Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de Stefan Popescu »

Dacă la asta te gândești, află că o să-ți crească barba ca la Marx până atingi obiectivul ăsta!

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Stefan Popescu scrie:cu membrii trecuti din burta, fara sa aiba habar cei aia undita.... :wink: si asta o va afla toata lumea. :wink:
Mai dezbinați decât voi, nu am văzut pe nimeni. Îți faci curaj ca la o ședință a alcoolicilor anonimi![/quote]

Asta ramane de vazut.
Mare noroc ai ca nu mai se ocupa unul de-ai nostri, pe nume Pasa, de pescuit si organizare, ca altfel erai de mult acasa, la pensie, cu ceva banuti in buzunar sa ne lasi.. :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Stefan Popescu
pescar de competitie

Până și pe Pașa l-ați pierdut. S-a prins si el cu cine are de-a face!

the mover

Mesaj de the mover »

Vladut Mateianu scrie: Si federatia ta va deveni a noastra. :wink:

BIG LIKE! :lol:
Dan Stoica
CLUBUL GREEN LAKE
4Carphttp://www.crapmania.ro/forum/marele-bazar-f8/ ... 25664.html
Dacă vrei să ştii cine este un om, dă-i o funcţie de conducere.

ANTIFANE

Mesaj de ANTIFANE »

Stefan Popescu scrie:După 10 ani, deci erau acoperiți cei trei ani de care zici tu. Chiar că sfidezi ridicolul! Dă-i înainte! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mă gândesc la federatiile înființate inainte de lege că nu aveau trei ani de functionare cluburile. La astea iese cu minus! :lol: :lol: :lol: :lol:
E vorba de federati(i)e nu de club(uri)! 8) O intrebare, dr Kill cand a fuzionat cu federatia ta?
3 ani? :lol: :lol:
Pierde MTS-ul in instanta si tu pierzi CIS-ul in viitor! 8)

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:
cornel.s scrie:
Stefan Popescu scrie:După 10 ani, deci erau acoperiți cei trei ani de care zici tu. Chiar că sfidezi ridicolul! Dă-i înainte! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mă gândesc la federatiile înființate inainte de lege că nu aveau trei ani de functionare cluburile. La astea iese cu minus! :lol: :lol: :lol: :lol:

O c a m s c a l z iiiii!

Daca federatia a fost infiintata la 10 ani dupa trebuia sa se incadreze si in HG-u. Opaaaa! Cum stam Fane? Hai sa sfidam ridicolul impreunaaaa :wink: .
Nu scrie nicăieri că trebuie să se înființeze după 3 ani, fiule! Ai consumat ceva că văd că nu prea stai bine cu logica!
Fiule manipulezi cu tupeu obraznic. Daca pescuitul a fost recunoscut din 1938 inseamna ca toate APS-urile trebuia sa fi avut 3 ani de activitate competitionala incepand cu `38 si pana la momentul infiintarii FRPS. Dpdv constitutional ai infiintat prin fals si uz de fals federatia asta si daca vi cu explicatii a la Vladeanu cum ca suntem toti care ne certam cu tine betivi pe mana lui Vladeanu o sa pierzi in fata unor betivi 8) .
Urban culture.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Visați băieți, visați. Dar nu uitați ce am spus azi!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:
Vladut Mateianu scrie:
Iti raspund eu, ca vad ca esti cam prost :

"activitatea în ramura de sport recunoscută oficial să se desfăşoare în mod organizat de cel puţin 3 ani de la recunoaşterea oficială a practicării ramurii de sport în România"

Agvps a organizat pana acum pescuitul sportiv, ramura de sport de mai sus. Tu te-ai agatat de munca lor (corect, de munca noastra, ca nici aia nu au facut nimic :D ) ca sa faci burta mare ! Bravo.
În lumea asta domnia și prostia se plătesc. AGVPSR nu s-a reorganizat pentru că trebuia să despartă vânătoarea de pescuitul sportiv și a pierdut dreptul de reprezentare al pescuitului sportiv. Și v-au prostit pe voi că nu se mai poate afilia nimeni la CIPS. Deci? Care este problema?
AGVPS nu s-a reorganizat cum cere legea pentru ca nu era nevoie atata timp cat organizeaza competitiile de atata amar de vreme. Ca nu si-a luat CIS-ul?!!!!!!!!! Greseala lor, dar nici asta nu se poate numi greseala atata timp cat competitiile de pescuit erau de agrement si nu s-a cerut reprezentarea nationala D.P.D.V. olimpic. Sesizezi diferenele? Daca nu ai o problema :| .
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:Visați băieți, visați. Dar nu uitați ce am spus azi!
Nu uit nimic din ce ai spus vreodata Fane. Te-am luat deja :wink: .
Urban culture.

the mover

Mesaj de the mover »

Stefan Popescu scrie:Visați băieți, visați. Dar nu uitați ce am spus azi!
mae-stro,nu te recunosc,ai vrut sa spui ,,ce ai decretat azi" :lol: :lol: :lol:
Dan Stoica
CLUBUL GREEN LAKE
4Carphttp://www.crapmania.ro/forum/marele-bazar-f8/ ... 25664.html
Dacă vrei să ştii cine este un om, dă-i o funcţie de conducere.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”