Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de miyagi »

viorel dulamita scrie:...bre Cornele, sa nu ne auda "nimeni" eu nu "vad" conducind sectiune crap din cadrul federatiei decit doua persoane(ma refer la presedinti de cluburi in ordine alfabetica): primul-Catalin Prichici din Oradea si "capitanul" din Constanta- Vali Vesa...stiu ca ma vor injura multi, dar ce sa faci taica, asta e...cu unul din acesti oameni in federatie, nea Fane ar fi...sus si nu ar mai trebuii sa raspunda la muuuulte intrebari, pt ca, cuvintul lor este credibil si nu necesita prea multe raspunsuri :wink: ...
Ei Nea Vio! Cati baieti destepti, tineri, nepatati si pe deasupra si liberi de contract au intrat in lumea asta in ultimii ani?! Nu trebuie sa se chinuie cineva ci sa aiba pentru cine sa-si asume responsabilitati. Nu-l cunosc pe Catalin Prichici, iar "Comandantu`" nu cred eu ca are timp sau chef sa mai intre in discutii de-astea. Poate ma insel. Sa-l mai vad si-n federatie?!!!!!!!! Poate daca intra toata lumea ca sa faca dupa cum s-a mai discutat. Jos Ba ses ku!!!!!!!! :wink:
Urban culture.

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

cornel.s scrie:... Poate daca intra toata lumea ca sa faca dupa cum s-a mai discutat...
...ar fi prea frumos, pentru a fi adevarat...si nu cred ca va mai dura mult...parol :wink: ...gol MU :wink: ...

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

viorel dulamita scrie:
cornel.s scrie:... Poate daca intra toata lumea ca sa faca dupa cum s-a mai discutat...
...ar fi prea frumos, pentru a fi adevarat...si nu cred ca va mai dura mult...parol :wink: ...gol MU :wink: ...
Desi s-ar putea sa fie tardiv acum :roll:
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Auzi?! Am tot vrut sa te intreb. Esti cu Fane sub contract?
Urban culture.

viorel dulamita
pescar de competitie

cornel.s scrie:... Esti cu Fane sub contract?
...am un singur contract(26.04.1980) cu sotia :D , in rest sunt...viitor pensionar :lol: ...

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

viorel dulamita scrie:
cornel.s scrie:... Esti cu Fane sub contract?
...am un singur contract(26.04.1980) cu sotia :D , in rest sunt...viitor pensionar :lol: ...
Aia da. Am vazut intr-o postare de-a lui ca zicea ca se bazeaza pe oameni ca Matale si credeam ca "ai nimerit" in barca lui.
Urban culture.

maldea

Mesaj de maldea »

Prea multe interese....

Sunt unii oameni care sunt motivati si au satisfactii si se "hranesc" cu ceea ce altora li se pare imoral, inuman. Exact cum altora le place sa ucida, sau sa-si bata femeile sau copii acasa. Daca intervine si interesul material, lucrurile se complica si mai mult, exact ca in cazul de fata. Oamenii astia traiesc din controversa. De regula oamenii astia castiga atata timp cat sunt bagati in seama.
In momentul in care realizati asta si revenim la ceea ce este inseamna cu adevarat pescuitul la crap pentru majoritatea dintre noi, poate o sa se termine toate porcariile astea.

Din punctul meu de vedere singurul care poate sa rezolve situatia asta este d-nul Cristocea, si este singurul care are puterea sa se impuna in cazul de fata.

O seara buna!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

maldea scrie:Prea multe interese....

Sunt unii oameni care sunt motivati si au satisfactii si se "hranesc" cu ceea ce altora li se pare imoral, inuman. Exact cum altora le place sa ucida, sau sa-si bata femeile sau copii acasa. Daca intervine si interesul material, lucrurile se complica si mai mult, exact ca in cazul de fata. Oamenii astia traiesc din controversa. De regula oamenii astia castiga atata timp cat sunt bagati in seama.
In momentul in care realizati asta si revenim la ceea ce este inseamna cu adevarat pescuitul la crap pentru majoritatea dintre noi, poate o sa se termine toate porcariile astea.

Din punctul meu de vedere singurul care poate sa rezolve situatia asta este d-nul Cristocea, si este singurul care are puterea sa se impuna in cazul de fata.

O seara buna!
N-are frate nicio putere daca nu se vrea. Singurele care pot sa rezolve asta sunt cluburile potente care sunt interesate in mod direct. Chiar si eu imi bat gura de pomana pe aici daca ei nu misca un deget.
Fiecare cu calculele lui.
Urban culture.

viorel dulamita
pescar de competitie

maldea scrie: ...Din punctul meu de vedere singurul care poate sa rezolve situatia asta este d-nul Cristocea, si este singurul care are puterea sa se impuna in cazul de fata.

...sa dea Bunul Dumnezeu, ca si d-l Cirstocea sa aibe timp sa intre pe forum, sau sa fie informat :wink: ...

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Nu-i mai dați de băut lui Mateianu. Vorbește gura fără el. Și terminați sedința aia odată. Deciziile corecte se iau până la ora 12 dimineața. Nu noaptea în cârciumi! :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”