Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:
stress scrie:
Stefan Popescu scrie:Am solicitat ca această întâlnire să aibă loc până in 20 decembrie!
Nu pot să fac publică corespondența federatiei, dar puteți cere confirmarea de la adresanți.
De ce nu se poate face publica aceasta corespondenta? este pur si simplu o scrisoare oficiala prin care Federatia cere o intalnire la care sa participe cele 3 entitati cu pricina. Ce mare secretomanie este in aceasta invitatie? Sau este trecuta ora si ziua si va este frica sa nu vina si cluburile la aceasta intalnire?
200/10.12.2013

Către,

1. Asociația Generală a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din România

2. SC RIG SERVICE SA

Stimați domni,

Având în vedere notificarea Federației Internaționale de Pescuit Sportiv în ape dulci (FIPSEd) cu privire la desfășurarea Campionatului Mondial de Pescuit Sportiv la Crap din anul 2014, Federația Română de Pescuit Sportiv vă invită la încheierea unui Protocol de conciliere, pentru a clarifica drepturile de organizare a acestui eveniment sportiv oficial și a face posibilă desfășurarea lui pe teritoriul României.
Propunerea federației pentru a conveni punctele de vedere comune pe marginea acestui protocol, pe care îl atașăm prezentei pentru studiu, este să fie finalizate până pe data de 20 decembrie 2013.
Pentru a oficializa și a da caracter oficial acestei înțelegeri, propunem medierea Ministerului Tineretului și Sportului, ca autoritate a statului abilitată să autorizeze desfășurarea competițiilor sportive oficiale pe teritoriul național.

Primiți salutările noastre cordiale.

PREȘEDINTE

Ștefan Popescu

Ia si conciliaza mah

[Mesajde razvan m. » Mar Dec 10, 2013 10:30 am

Dumitrescu Iancu scrie:

apsalba scrie:S-ar putea să nu se știe!
AGVPSR are o actiune în instanță pentru dizolvare pentru că a organizat CM 2012 fără autorizație.
Și cererea de afiliere a federației este pe ordinea de zi de la Congresul din 2014.

Pana se finalizeaza actiunea in instanta, trece Congresul...Iar ordinea de zi se va respecta, probabil, in aprilie 2014, dar decizia conteaza, nu?

Pana una alta, al treilea proces facut de Popescu pentru dizolvarea AGVPS ( :lol: :lol: :lol: ) s-a amanat pe 3 februarie 2014... Dupa parerea mea, procesul nu se va termina definitiv mai devreme de finele anului 2015 sau chiar 2016.

http://portal.just.ro/300/SitePages/Dos ... d_inst=300

Deci pentru congresul FIPS/CIPS din aprilie tre sa scoti altceva din joben, Popescule. Poate ceva adrese MTS in care sa zica cum zici tu... poate o decizie a Curtii Constitutionale care spune ca AGVPS e asociatie numai de vanatori... stii tu mai bine, prostii dintr-astea de-ale tale !!! :lol:
http://www.wsbteam.com/

razvan m.
veteran

Images: 147

Sus

Mesajde apsalba » Mar Dec 10, 2013 11:10 am
Stai liniștit mihuță. Ieri s-a judecat repunerea pe rol. Și eu am cerut să se judece în lipsă și am cerut un termen pentru a depune noi probe. Documentele oficiale CIPS.

apsalba
veteran

Urban culture.

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

petre iulian scrie: ...functionam dupa niste reguli .
Se face o adunare generala se voteaza ...la noi inca nu s/a facut A.G ..
1 Decembrie este o data nefericita aleasa de federatie pentru aderari ..... oricum o sa intreb (voteze)membrii in A.G daca vor asta :wink: .
pai ce sa voteze dle Iulian? stie cineva cum se va face selectia la CN? sa adere cluburile la o federatie fara sa stie regulile de baza? Pe situl ala - care imi dau seama e mai mult un fel de blog unde posteaza o singura persoana, nu gasesti nimic util. Iti prinzi urechile in linkuri si trimiteri legislative.
Nu e mare lucru ca sa apara o norma ca din fiecare judet sa participe doar cate o echipa la CN si din echipele castigatoare se va forma lotul de CM. Ce mai faceti atunci?
"X13"

