Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de Stefan Popescu »

Uite, îți fac un hatâr.
Vicepreședinte probleme juridice - av. dr. Petru Blăniță seful baroului Vaslui;
Seful Comisiei de antrenori - prof. Hărșan Dorel - fost campion național de staționar;
Andrei Vlădeanu - vicecampion Mondial la crap.
Sorin Rudeanu - idem
Cei doi vor fi echipa care va selecționa și pregăti lotul național pentru CM 2014, care sper eu, se va ține la Corbu.
Restul nu îi cunoști pentru că sunt oameni specializați în general în studii juridice sau manageri de firme.

Ce să fac? Printre pescarii sportivi sunt indivizi ca cel din filmuletul pvtv și nu cadrează cu ștaiful unei federații serioase.

PS Genes ti-a făcut o sugestie. Cu câți bani ai făcut din pescuit poți să mă cumperi. De ce nu încerci? Tot ziceai tu că mă mână foamea. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PPS Vezi că o să public calendarul CN 2014 la crap - prima ediție oficială organizată în România postrevoluționară. O să ai ocazia să vezi câți dintre prietenii tăi (pe care îi apărai de federație) o să reprezinte cluburile din federație. Și apropo, ai vrăjit pescarii cu un Campionat Național. Îl mai organizezi, că AGVPSR cică facă Campionatul de pescuit AGVPSR! Dacă mai apucă să-l facă!

PPS Tot cu maestru Oană faci echipă? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat Dum Dec 08, 2013 15:12 de către Stefan Popescu, modificat 1 dată în total.

Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Albert »

Stefan Popescu scrie:Vezi că o să public calendarul CN 2013 la crap - prima ediție oficială organizată în România postrevoluționară.
Mai bine mai tarziu decat niciodata :lol: :lol: :lol: Sa nu uiti sa pui si canicula in schema, mizerabilule.
Cat te mai rabda pamantu' asta lepra ordinara, nu stiu. Astept pana va aparea cineva sa ti-o traga de tot. Sunt convins ca nu voi astepta mult. E imposibil ca un cacaracter ca tine sa mai supureze mult in lumea asta virtuala.
In aia reala...ehei, acolo e alta poveste..asteapta si vei vedea :lol:

Stefan Popescu
pescar de competitie

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Stefan Popescu scrie:.......
Cei doi vor fi echipa care va selecționa și pregăti lotul național pentru CM 2014, care sper eu, se va ține la Corbu.
............
Asta presupune 2 lucruri din partea Federatiei:
- sa cada la pace cu AGVPS si Rig Service, cum a sugerat CIPS
- sa fie admisa ca membru cu drepturi depline la congresul CIPS din Aprilie
Sincer, date fiind conflictele extinse in instante dintre totate reprezentatntele pescuitului din Romania, cele 2 conditii de mai sus nu cred ca se vor indeplini !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Stefan Popescu scrie:
Gura păcătosului, adevăr grăiește. Ia uite domnule Serbu cine este șeful matale:

http://www.youtube.com/watch?v=qy6O4fNT9Sw

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PS Poate nu ați înțeles. Nu vrea, ci chiar conduce pescuitul sportiv din România! Și nu are nevoie de părerea dumneavoastră cum o face!
asta e destinul meu .....sa nimeresc numai prosti ..........sa ma chinuiesc cu ei si sa caut sa-i aduc pe calea cea dreapta .....dar se pare ca munca mea e in zadar si ramane valabila zicala ;;nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita si te bate cu experienta ;;!!!!!
luati aminte domnule popescu [vladeanu] si nu mai folositi anticonceptionale .......mai bine sterilizare in vitro .......sau si mai bine ca pe vremea bunicii ...........bataie grupa mare si avort spontan .............sau scuipa tot !!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Stefan Popescu scrie:Îmi calc pe inimă.

Gura păcătosului, adevăr grăiește. Ia uite domnule Serbu cine este șeful matale:

http://www.youtube.com/watch?v=qy6O4fNT9Sw

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PS Poate nu ați înțeles. Nu vrea, ci chiar conduce pescuitul sportiv din România! Și nu are nevoie de părerea dumneavoastră cum o face!
stati linistit, domnule popescu, caci ati demonstrat deja ca nu aveti pe ce sa va calcati
in alta ordine de idei, deocamdata nu conduceti nimic, iar pareri nu mi-am dat inca, erau doar remarci :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Stefan Popescu
pescar de competitie

Poate vă răzgândiți. Dacă nu, dormiți în continuare!

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 478&type=3

Citiți și revista Pescuitul pentru toți, numărul din decembrie 2013!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Genes Florin scrie:il injurati degeaba pe fane, noi suntem cei vinovati de tot ceea ce se intampla in pescuitul romanesc.
plm, ne-am intalnit de n ori sa facem ceva si p...
cand uni voiau alti dadeau la m...
acum ca un om destept care a gasit slabiciunea, fructifica dam la m...
sumtem cu toti niste vacari care nu stiu decat sa arumce pisica si sa dea cu jigniri si vorbe grele de digerat.
care vrea sa ma jigneasca sa o faca cu nume real.
eu beau de fericire, viata este atat de frumoasa incat in fiecare zi imi doresc cate-o "regina"la carlig...
cand vreti o reuniune a pescarilor sa-mi dati de veste, organizez eu la bz cu tot deranjul.
vlade la cati bani ai facut din pescuit il cumparam pe faneee
florine, la sectiunea "tehnici si tactici de pescuit la crap" ai postat vreodata, sau te-ai inventat direct manager de pescuit de le sti asa de bine pe toate ? :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

cornelserbu scrie:
Genes Florin scrie:il injurati degeaba pe fane, noi suntem cei vinovati de tot ceea ce se intampla in pescuitul romanesc.
plm, ne-am intalnit de n ori sa facem ceva si p...
cand uni voiau alti dadeau la m...
acum ca un om destept care a gasit slabiciunea, fructifica dam la m...
sumtem cu toti niste vacari care nu stiu decat sa arumce pisica si sa dea cu jigniri si vorbe grele de digerat.
care vrea sa ma jigneasca sa o faca cu nume real.
eu beau de fericire, viata este atat de frumoasa incat in fiecare zi imi doresc cate-o "regina"la carlig...
cand vreti o reuniune a pescarilor sa-mi dati de veste, organizez eu la bz cu tot deranjul.
vlade la cati bani ai facut din pescuit il cumparam pe faneee
florine, la sectiunea "tehnici si tactici de pescuit la crap" ai postat vreodata, sau te-ai inventat direct manager de pescuit de le sti asa de bine pe toate ? :D
E bine ca sunt Inventat, tu in scurt timp mergi dupa rosioru si .....
Balta Puiesti

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Se bate din buze prea mult pe aici . Si vorbesc carcase .. care doar vobesc ...din amintiri si de cind ei erau ei utecisti si secretari de birou ... sau sefi de sala ..Niciodata nu au facut decit sa critice ... De ce ? Pentru ca mai mult nu puteau !
Strict din punctul asta de vedere , orice forma de alta organizare a pescuitului , poate fi ea si orice alta federatie , chiar si cea inventata ce Oana si Mateianu , va aduce iesirea din decor a carcaselor de forum .... !
Ultima oară modificat Dum Dec 08, 2013 17:25 de către Val, modificat de 2 ori în total.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”