Nu sunt de acord cu Popescu , ca sunt la federatie ... el nu are nici portar la usa , darami-te oameni tineri . Oamenii tineri ? ..sunt acolo unde i-am trimis prin dialog si aroganta ... nu atit tu , dar bunul tau prieten in mod cert ...adica in expectativa ... stau si se uita la noi , isi rad in barba poate , dar nu se baga ... si asta e cel mai mare rau care s-a intimplat in pescuitul crapului . Din cauza conflctelor noastre , nu s-a ridicat nimic in spate , am pustiit campiile , am otravit fintinile , am ars tot ...Poate ne-am plictisit prea repede , pentru ca acum ceva vreme faceam treaba , dar de vreo 2-3 ani nu facem decit sa ne amintim ... si prin conflict sa nu creasca nimic sub umbra noastra ...cornelserbu scrie:valerica, am si eu o intrebare legata de ce te framanta...unde-s dom'le tinerii acum cand e cea mai mare nevoie de ei ???Val scrie:Si intelectualitatea asta e relativa Cornele . Unii o pricep ca atare , altii o pricep ca aroganta ...altii nu o pricep de loc ... samd ... deci revenim la carcase si sefi de sala cu pretentii ... M-as bucura ca in viitorul imediat sa scapam de chestia asta , sub orice forma posibila !
Si sti cum e vorba ciuperca creste la umbra de stajer des ... si uite ca ciuperca e otravita ...