Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de gabi1 »

Val scrie:
gabi1 scrie:Ati gasit teava pusa si ati tabarat pe Cornel, legatura intre data nasterii si trecerea in randul celor drepti este o liniuta (-) si nu o prestabilim noi.
Luati-va frate o crestina si daca aveti putin noroc, faceti copii,plantati un pom, chestii d'astea...daca nu.... ramaneti filozofi.. :lol: :lol:
Bati campii !
Bati toba amestecand nuantele.... rozeul e cel mai bun si nu creaza dependenta. :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

gabi1 scrie:
Val scrie:
gabi1 scrie:Ati gasit teava pusa si ati tabarat pe Cornel, legatura intre data nasterii si trecerea in randul celor drepti este o liniuta (-) si nu o prestabilim noi.
Luati-va frate o crestina si daca aveti putin noroc, faceti copii,plantati un pom, chestii d'astea...daca nu.... ramaneti filozofi.. :lol: :lol:
Bati campii !
Bati toba amestecand nuantele.... rozeul e cel mai bun si nu creaza dependenta. :wink:
Vezi Cornele cam despre asta e vorba ! :lol: :lol: Cind lucrezi cu materialul clinetului , mai mereu ramai scurt la pantaloni sau la maneci ..

oskar

Mesaj de oskar »

Stau si ma intreb si ca prostu' (gen Gurita&Co), daca nu era Fanica, ci un potent de Dambovita si facea Federatia de Pescuit, mai aveati atat de comentat??? Evident ca orice investitor (ca iti trebuie tata, o gramada de resurse pentru a face ce a facut Fanica, timp, bani etc.) vrea ca Federatia sa produca bani, nu numai sa ii cheltuie!!! (la aia care cred in afaceristii ce "pierd" bani in sport gen fotbal, mergeti tati la desene).

Iar Federatia odata vazuta ca afacere, ca o intreprindere, ca un business, credeti ca nu ar aduce plus valoare si in interiorul ei? Credeti ca nu ar fi o dezvoltare cum pescarii nu am mai vazut NICIODATA in Romania???

Dar nu, pe voi va doare cine p.. mea e ala care a avut ideea asta! Adica, ori e penal, ori e chinez ori e negru! Cum p... mea sa faca el bani dupa mine??? Cam asa ganditi o parte din forumisti, fara sa va intereseze ca veti castiga si voi mai multe??

Imi aduc aminte de un prieten de facultate, la un moment dat am avut un buisiness ce producea bani frumosi, i l-am propus si lui, i-am oferit un loc in schema si un profit de 20%, la care senin, ma intreaba strumful, "tu cat faci?". Ii zic sec 30%, la care imi raspunde arogant ca "el nu munceste pentru altii!" Si asa nu a mai primit nici 20%, m-am multumit eu cu 50%! Facerea de bine ...

Cam asa si cu unii din voi, bine aia care mai pot intelege ceva, ca altii ar trebui sa aiba permis sa poata sa scrie ceva pe internet!

Apropo, Domnul Admin cu statistica sitului, care tot imi stergi mesajele, ala cu traficul, mai adauga la procente si pe cei care intra pe site in paginile superioare sa vada daca s-a ma scris ceva pe aici. Ca doar ai afisat vizualizarile, nu??? Trafic nene, trafic!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Vezi Cornele cam despre asta e vorba ! :lol: :lol: Cind lucrezi cu materialul clinetului , mai mereu ramai scurt la pantaloni sau la maneci ..
Las-o dracu' de purcea, nu mananca, nu-i mai da!....la bautura mai "aluneca" omu'.... :lol: :lol:
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

oskar scrie:... daca nu era Fanica, ci un potent de Dambovita si facea Federatia de Pescuit, mai aveati atat de comentat???...
...era mai a dracului "lupta" :lol: ...apareau clonele mai abitir ca, ciupercile dupa ploaie :lol: :lol: :lol: ...

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

oskar scrie:Stau si ma intreb si ca prostu' (gen Gurita&Co), daca nu era Fanica, ci un potent de Dambovita si facea Federatia de Pescuit, mai aveati atat de comentat??? Evident ca orice investitor (ca iti trebuie tata, o gramada de resurse pentru a face ce a facut Fanica, timp, bani etc.) vrea ca Federatia sa produca bani, nu numai sa ii cheltuie!!! (la aia care cred in afaceristii ce "pierd" bani in sport gen fotbal, mergeti tati la desene).

