ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de andrei vladeanu »

razvan u. scrie:Andrei,
Nu este asa. Fiecare poarta o parte de vina, insa fiecare poate avea si anumite argumente in favoarea lui.
Eu am mai spus-o si cu alte ocazii, o mai repet inca odata: o federatie de pescuit nu se va realiza niciodata de catre cineva dintre pescari. Pentru ca sunt prea multe interese si orgolii. Plus ca lipsesc cu desavarsire oamenii de actiune. De bani nu mai vorbim.....
perfect de acord cu tine.
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

razvan u. scrie:
Val scrie:Razvane ,

nu pune paie pe foc aiurea si nu uita ca tu nu ai zile de pescuit in total , cite week-enduri si zile de vacanta avem impreuna familiile noastre , eu cu Cezar . Asta cind nu eram la pescuit impreuna .
Nu transforma discutia in altceva decit este .
Cezar nu va raspunde aici . Dar sper ca citind sa aiba si el o revelatie , de genul , pai bine bai de ce nu ma suni daca ai ceva sa imi spui ? .........De ce scrii asa de mine ?
Pe Crapmania ?
Normal era ca in ultimele 3 saptamani cind ne-am vazut eu cu el odata la peste si cu Andrei de 2 ori ...sa deschida subiectul ... daca il preocupa .
Repet ...Cezar nu este decit prin deviere subiect a ceva .... altcineva era , dar acum e la o saorma , sa faca buricul rotund ...
Val,
Eu am scris altceva decat ai inteles tu.
Daca nu e clar, te rog sa recitesti.
P.S. Tu stii frecventa partidelor mele de pescuit?
Tu nu ai scris nimic , sau mai nimic ...ai incercat in virtutea unei prietenii sa faci ceva . Apreciez sincer . Dar nu era cazul , ca nu il ataca nimeni pe Cezar ..
Nu stiu frecventa partidelor tale de pescuit , stiu frecventa intalalnirilor mele cu Cezar )))) Sper ca acume OK .
Fir intins .

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Val,
Deja regret dialogul cu tine.
Nu am incercat sa fac nimic pentru Cezar.
Discutam cu Andrei.
C. S. PELICANUL

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

AV

Nu vroiam sa mai intru in polemica, cu tine sau cu altii apropiati tie.

Ca sa fie clara "istoria Tancabesti", poate iti mai amintesti ca am avut la timpul respectiv o solutie clara, furnizata de "cei 3", mai precis de catre Dan Badircea. Din pacate, a murit "in fasa", asa cum a murit si incercarea anterioara de infiintare a federatiei.

Asa ca nu mai da vina pe altii, vezi ca ai o oglinda in baie, pe perete.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Fuck... :(
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

andrei vladeanu
Veteran

fuckere,
nu stiu ce dorinte ai tu si nici ce solutii de "rezerva" (rezerva la ce? rezerva la cine?) ai avut.

stiu insa altceva

ca de proiect au fost PUBLIC desemnate sa se ocupe trei persoane (in niciun caz vladeanu pt ca vladeanu a mai incercat o data si nu a fost in stare!!!)

faptul ca tot eu sunt de vina ca nu s-a facut nimic nu ma mira, e firesc pana la urma...
The One Team

iulixa

Mesaj de iulixa »

pana la urma nu mai conteaza ce ai vrut sa faci, ci ce a iesit...
iar rezultatul e simplu: pietrafitta;
singurul aspect de discutat e buna sau reaua credinta; de fapt, asta e miza acestor discutii, caci presupun ca nimeni nu e nebun sa creada ca actiunile federatiei au adus ceva bun carpfishing-ului...

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

mai baieti, (andrei si val) ma uitam asta iarna la voi la emisiunea lui andrei si nu-mi venea sa cred cum puneati problema „pregatirii” cluburilor in privinta afilierii neconditionate la federatie in cazul mai mult decat sigur ca aceasta va fi recunoscuta de cips.
m-am minunat degeaba...voi nu v-ati potolit nici dupa ce federatia a dat-o-n bara, ba mai mult, valerica e mai plin de infatuare ca inainte si mai rau, mereu incearca s-o mascheze cu acel „cu drag” plin de venin ascuns, iar andrei, mai plin de aroganta...aroganta la fel ascunsa dupa o campanie de autovictimizare pe care nu ezita sa o practice in toate postarile.
si totul ajunge la apogeu cu incercarea furibunda de ai face pe toti sa creada ca tataie le-a dat m u i e si p u l i fara motiv...asta s-o credeti voi, ca noi nu credem !!!
si pentru valerica, special...nu te mai chinui degeaba sa-mi explici ca asta este o reglare de conturi intre voi, atata timp cat este publica pe forum...daca nu-ti convin interventiile, poarta-ti, tata, discutiile la telefon sau pe privat :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

cornelserbu scrie: si totul ajunge la apogeu cu incercarea furibunda de ai face pe toti sa creada ca tataie le-a dat m u i e si p u l i fara motiv...asta s-o credeti voi, ca noi nu credem !!!
cornele,
eu sustin ca indiferent de motive tataie era ultima persoana care trebuia sa ridice piatra.
in rest, "voi" credeti si faceti ce doriti...
The One Team

tecsi78

Mesaj de tecsi78 »

Daca as fi 2 (sau mai multi) romani care au uneltit si au obtinut anularea unui campionat mondial in tara, la care cea mai mare sansa de a castiga ar fi avut-o Romania, mi-as sapa o groapa de 100 de metri si m-as ascunde acolo, pe vecie.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”