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

cornel.s scrie:
Stefan Popescu scrie:
cornel.s scrie:Au trecut mai bine de 6 ore si jumate si n-am vazut inca un raspuns pertinent pentru suma aia imaginara! Este pentru fraieri? pentru sarmanii ce se vor vinde? e compusa din taxele agrementistilor? De unde scoti toti banii astia daca cluburile cu potenta iti boicoteaza planurile competitionale de anul viitor? E simplu sa-si realizeze un CN-u in paralel, ca situatie de iesire dintr-o posibila criza in care e posibil sa duci CN-ul din 2014.
Măi ........, ia zi tu așa, cu mintea ta ., care este acel club potent din pescuitul sportiv? Unul singur!
Bai lasa mangleala asta de ... si raspunde la intrebari ca pana una alta eu am venit aici cu idei gratis, nu ca tine. Inclusiv lupta asta pe care o duc cu tine si gasca ta de oameni fara coloana este tot moca. Cluburile potente sunt destule si sunt recunoscute fix de catre cine trebuie. Ca nu fac doi bani in fata unui .... ca tine cine-i interesat. Asta-i culmea! Maine poimaine te duci la Gherla si oamenii care au muncit sa-ti dea tie socoteala. Basescule!!!!!
Arunci aici niste cifre sa puna botu` fraierii, da` nu tu statistici macar ( ca n-ai de unde daca canci rezultate ), nu masterplan ci numai socoteli facute acasa sa se potriveasca in targ.
Cum faci tu pace cu AGVPS-ul atata timp cat va judecati si auzi?!!!! tocmai pentru dizolvare :x !!!!!!!!!
Daca ai nevoie de AGVPS inseamna ca CM-ul nu se poate face fara ea, este? Inseamna ca nici CN-ul. Ce zici de logica asta? Inseamna, pe cale de consecinta ca AGVPS-ul ar trebui sa-ti dea prin gura conciliere si sa-si vada de treaba impreuna cu Dl. Carstocea ca si acum doi ani. Ce-ai sa faci? Sa distrugi "interesul national" ca vad ca-l cunosti?! Toata lumea vede si stie ca sameni vant ca sa creezi precedentul. Vrei sa implementezi mizeria aia de federatie cu orice pret, iar daca ai pulsat pana acum de ai ramas in curu` gol te-ai apucat de scandal ca sa te poti induce. Ai impresia ca esti singurul mercenar de pe aici? Sau te crezi si tu unul?
Zi cu aia peste 340.000 daca ai un masterplan si nu e un numar scos din burta pentru fraieri.
Tu nu meriți nici măcar să fi scuipat, dapăi să-ți mai răspundă cineva la întrebări. Ai consumat ceva?

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Ce pretentii ai si tu Sebastian? Asta n-a avut oameni sa faca un CN-u de stationar unde toate sunt ieftine si vrei sa scoata vre-un lot de crap? Poate sa-i plateasca pe fratii nostrii moldoveni sau bulgari ca sunt mai aproape si sunt mai ieftini, ca sa reprezinte "interesul national".
Urban culture.

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

cornel.s scrie:Ce pretentii ai si tu Sebastian? Asta n-a avut oameni sa faca un CN-u de stationar unde toate sunt ieftine si vrei sa scoata vre-un lot de crap? Poate sa-i plateasca pe fratii nostrii moldoveni sau bulgari ca sunt mai aproape si sunt mai ieftini, ca sa reprezinte "interesul national".
Ei Cornele...Romania...romanii...lac sa fie...
"X13"

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

cipica scrie:
gabrielcalin scrie:Ce parere aveti despre fotografia postata domnule Popescu?

Gabi Manolache
Te rog frumos sa nu mai postezii poze care nu-ti apartin si pentru care nu ai acordul de a le folosi.
Deasemenea te rog sa nu amesteci imaginea mea cu ideile discutate in acest topic.

