Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
RSC
Pescar de competitie

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de RSC »

gabi1 scrie:Orice protocol incheiat cu frps este o recunoastere tacita, are dreptate RSC-ul, ATENTIE MARE !!!
A fost doar un copy-paste personalizat :wink: , ca si alte multe postari...pentru ca unii n-au curaj... :D
"Keep it simple!"

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie: Sunt convins că prin postările mele am deschis ochii la foarte mulți pescari sportivi ............
Cam atât!
Ai deschis e adevarat ochii multora care acum au inteles cati suteti dintre cei ce vor sa manance din resursa pescuitului competitional, cu japca si se pare ca si la japca a inceput competitia. Maine poimaine o sa va faceti si campionat national. Sau si asta a inceput deja si nu am deschis noi ochii bine. Cam atat.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Campionatul National de Pescuit la Japca ..... pescari sportivi. Regulamentul e simplu. Se vaneaza pescarul prin metode juridice pana cedeaza.
Poftiti va rog la inscrieri!
1. AGVPS
2. Fane
3. MTS (nu mai dureaza mult)
4.
5.
6.
p.s. ia Fane de fa federatie :wink:. sau macar proba sportiva
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:
stress scrie:
Stefan Popescu scrie:Am solicitat ca această întâlnire să aibă loc până in 20 decembrie!
Nu pot să fac publică corespondența federatiei, dar puteți cere confirmarea de la adresanți.
De ce nu se poate face publica aceasta corespondenta? este pur si simplu o scrisoare oficiala prin care Federatia cere o intalnire la care sa participe cele 3 entitati cu pricina. Ce mare secretomanie este in aceasta invitatie? Sau este trecuta ora si ziua si va este frica sa nu vina si cluburile la aceasta intalnire?
200/10.12.2013

Către,

1. Asociația Generală a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din România

2. SC RIG SERVICE SA

Stimați domni,

Având în vedere notificarea Federației Internaționale de Pescuit Sportiv în ape dulci (FIPSEd) cu privire la desfășurarea Campionatului Mondial de Pescuit Sportiv la Crap din anul 2014, Federația Română de Pescuit Sportiv vă invită la încheierea unui Protocol de conciliere, pentru a clarifica drepturile de organizare a acestui eveniment sportiv oficial și a face posibilă desfășurarea lui pe teritoriul României.
Propunerea federației pentru a conveni punctele de vedere comune pe marginea acestui protocol, pe care îl atașăm prezentei pentru studiu, este să fie finalizate până pe data de 20 decembrie 2013.
Pentru a oficializa și a da caracter oficial acestei înțelegeri, propunem medierea Ministerului Tineretului și Sportului, ca autoritate a statului abilitată să autorizeze desfășurarea competițiilor sportive oficiale pe teritoriul național.

Primiți salutările noastre cordiale.

PREȘEDINTE

Ștefan Popescu

Ia zi Fane ca pretinzi raspunsuri? Cum e?
Cam atat.

Mesajde apsalba » Mar Dec 10, 2013 11:10 am
Stai liniștit mihuță. Ieri s-a judecat repunerea pe rol. Și eu am cerut să se judece în lipsă și am cerut un termen pentru a depune noi probe. Documentele oficiale CIPS.

apsalba
veteran

Urban culture.

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Domnule Popescu, ne sunteti dator cu programul competitional al anului 2014, pe probe sportive.
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

gabrielcalin scrie:Domnule Popescu, ne sunteti dator cu programul competitional al anului 2014, pe probe sportive.
...Calineee, pe toti pescarii ii intereseaza CM-2014, unde, ce si cum, restul...pe alta data :wink: :D ...

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

gabrielcalin scrie:Domnule Popescu, ne sunteti dator cu programul competitional al anului 2014, pe probe sportive.
Nu cred că sunt dator cu nimic nimănui care nu este cuprins în lista sportivilor legitimați de federație. Nu ai înțeles până acum acest lucru?

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:
Nu cred că sunt dator cu nimic nimănui care nu este cuprins în lista sportivilor legitimați de federație. Nu ai înțeles până acum acest lucru?
Ce dreaq mai cauti aici daca raspunzi selectiv, mergi la federatie si converseaza cu "legitimatii".
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Neacsu Mircea

Mesaj de Neacsu Mircea »

Stefan Popescu scrie:Azi am definitivat costurile cu competițiile pe anul 2014. Costurile sunt de peste 340.000 euro. O să aveți ocazia să constatați dacă federația este capabilă să genereze aceste sume de bani. După aia povestim.

Și ca să revenim la subiect, tot azi am solicitat o întâlnire între AGVPSR, RIG SERVICE și FRPS pentru a debloca organizarea CM de crap din 2014, la care am atașat o propunere de protocol de conciliere în acest sens. Am propus de asemenea medierea MTS, autoritate a statului care autorizează desfășurarea competițiilor sportive internaționale pe teritoriul național.

Concentrati-va pentru Intalnire in speranta unei bune colaborarii si sa ajungeti la un numitor comun INTERESUL NATIONAL CORBU este in Momentul de fata cea mai tare Pista din Europa o avem prin investitile domnului Carstocea si noi ii dam cu picioru am inteles multe dar ,asta no mai inteleg
Vice Campion National 2014

Iacob Cristian

Mesaj de Iacob Cristian »

Stefan Popescu scrie:
Atunci ce mai cauti sa postezi aici ?Ce cauti pe acest forum care nu apartine federatiei,unde nu gasesti sportivi legitimati la s.r.l-ul tau ?
Poate cineva e interesat sa vina(desi la cum vorbesti nu poate veni decat ca sa iti scoata figurile din cap).

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”