Moderator: gor965
Nu văd rostul acestei inițiative aici pe forum. problemele astea se soluționează altundeva!Stefan Popescu scrie:În ceea ce privește federația, a făcut toate demersurile legale în acest sens. Ba chiar mai mult! Rămâne ca celelalte părți (deși din punctul meu de vedere AGVPSR nu face parte din filmul ăsta) să facă același lucru.
Nea Gabi ti-am zis sa nu-ti mai bati capul? Omul e cu ale lui si basta.gabi1 scrie:Uite, daca vorbesti de gust ma fortezi sa fac o praduiala, Victor Oana a luat de la Cornel Serban(prietenul tau) niste palinca belea.L-am rugat pe Cornel sa-ti faca cadou si tie o sticla (o plateam eu).....ce crezi ca mi-a spus??? - nu primeste nea Gabi, Pangica bea numai vockta cu cola si numai dupa ora 18... cand incepe sa delireze !! Sa-i fie rusine.Val scrie:Cum spuneam inchid dialogul cu necunoscuti . Ii prefer pe clasici , macar pentru faptul ca astia dupa ce iti dau m...e , ramine gustul ..., asta daca intelegi metafora ...![]()
![]()
Prefer sa tin cont de sfaturile unora mai destepti care scriu pe acest forum si sa scriu mai putin si sa fac mai multe...Stefan Popescu scrie:Noapte bună Vlăduț!
Nu te interesează CM 2014 de la Corbu? Hai zii ceva că erai tare la calificări.
http://www.crapmania.ro/articole/compet ... gvps-21458
Val, dezinteresul fata de schimbare este datorat faptului ca orice schimbare s-a facut in timp nu a adus nimic bun, dimpotriva. Daca pana acum puneam bani doar pentru participarea la CN, acum costurile cresc. Pentru ca nimeni nu te organizeaza moca.Val scrie:Pe mine unul iti spun sincer ma mina in lupta inertia clara a cluburilor si dezinteresul fatis fata de orice forma clara si organizata de a alege una sau alta ... Promiscuitatea place ...genereaza slabiciune ..
Adunarea Generală a federației. Atât. Conform statutului federației. Dar, de ce te interesează?danutlupu scrie:Domnule Popescu,
Care este modalitatea prin care poate fi schimbat presedintele Federatiei ? Mai exact cine are calitatea sa faca aceasta schimbare si când poate fi facuta ?
Va multumesc !
Gabi Sandu,gabisandu scrie:Val, dezinteresul fata de schimbare este datorat faptului ca orice schimbare s-a facut in timp nu a adus nimic bun, dimpotriva. Daca pana acum puneam bani doar pentru participarea la CN, acum costurile cresc. Pentru ca nimeni nu te organizeaza moca.Val scrie:Pe mine unul iti spun sincer ma mina in lupta inertia clara a cluburilor si dezinteresul fatis fata de orice forma clara si organizata de a alege una sau alta ... Promiscuitatea place ...genereaza slabiciune ..Adica trebuie sa-i platim acest minunat serviciu. Ei asta este... Apoi iti baga sub nas reguli de conduita a clubului, reguli care implica costuri, costuri care tot clubul le suporta (adica pescarii). Apoi regulamentul tot ei il fac, nu cluburile participante, ca doar asa spune legea. Nu? Si incep sa apara aberatii precum cea cu selectionarea lotului. Adica, poti tu castiga orice campionat, oricum nu conteaza. Selectionerul hotaraste, ca doar este in fisa postului.
Pana acum plateam participarea la CN, regulile le faceam noi si cine castiga mergea la mondiale. Simplu. Daca va fi schimbare, vom plati mai mult, regulile le vor face altii iar la mondiale merge cine... Daca nu-ti convine, esti injurat, dat in judecata si poate ei si amenda ca nu ai respectat nu stiu ce reguli ascunse prin miile de legi. Asta este imaginea sumbra pe care o vad cluburile si prefera raul mai mic.