Iar Federatia odata vazuta ca afacere, ca o intreprindere, ca un business, credeti ca nu ar aduce plus valoare si in interiorul ei? Credeti ca nu ar fi o dezvoltare cum pescarii nu am mai vazut NICIODATA in Romania???

Dar nu, pe voi va doare cine p.. mea e ala care a avut ideea asta! Adica, ori e penal, ori e chinez ori e negru! Cum p... mea sa faca el bani dupa mine??? Cam asa ganditi o parte din forumisti, fara sa va intereseze ca veti castiga si voi mai multe??

Imi aduc aminte de un prieten de facultate, la un moment dat am avut un buisiness ce producea bani frumosi, i l-am propus si lui, i-am oferit un loc in schema si un profit de 20%, la care senin, ma intreaba strumful, "tu cat faci?". Ii zic sec 30%, la care imi raspunde arogant ca "el nu munceste pentru altii!" Si asa nu a mai primit nici 20%, m-am multumit eu cu 50%! Facerea de bine ...

Cam asa si cu unii din voi, bine aia care mai pot intelege ceva, ca altii ar trebui sa aiba permis sa poata sa scrie ceva pe internet!

Apropo, Domnul Admin cu statistica sitului, care tot imi stergi mesajele, ala cu traficul, mai adauga la procente si pe cei care intra pe site in paginile superioare sa vada daca s-a ma scris ceva pe aici. Ca doar ai afisat vizualizarile, nu??? Trafic nene, trafic!
De ce nu postezi cu numele real, ca sa demonstrezi ca nu esti implicat in proiectul popescu ? Si apoi continuam discutia... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

gabi1 scrie:
Las-o dracu' de purcea, nu mananca, nu-i mai da!....la bautura mai "aluneca" omu'.... :lol: :lol:
Nasol este ca asa cum spui tu , se pare ca uneori alunecam mai unul mai altul , dar tu nu aluneci deloc de pe acest Forum ... Cine te-o tine nu stiu ... acum ceva vreme imi dadeai mesaje private ... si te simteai prieten cu mine ... dar ce iti ziceam atunci iti zic si acum ... Multumesc , dar ramin cu dialogul meu ... chiar daca tie ti-l explic din cind in cind pe privat ...
Numeste 1 singura idee pe care ai avut-o pe acest site si imi ridic palaria ...
In tot acest rastimp o chestie am invatat de la Oana ... nu mai raspunde la oameni pe care nu ii cunosti ... se pare ca are dreptate ... strict aici . Restul ...
Plus ca e vorba aia .... daca nu il poti convinge , macar zapaceste-i ! Cam asa faci si tu , numai ca tu nu zapacesti ci discreditezi ! AI avut si ai profesori buni ...

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Val scrie:
gabi1 scrie:
Nasol este ca asa cum spui tu , se pare ca uneori alunecam mai unul mai altul , dar tu nu aluneci deloc de pe acest Forum ... Cine te-o tine nu stiu ... acum ceva vreme imi dadeai mesaje private ... si te simteai prieten cu mine ... dar ce iti ziceam atunci iti zic si acum ... Multumesc , dar ramin cu dialogul meu ... chiar daca tie ti-l explic din cind in cind pe privat ...
Numeste 1 singura idee pe care ai avut-o pe acest site si imi ridic palaria ...
In tot acest rastimp o chestie am invatat de la Oana ... nu mai raspunde la oameni pe are nu ii cunosti ... se pare ca are dreptate ... strict aici . Restul ...
Cand am comunicat in privat te consideram neutru, intre timp m-am "gadilat" definitiv si irevocabil ca omul cat traieste invata chiar daca nu m-am nascut ieri si nici maine.Las-o ca e bine asa dl. Pangica.
In tot acest rastimp o chestie am invatat de la Oana ... nu mai raspunde la oameni pe are nu ii cunosti
Nu baga mana in foc....

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cum spuneam inchid dialogul cu necunoscuti . Ii prefer pe clasici , macar pentru faptul ca astia dupa ce iti dau m...e , ramine gustul ..., asta daca intelegi metafora ...

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

...si totusi :roll: , exista vreo posibilitate de a recupera "oaia" si sa avem in 2014 un CM la Corbu...timpul trece, "leafa" merge, "noi" cu drag...postam :wink: :lol: ...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”