Moderator: gor965
Mai dezbinați decât voi, nu am văzut pe nimeni. Îți faci curaj ca la o ședință a alcoolicilor anonimi![/quote]Stefan Popescu scrie:cu membrii trecuti din burta, fara sa aiba habar cei aia undita....si asta o va afla toata lumea.
Vladut Mateianu scrie: Si federatia ta va deveni a noastra.
E vorba de federati(i)e nu de club(uri)!Stefan Popescu scrie:După 10 ani, deci erau acoperiți cei trei ani de care zici tu. Chiar că sfidezi ridicolul! Dă-i înainte!![]()
![]()
![]()
![]()
Mă gândesc la federatiile înființate inainte de lege că nu aveau trei ani de functionare cluburile. La astea iese cu minus!![]()
![]()
![]()
Fiule manipulezi cu tupeu obraznic. Daca pescuitul a fost recunoscut din 1938 inseamna ca toate APS-urile trebuia sa fi avut 3 ani de activitate competitionala incepand cu `38 si pana la momentul infiintarii FRPS. Dpdv constitutional ai infiintat prin fals si uz de fals federatia asta si daca vi cu explicatii a la Vladeanu cum ca suntem toti care ne certam cu tine betivi pe mana lui Vladeanu o sa pierzi in fata unor betiviStefan Popescu scrie:Nu scrie nicăieri că trebuie să se înființeze după 3 ani, fiule! Ai consumat ceva că văd că nu prea stai bine cu logica!cornel.s scrie:Stefan Popescu scrie:După 10 ani, deci erau acoperiți cei trei ani de care zici tu. Chiar că sfidezi ridicolul! Dă-i înainte!![]()
![]()
![]()
![]()
Mă gândesc la federatiile înființate inainte de lege că nu aveau trei ani de functionare cluburile. La astea iese cu minus!![]()
![]()
![]()
O c a m s c a l z iiiii!
Daca federatia a fost infiintata la 10 ani dupa trebuia sa se incadreze si in HG-u. Opaaaa! Cum stam Fane? Hai sa sfidam ridicolul impreunaaaa.
AGVPS nu s-a reorganizat cum cere legea pentru ca nu era nevoie atata timp cat organizeaza competitiile de atata amar de vreme. Ca nu si-a luat CIS-ul?!!!!!!!!! Greseala lor, dar nici asta nu se poate numi greseala atata timp cat competitiile de pescuit erau de agrement si nu s-a cerut reprezentarea nationala D.P.D.V. olimpic. Sesizezi diferenele? Daca nu ai o problemaStefan Popescu scrie:În lumea asta domnia și prostia se plătesc. AGVPSR nu s-a reorganizat pentru că trebuia să despartă vânătoarea de pescuitul sportiv și a pierdut dreptul de reprezentare al pescuitului sportiv. Și v-au prostit pe voi că nu se mai poate afilia nimeni la CIPS. Deci? Care este problema?Vladut Mateianu scrie:Iti raspund eu, ca vad ca esti cam prost :Stefan Popescu scrie:După 10 ani, deci erau acoperiți cei trei ani de care zici tu. Chiar că sfidezi ridicolul! Dă-i înainte!![]()
![]()
![]()
![]()
"activitatea în ramura de sport recunoscută oficial să se desfăşoare în mod organizat de cel puţin 3 ani de la recunoaşterea oficială a practicării ramurii de sport în România"
Agvps a organizat pana acum pescuitul sportiv, ramura de sport de mai sus. Tu te-ai agatat de munca lor (corect, de munca noastra, ca nici aia nu au facut nimic) ca sa faci burta mare ! Bravo.
Nu uit nimic din ce ai spus vreodata Fane. Te-am luat dejaStefan Popescu scrie:Visați băieți, visați. Dar nu uitați ce am spus azi!
mae-stro,nu te recunosc,ai vrut sa spui ,,ce ai decretat azi"Stefan Popescu scrie:Visați băieți, visați. Dar nu uitați ce am spus azi!