Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de Stefan Popescu »

După 10 ani, deci erau acoperiți cei trei ani de care zici tu. Chiar că sfidezi ridicolul! Dă-i înainte! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mă gândesc la federatiile înființate inainte de lege că nu aveau trei ani de functionare cluburile. La astea iese cu minus! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat Joi Dec 12, 2013 19:49 de către Stefan Popescu, modificat 1 dată în total.

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Stefan Popescu scrie:Cluburile sportive recunoscute de MTS si având CIS-uri pe care le-am invitat la constituire și au declinat invitatia. Pentru asta le mulțumesc frumos, public. V-ați bătut joc de federație și acuma vă zburliți pe forumuri. Mai țineți minte adunarea constitutivă din 2008? Sunt sigur. Ai fost și tu acolo. Cu prietenul Oană, că Orhei nu auzise de pescuitul sportiv pe atunci.
Nu ne-am batut joc de federatie, ci de tine. Si , cand vom hotara, venim toti peste tine si te zburam. Legal.
Intelegi ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Stefan Popescu scrie:După 10 ani, deci erau acoperiți cei trei ani de care zici tu. Chiar că sfidezi ridicolul! Dă-i înainte! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Iti raspund eu, ca vad ca esti cam prost :

"activitatea în ramura de sport recunoscută oficial să se desfăşoare în mod organizat de cel puţin 3 ani de la recunoaşterea oficială a practicării ramurii de sport în România"

Agvps a organizat pana acum pescuitul sportiv, ramura de sport de mai sus. Tu te-ai agatat de munca lor (corect, de munca noastra, ca nici aia nu au facut nimic :D ) ca sa faci burta mare ! Bravo.
CS SENZOR

Stefan Popescu
pescar de competitie

V-ați bătut joc de pescari, nu de mine.
HAHAHAHAha. De când te aștept să vii. Vezi că aici se vine individual, nu la grămada. Dar de ce vi? Vrei să vezi Alba Iulia? Arată foarte bine. Și cu cine vii? Ca am stat și am numărat cluburile eligibile. Sun mai puține decât cele din federație!
Ce m-ai distrat! :lol: :lol: :lol: :lol:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:După 10 ani, deci erau acoperiți cei trei ani de care zici tu. Chiar că sfidezi ridicolul! Dă-i înainte! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mă gândesc la federatiile înființate inainte de lege că nu aveau trei ani de functionare cluburile. La astea iese cu minus! :lol: :lol: :lol: :lol:

O c a m s c a l z iiiii!

Daca federatia a fost infiintata la 10 ani dupa trebuia sa se incadreze si in HG-u. Opaaaa! Cum stam Fane? Hai sa sfidam ridicolul impreunaaaa :wink: .
Urban culture.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Vladut Mateianu scrie:
Iti raspund eu, ca vad ca esti cam prost :

"activitatea în ramura de sport recunoscută oficial să se desfăşoare în mod organizat de cel puţin 3 ani de la recunoaşterea oficială a practicării ramurii de sport în România"

Agvps a organizat pana acum pescuitul sportiv, ramura de sport de mai sus. Tu te-ai agatat de munca lor (corect, de munca noastra, ca nici aia nu au facut nimic :D ) ca sa faci burta mare ! Bravo.
În lumea asta domnia și prostia se plătesc. AGVPSR nu s-a reorganizat pentru că trebuia să despartă vânătoarea de pescuitul sportiv și a pierdut dreptul de reprezentare al pescuitului sportiv. Și v-au prostit pe voi că nu se mai poate afilia nimeni la CIPS. Deci? Care este problema?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Stefan Popescu scrie:V-ați bătut joc de pescari, nu de mine.
HAHAHAHAha. De când te aștept să vii. Vezi că aici se vine individual, nu la grămada. Dar de ce vi? Vrei să vezi Alba Iulia? Arată foarte bine. Și cu cine vii? Ca am stat și am numărat cluburile eligibile. Sun mai puține decât cele din federație!
Andrei va gasi o metoda sa scape de tine ! :D Forta noastra sta in unitate.

Tu nu ai niciun club adevarat, doar fete morgane cu membrii trecuti din burta, fara sa aiba habar cei aia undita.... :wink: si asta o va afla toata lumea. :wink:
CS SENZOR

Stefan Popescu
pescar de competitie

cornel.s scrie:

O c a m s c a l z iiiii!

Daca federatia a fost infiintata la 10 ani dupa trebuia sa se incadreze si in HG-u. Opaaaa! Cum stam Fane? Hai sa sfidam ridicolul impreunaaaa :wink: .
Nu scrie nicăieri că trebuie să se înființeze după 3 ani, fiule! Ai consumat ceva că văd că nu prea stai bine cu logica!

Stefan Popescu
pescar de competitie

Vladut Mateianu scrie:
Stefan Popescu scrie:V-ați bătut joc de pescari, nu de mine.
Andrei va gasi o metoda sa scape de tine ! :D Forta noastra sta in unitate.

Tu nu ai niciun club adevarat, doar fete morgane cu membrii trecuti din burta, fara sa aiba habar cei aia undita.... :wink: si asta o va afla toata lumea. :wink:
Mai dezbinați decât voi, nu am văzut pe nimeni. Îți faci curaj ca la o ședință a alcoolicilor anonimi!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Stefan Popescu scrie: În lumea asta domnia și prostia se plătesc. AGVPSR nu s-a reorganizat pentru că trebuia să despartă vânătoarea de pescuitul sportiv și a pierdut dreptul de reprezentare al pescuitului sportiv. Și v-au prostit pe voi că nu se mai poate afilia nimeni la CIPS. Deci? Care este problema?
Niciuna. Ptr ca noi, cluburile, nu te halim nici pe tine, dar nici pe Agvps... :D Nu ati facut niciunul nimic, doar garagara si incercari de impunere in forta. Intre timp Agvps a schimbat tactica si a last ciocu' mic.... vei urma tu, stai linistit.
Si federatia ta va deveni a noastra. :wink:
CS SENZOR

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”