mai baieti, (andrei si val) ma uitam asta iarna la voi la emisiunea lui andrei si nu-mi venea sa cred cum puneati problema „pregatirii” cluburilor in privinta afilierii neconditionate la federatie in cazul mai mult decat sigur ca aceasta va fi recunoscuta de cips.
m-am minunat degeaba...voi nu v-ati potolit nici dupa ce federatia a dat-o-n bara, ba mai mult, valerica e mai plin de infatuare ca inainte si mai rau, mereu incearca s-o mascheze cu acel „cu drag” plin de venin ascuns, iar andrei, mai plin de aroganta...aroganta la fel ascunsa dupa o campanie de autovictimizare pe care nu ezita sa o practice in toate postarile.
si totul ajunge la apogeu cu incercarea furibunda de ai face pe toti sa creada ca tataie le-a dat m u i e si p u l i fara motiv...asta s-o credeti voi, ca noi nu credem !!!
si pentru valerica, special...nu te mai chinui degeaba sa-mi explici ca asta este o reglare de conturi intre voi, atata timp cat este publica pe forum...daca nu-ti convin interventiile, poarta-ti, tata, discutiile la telefon sau pe privat