Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Val
Pescar de competitie

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de Val »

cornelserbu scrie:
Val scrie:Si intelectualitatea asta e relativa Cornele . Unii o pricep ca atare , altii o pricep ca aroganta ...altii nu o pricep de loc ... samd ... deci revenim la carcase si sefi de sala cu pretentii ... M-as bucura ca in viitorul imediat sa scapam de chestia asta , sub orice forma posibila !
valerica, am si eu o intrebare legata de ce te framanta...unde-s dom'le tinerii acum cand e cea mai mare nevoie de ei ???
Nu sunt de acord cu Popescu , ca sunt la federatie ... el nu are nici portar la usa , darami-te oameni tineri . Oamenii tineri ? ..sunt acolo unde i-am trimis prin dialog si aroganta ... nu atit tu , dar bunul tau prieten in mod cert ...adica in expectativa ... stau si se uita la noi , isi rad in barba poate , dar nu se baga ... si asta e cel mai mare rau care s-a intimplat in pescuitul crapului . Din cauza conflctelor noastre , nu s-a ridicat nimic in spate , am pustiit campiile , am otravit fintinile , am ars tot ...Poate ne-am plictisit prea repede , pentru ca acum ceva vreme faceam treaba , dar de vreo 2-3 ani nu facem decit sa ne amintim ... si prin conflict sa nu creasca nimic sub umbra noastra ...
Si sti cum e vorba ciuperca creste la umbra de stajer des ... si uite ca ciuperca e otravita ...

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

gabi1 scrie:Ati gasit teava pusa si ati tabarat pe Cornel, legatura intre data nasterii si trecerea in randul celor drepti este o liniuta (-) si nu o prestabilim noi.
Luati-va frate o crestina si daca aveti putin noroc, faceti copii,plantati un pom, chestii d'astea...daca nu.... ramaneti filozofi.. :lol: :lol:
Bati campii !

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:Nu sunt de acord cu Popescu , ca sunt la federatie ... el nu are nici portar la usa , darami-te oameni tineri . Oamenii tineri ? ..sunt acolo unde i-am trimis prin dialog si aroganta ... nu atit tu , dar bunul tau prieten in mod cert ...adica in expectativa ... stau si se uita la noi , isi rad in barba poate , dar nu se baga ... si asta e cel mai mare rau care s-a intimplat in pescuitul crapului . Din cauza conflctelor noastre , nu s-a ridicat nimic in spate , am pustiit campiile , am otravit fintinile , am ars tot ...Poate ne-am plictisit prea repede , pentru ca acum ceva vreme faceam treaba , dar de vreo 2-3 ani nu facem decit sa ne amintim ... si prin conflict sa nu creasca nimic sub umbra noastra ...
Si sti cum e vorba ciuperca creste la umbra de stajer des ... si uite ca ciuperca e otravita ...
cred ca exagerezi putin, dar nu foarte mult...oricum, asta n-ar trebui sa fie un motiv pentru a sta in expectativa in acest moment de cumpana, as zice !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

gabi1 scrie:Ati gasit teava pusa si ati tabarat pe Cornel, legatura intre data nasterii si trecerea in randul celor drepti este o liniuta (-) si nu o prestabilim noi.
Luati-va frate o crestina si daca aveti putin noroc, faceti copii,plantati un pom, chestii d'astea...daca nu.... ramaneti filozofi.. :lol: :lol:
gabi, stai linistit ca nu ma deranjaza...toti ajungem la liniuta :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornelserbu scrie:
Val scrie:Nu sunt de acord cu Popescu , ca sunt la federatie ... el nu are nici portar la usa , darami-te oameni tineri . Oamenii tineri ? ..sunt acolo unde i-am trimis prin dialog si aroganta ... nu atit tu , dar bunul tau prieten in mod cert ...adica in expectativa ... stau si se uita la noi , isi rad in barba poate , dar nu se baga ... si asta e cel mai mare rau care s-a intimplat in pescuitul crapului . Din cauza conflctelor noastre , nu s-a ridicat nimic in spate , am pustiit campiile , am otravit fintinile , am ars tot ...Poate ne-am plictisit prea repede , pentru ca acum ceva vreme faceam treaba , dar de vreo 2-3 ani nu facem decit sa ne amintim ... si prin conflict sa nu creasca nimic sub umbra noastra ...
cred ca exagerezi putin, dar nu foarte mult...oricum, asta n-ar trebui sa fie un motiv pentru a sta in expectativa in acest moment de cumpana, as zice !
Poate exagerez .. dar asa cum spui si tu , nu cu mult !! Si ma bucur ca imi dai pe undeva dreptate . Si pina la urma Cornele tot raportat la liniuta ... ce ne mai indeamna in lupta ? Pe mine unul iti spun sincer ma mina in lupta inertia clara a cluburilor si dezinteresul fatis fata de orice forma clara si organizata de a alege una sau alta ... Promiscuitatea place ...genereaza slabiciune .. Orice ar fi ales si si-ar fi unit efortul cluburile , lucrurile nu ar fi stat asa cum stau acum ! Ambele institutii aveau nevoie de forta pescarilor ...si ea s-a disipat pe Forum ... gen legume ... dar foarte vocale vizavi de oricine a trecut la stadiul de mamifer ...O idee chiar si proasta e o idee , vizavi de tocana de legume ...pentru ca asta este tocana ..unul sta capra la orice , numai sa poate merge la Cn , altul vrea sa aiba liniste si cind a avut-o s-a pishat pe ea , vreo 2-3 isi doresc scandal cu orice pret , altuia nu i-a iesit numaratoarea la tarushi nici acum ... mai vine unul si propune un sef si dupa 2 zile il face zob pe Forum ca nu mai e bun ... numai dovezi de minte clara si proiecte pe terme lung ..

