Moderator: gor965
Oricat as vrea sa te ajut, ai prea mult de incarcat, ca sa impartim munca .andrei vladeanu scrie:Scuza-ma Mitrix.![]()
Ai ceva de zis pe subiect?
Da. Pe tine. Am crezut ca au devenit si treburile tale...Dan Mitranescu scrie: Vezi tu pescari de competitie activi ca posteaza pe aici ? Aveti voi treburile voastre ....
"el" este omul care te-a slujit cu credinta multi ani, fara sa-ti ceara nimic in schimb si fara sa aiba vreun avantaj din asta..... la fel au fost si altii, ajunsi intre timp toti la cosul tau de gunoi....andrei vladeanu scrie:
pacifistule, lasa tu teoriile despre prietenii sincere si pe interes ca nu te prinde deloc subiectul.
se vede ca ai ratat discutiile, daca derulezi inapoi vei vedea ca nu eu sunt cu vorbele murdare ci el.
"altii" nu se sparg pe aici ca sunt mari pescari de crap.....andrei vladeanu scrie:
dar nu mai observi multe alte persoane (sau fantome de forum) cu zero experienta competitionala care se tot baga in seama pe aici?!? pe aia nu-i mai trimiti la subiecte tehnico-tactice?
sau aia zic bine pentru ca ne dau la m u i e mie si lui val?
Exact "el" ma ameninta la topicul asta cu bataia si ma invita sa-l ating cu fruntea-n buric. Chiar "el"...Vladut Mateianu scrie: "el" este omul care te-a slujit cu credinta multi ani, fara sa-ti ceara nimic in schimb si fara sa aiba vreun avantaj din asta..... la fel au fost si altii, ajunsi intre timp toti la cosul tau de gunoi....
Si pentru ca azi mi-am gasit timp iti raspund si tie Cezare . Unde vezi tu clasamente , functii , samd in discutia noastra , daca asta se poate numi discutie ? Ce ministere , ce bile mari sau mici , samd ...????Cezar Bibu scrie:Da, m-am uitat ,si ieri, ma uit si azi, si sunt mahnit...vad cum niste veterani ai pescuitului ,care-mi sunt si prieteni, se balacaresc pentru niste efemere pozitii si functii ! Pe acelasi topic scriam , in ajunul sarbatorilor pascale : "...Bai, da' nu va mai satura Dumnezeu ? Nici macar in zilele astea?
Tot ce va intereseaza sunt clasamente, trofee , federatii, bani, combinatii, punctaje, medalii, ministere, reprezentari, functii . Ca sa nu mai vorbim de cine, care face cea mai tare bila de pe mapamond ! ...Da' de placerea pescuitului mai stiti ?..."
Pacat !
Urez si eu aici, lotului Carp United , sa aiba liniste si un dram de noroc, ca pricepere au , slava Domnului !