Moderator: gor965
1.Chiar ai impresia că stai de vorbă cu un imbecil?the mover scrie:Eu totusi imi pun si intrebarea,consilierii(mercenarii) d-voastra mae"stro , no sa ti-o traga cand ti-o fi lumea mai draga,?
(ce a ce este foarte probabil)
Daca va fi asa,o sa rad si cu c.....ru![]()
![]()
![]()
Nu ti-ai pus si tu intrebarea, de ce nu vor cluburile sa vina in federatia ta??
Ba sunteti dator D-le Popescu. Daca ar fi cluburi care ar dori sa adere la federatie ar trebui sa cunoasca obligatoriu STATUTUL federatiei. Sincer, l-am cautat pe site-ul federariei si nu l-am gasit. Puteti sa-l faceti public?Stefan Popescu scrie: ...Nu cred că sunt dator cu nimic nimănui care nu este cuprins în lista sportivilor legitimați de federație...
Încercați pe ............ro/statut-frpsVali Vesa scrie:Ba sunteti dator D-le Popescu. Daca ar fi cluburi care ar dori sa adere la federatie ar trebui sa cunoasca obligatoriu STATUTUL federatiei. Sincer, l-am cautat pe site-ul federariei si nu l-am gasit. Puteti sa-l faceti public?Stefan Popescu scrie: ...Nu cred că sunt dator cu nimic nimănui care nu este cuprins în lista sportivilor legitimați de federație...
V-a scapat "porumbelul" D-le Popescu. De fapt asta urmariti. Nu doriti cluburi noi afiliate la federatie, ci pescarii buni de competitie legitimati la cluburile fondatoare ale federatiei. Asa impuscati doi iepuri: pescari de competitie si cluburi obediente. Prin pescarii de competitie obtineti recunoastere internationala iar prin cluburile fondatoare PRESEDINTE FOREVER!Stefan Popescu scrie: ...Și, în stil românesc, actualii pescari sportivi își vor uita originile și se vor legitima la cluburile afiliate federației...
Vali Vesa scrie:Ma duc sa ma uit la meci. Pentru mine acest topic nu mai prezinta interes, cel putin deocamdata.
Astăzi s-a afiliat Free Carp Deva, domnule Vesa. Spune-ți un club care a solicitat afilierea și federația i-a respins cererea!Vali Vesa scrie:V-a scapat "porumbelul" D-le Popescu. De fapt asta urmariti. Nu doriti cluburi noi afiliate la federatie, ci pescarii buni de competitie legitimati la cluburile fondatoare ale federatiei. Asa impuscati doi iepuri: pescari de competitie si cluburi obediente. Prin pescarii de competitie obtineti recunoastere internationala iar prin cluburile fondatoare PRESEDINTE FOREVER!Stefan Popescu scrie: ...Și, în stil românesc, actualii pescari sportivi își vor uita originile și se vor legitima la cluburile afiliate federației...
END OF STORY!