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Val scrie:
cornelserbu scrie:
Poate exagerez .. dar asa cum spui si tu , nu cu mult !! Si ma bucur ca imi dai pe undeva dreptate . Si pina la urma Cornele tot raportat la liniuta ... ce ne mai indeamna in lupta ? Pe mine unul iti spun sincer ma mina in lupta inertia clara a cluburilor si dezinteresul fatis fata de orice forma clara si organizata de a alege una sau alta ... Promiscuitatea place ...genereaza slabiciune .. Orice ar fi ales si si-ar fi unit efortul cluburile , lucrurile nu ar fi stat asa cum stau acum ! Ambele institutii aveau nevoie de forta pescarilor ...si ea s-a disipat pe Forum ... gen legume ... dar foarte vocale vizavi de oricine a trecut la stadiul de mamifer ...O idee chiar si proasta e o idee , vizavi de tocana de legume ...pentru ca asta este tocana ..unul sta capra la orice , numai sa poate merge la Cn , altul vrea sa aiba liniste si cind a avut-o s-a pishat pe ea , vreo 2-3 isi doresc scandal cu orice pret , altuia nu i-a iesit numaratoarea la tarushi nici acum ... mai vine unul si propune un sef si dupa 2 zile il face zob pe Forum ca nu mai e bun ... numai dovezi de minte clara si proiecte pe terme lung ..
Si ca sa inchei in seara asta .. bineinteles ca am scris dupa vodca cu cola , sau dupa ce p...a cred astia ca mai beau eu cind ma ia scrisul ... Ca asa e soarta ...cind nu te intelege lumea , ai baut ! E si o vorba in sensul asta ... deh ..iarta-i Doamne ca nu stiu ce spun ...

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vladut Mateianu scrie: @popete
....... da te rog cateva exemple de oameni condusi de tine !
Stefan Popescu scrie: av. dr. Petru Blăniță seful baroului Vaslui;
prof. Hărșan Dorel - fost campion național de staționar;
Andrei Vlădeanu - vicecampion Mondial la crap.
Sorin Rudeanu - idem
Multumesc. :wink: Sa-i conduci sanatos, bossule ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ val
da, valerica, ai dreptate, dar acum nu prea mai conteaza...a profitat mangafaua de promiscuitatea de care vorbesti si care in mare parte e reala, dar...iar ma intreb, asta-i un motiv ca baietii astia tineri sa se abtina si sa nu incerce macar sa ia initiativa ???
popescu imi trimite in link cu poze de la campionatul lui de feeder unde sunt doua tipe, doi baieti mai tineri si in rest numai batranei de-o seama cu mine...ce-o fi in capul omului asta, caci dupa 5 minute imi spune ca tinerii sunt la federatie ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Val scrie:
Bati campii !
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornelserbu scrie:@ val
da, valerica, ai dreptate, dar acum nu prea mai conteaza...a profitat mangafaua de promiscuitatea de care vorbesti si care in mare parte e reala, dar...iar ma intreb, asta-i un motiv ca baietii astia tineri sa se abtina si sa nu incerce macar sa ia initiativa ???
popescu imi trimite in link cu poze de la campionatul lui de feeder unde sunt doua tipe, doi baieti mai tineri si in rest numai batranei de-o seama cu mine...ce-o fi in capul omului asta, caci dupa 5 minute imi spune ca tinerii sunt la federatie ???
Pai asta ma supara si pe mine Cornele .... Noi , in cel mai bun caz , am putea fi consilieri pe la unul si altul .... dar de ce nimeni nu face nimic concret ...si toata discutia se leaga de acest Forum ? Cine p..a mea s-ar mai baga in lupta cind au chestiile astea in spate , sa fie prieten si cu mine si cu Andrei si cu Mateianu si cu Oana si cu ................ Era in filmul BD ...o fraza .. unde e Doamne aia si inalta si scunda , si frumoasa si urata , nici prea prea si nici prea prea ... unde o gasesc Doamne pe asta ( scuze pentru interpretare , ca dialogul nu e exact ... dar cam asta spunea ... )
Iar cat priveste pozele lui Popescu , astea ar trebui sa ne bucure ... avem o sansa la feeder ! )))))))))

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”