Multumesc!
Fotografia nu este facuta publica de mine, asa ca nu necesita acordul tau , este luata din galeria foto Meet Carp. Am cerut doar o parere despre ea pe care am si primit-o, este bine realizata si personajele fotogenice.Promit ca nu mai fac, este bine?
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:
cornel.s scrie:Au trecut mai bine de 6 ore si jumate si n-am vazut inca un raspuns pertinent pentru suma aia imaginara! Este pentru fraieri? pentru sarmanii ce se vor vinde? e compusa din taxele agrementistilor? De unde scoti toti banii astia daca cluburile cu potenta iti boicoteaza planurile competitionale de anul viitor? E simplu sa-si realizeze un CN-u in paralel, ca situatie de iesire dintr-o posibila criza in care e posibil sa duci CN-ul din 2014.
Măi ........, ia zi tu așa, cu mintea ta ., care este acel club potent din pescuitul sportiv? Unul singur!
------------------------------
Bai lasa mangleala asta de ... si raspunde la intrebari ca pana una alta eu am venit aici cu idei gratis, nu ca tine. Inclusiv lupta asta pe care o duc cu tine si gasca ta de oameni fara coloana este tot moca. Cluburile potente sunt destule si sunt recunoscute fix de catre cine trebuie. Ca nu fac doi bani in fata unui .... ca tine cine-i interesat. Asta-i culmea! Maine poimaine te duci la Gherla si oamenii care au muncit sa-ti dea tie socoteala. Basescule!!!!!
Arunci aici niste cifre sa puna botu` fraierii, da` nu tu statistici macar ( ca n-ai de unde daca canci rezultate ), nu masterplan ci numai socoteli facute acasa sa se potriveasca in targ.
Cum faci tu pace cu AGVPS-ul atata timp cat va judecati si auzi?!!!! tocmai pentru dizolvare :x !!!!!!!!!
Daca ai nevoie de AGVPS inseamna ca CM-ul nu se poate face fara ea, este? Inseamna ca nici CN-ul. Ce zici de logica asta? Inseamna, pe cale de consecinta ca AGVPS-ul ar trebui sa-ti dea prin gura conciliere si sa-si vada de treaba impreuna cu Dl. Carstocea ca si acum doi ani. Ce-ai sa faci? Sa distrugi "interesul national" ca vad ca-l cunosti?! Toata lumea vede si stie ca sameni vant ca sa creezi precedentul. Vrei sa implementezi mizeria aia de federatie cu orice pret, iar daca ai pulsat pana acum de ai ramas in curu` gol te-ai apucat de scandal ca sa te poti induce. Ai impresia ca esti singurul mercenar de pe aici? Sau te crezi si tu unul?
Zi cu aia peste 340.000 daca ai un masterplan si nu e un numar scos din burta pentru fraieri.[/quote]
Tu nu meriți nici măcar să fi scuipat, dapăi să-ți mai răspundă cineva la întrebări. Ai consumat ceva?[/quote]
----------------------------
Ti-am mai explicat ca din cauza ta nimeni nu mai poate lua vre-un scuipat asa ca nu-mi fac eu griji de cine trebuie sa ma scuipe si cine nu. De consumat consum cat, cum si cu cine am chef tot fara sa dau socoteala cuiva atata timp cat nu sunt impertinent ca tine si am o logica. Basca ca pot sa te dau pe tine pe goarna si aici si pe rapitori corespunzator.
Dar de ce nu-mi raspunzi la intrebari? Ti-e frica de ce raspunsuri iti vor iesi din gura? Nasol cu retorica asta nu?
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

sebastian_andone scrie:
cornel.s scrie:Ce pretentii ai si tu Sebastian? Asta n-a avut oameni sa faca un CN-u de stationar unde toate sunt ieftine si vrei sa scoata vre-un lot de crap? Poate sa-i plateasca pe fratii nostrii moldoveni sau bulgari ca sunt mai aproape si sunt mai ieftini, ca sa reprezinte "interesul national".
Ei Cornele...Romania...romanii...lac sa fie...
Asta asteapta si CN-ul ca la Corbu nu se va tine decat CM-ul in care poate va fi implicat si Fane. Ca sa duca un lot la CM-u trebuie sa faca si CN-ul. Vorba ta. O sa-l tina si pe ala-n cacastoarea de pe canal de la Tg Jiu ca in mod sigur Dl. Carstocea o sa-i ia banu` atata timp cat se etaleaza cu 340.000 euroi fromosi prin targ :wink: .
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Deci, Fane! Cum conciliezi cu AGVPS-ul cu care esti pe proces de dizolvare? Unde ti CN-ul? Ai bani pentru Corbu? Dar oameni din toata tara ca sa tzi Campionatul National?
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Iar te dai in fund? Dispari ca asinu` in ceata? Treci si raspunde daca te tot dai atat de rotund.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”