pupa cu fruntea pe buric.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Vladut Mateianu scrie: "el" este omul care te-a slujit cu credinta multi ani, fara sa-ti ceara nimic in schimb si fara sa aiba vreun avantaj din asta..... la fel au fost si altii, ajunsi intre timp toti la cosul tau de gunoi....
Exact "el" ma ameninta la topicul asta cu bataia si ma invita sa-l ating cu fruntea-n buric. Chiar "el"...
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Sincer imi pare rau sa aud asta. Dar sper ca toate sa se opreasca aici....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Lasind la o parte ironia ta care nu a fost la tine punct forte niciodata , tot a nesimtire suna , iti scriu ca daca aici gaseste de cuvinta Cristi sa injure , este normal sa ii raspund tot aici . Daca ma injura la Romania Libera sau in ziarul Adevarul , acolo ii si raspundeam si nu deranjam linistea site-ului tau . Sincer preferam o alta cale si alt mediu academic )) . Normal ar fi sa intelegi ...macar chestia asta.
Altfel ... sa iti fie bine si spor la treaba .

@Mitraescu - ai dreptate Dane , le avem noi pe ale noastre . Scuze ca asistati la asta .

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cezar Bibu scrie:Da, m-am uitat ,si ieri, ma uit si azi, si sunt mahnit...vad cum niste veterani ai pescuitului ,care-mi sunt si prieteni, se balacaresc pentru niste efemere pozitii si functii ! Pe acelasi topic scriam , in ajunul sarbatorilor pascale : "...Bai, da' nu va mai satura Dumnezeu ? Nici macar in zilele astea?
Tot ce va intereseaza sunt clasamente, trofee , federatii, bani, combinatii, punctaje, medalii, ministere, reprezentari, functii . Ca sa nu mai vorbim de cine, care face cea mai tare bila de pe mapamond ! ...Da' de placerea pescuitului mai stiti ?..."

Pacat !

Urez si eu aici, lotului Carp United , sa aiba liniste si un dram de noroc, ca pricepere au , slava Domnului !
Si pentru ca azi mi-am gasit timp iti raspund si tie Cezare . Unde vezi tu clasamente , functii , samd in discutia noastra , daca asta se poate numi discutie ? Ce ministere , ce bile mari sau mici , samd ...????
Iti spun sincer ca ai postat asa ....in afara de subiect si fara sa te superi , doar ca sa scrii si tu ceva , ca ne sti pe toti trei . Unii iti suntem si prieteni :lol:
Am pus intrebari concrete lui Cristi ...de ce ne jigneste si de ce in public, de ce el , samd ?
Era normal sa ne fi si raspuns . El nu a facut-o ! ne-a dat m..e si p..i cite a vrut si a plecat dupa aia la saorme si nu mai stiu eu pe unde .
Nu mai fi lupul moralist , ca discutia nu are nimic cu morala in clipa de fatza . De fapt trebuia sa aiba , dar s-a oprit in buricul lui Cristi , ca asa a vrut el .
Mie mi-ar face placere ca daca ai ceva sa imi spui sa imi sti si numarul de telefon si sa vorbim . De la Cristi nu am pretentia asta de ceva vreme , dar de la tine , chiar daca te-o supara ...o am !
Si insist pe ea !!

Cu drag .

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”