Stefan Popescu scrie:200/10.12.2013stress scrie:De ce nu se poate face publica aceasta corespondenta? este pur si simplu o scrisoare oficiala prin care Federatia cere o intalnire la care sa participe cele 3 entitati cu pricina. Ce mare secretomanie este in aceasta invitatie? Sau este trecuta ora si ziua si va este frica sa nu vina si cluburile la aceasta intalnire?Stefan Popescu scrie:Am solicitat ca această întâlnire să aibă loc până in 20 decembrie!
Nu pot să fac publică corespondența federatiei, dar puteți cere confirmarea de la adresanți.
Către,
1. Asociația Generală a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din România
2. SC RIG SERVICE SA
Stimați domni,
Având în vedere notificarea Federației Internaționale de Pescuit Sportiv în ape dulci (FIPSEd) cu privire la desfășurarea Campionatului Mondial de Pescuit Sportiv la Crap din anul 2014, Federația Română de Pescuit Sportiv vă invită la încheierea unui Protocol de conciliere, pentru a clarifica drepturile de organizare a acestui eveniment sportiv oficial și a face posibilă desfășurarea lui pe teritoriul României.
Propunerea federației pentru a conveni punctele de vedere comune pe marginea acestui protocol, pe care îl atașăm prezentei pentru studiu, este să fie finalizate până pe data de 20 decembrie 2013.
Pentru a oficializa și a da caracter oficial acestei înțelegeri, propunem medierea Ministerului Tineretului și Sportului, ca autoritate a statului abilitată să autorizeze desfășurarea competițiilor sportive oficiale pe teritoriul național.
Primiți salutările noastre cordiale.
PREȘEDINTE
Ștefan Popescu
Ia si conciliaza mah
[Mesajde razvan m. » Mar Dec 10, 2013 10:30 am
Dumitrescu Iancu scrie:
apsalba scrie:S-ar putea să nu se știe!
AGVPSR are o actiune în instanță pentru dizolvare pentru că a organizat CM 2012 fără autorizație.
Și cererea de afiliere a federației este pe ordinea de zi de la Congresul din 2014.
Pana se finalizeaza actiunea in instanta, trece Congresul...Iar ordinea de zi se va respecta, probabil, in aprilie 2014, dar decizia conteaza, nu?
Pana una alta, al treilea proces facut de Popescu pentru dizolvarea AGVPS (

http://portal.just.ro/300/SitePages/Dos ... d_inst=300
Deci pentru congresul FIPS/CIPS din aprilie tre sa scoti altceva din joben, Popescule. Poate ceva adrese MTS in care sa zica cum zici tu... poate o decizie a Curtii Constitutionale care spune ca AGVPS e asociatie numai de vanatori... stii tu mai bine, prostii dintr-astea de-ale tale !!!

http://www.wsbteam.com/
razvan m.
veteran
Images: 147
Sus
Mesajde apsalba » Mar Dec 10, 2013 11:10 am
Stai liniștit mihuță. Ieri s-a judecat repunerea pe rol. Și eu am cerut să se judece în lipsă și am cerut un termen pentru a depune noi probe. Documentele oficiale CIPS.
apsalba
veteran