Vladut Mateianu scrie:@popescu
Sper ca ai facut treaba bine, sa nu avem probleme pe viitor. Te-ai gandit vreodata cine iti va lua locul daca,Doamne fereste, raposezi prin deces ?
o situatie pe care martlogul o ignora ...

Moderator: gor965
Vladut Mateianu scrie:@popescu
Sper ca ai facut treaba bine, sa nu avem probleme pe viitor. Te-ai gandit vreodata cine iti va lua locul daca,Doamne fereste, raposezi prin deces ?
blufati, domnule popescu...ce v-ati mai impauna pe aici daca unul din cluburile amintite s-ar afilia la federatia aia plina de hartii si goala de pescariStefan Popescu scrie:Legal, federația este „beton”, atâta timp cât toate actele sunt certificate de Decizii irevocabile ale ICCJ. Și așa de bine făcută, că nu poate fi desființată și nici parazitată de păduchi. De ce nu se înghesuie cluburile la afiliere? Cred că din motivele invocate de mine, nu de visele lui Mateianu!
PS Ignor cu bună știință prostiile debitate de voi, întrucât filtrul federației nu îl constituie Popescu, ci cluburile afiliate la federație, care votează în AG și care au despre voi o părere care va face foarte dificilă afilierea. Și să nu ignorați acest aspect! Prin prostiile pe care le-ați spus la adresa federației și a mea, nu v-ați făcut susținători în cadrul federației, ci dimpotrivă. Să nu credeți că ce scrieți voi aici nu este cunoscut de membri afiliați.
Dar este o vorbă: Gura bate c.rul! V-ați făcut-o cu mâna voastră!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Goală de pescari? Ia faceți o întrebare sau deschideți un topic în care, nu eu, ci sportivii legitimați la federație să confirme legitimarea la cluburile afiliate și să vedeți ce surpriză aveți!cornelserbu scrie:blufati, domnule popescu...ce v-ati mai impauna pe aici daca unul din cluburile amintite s-ar afilia la cluburile din federatia aia plina de hartii si goala de pescariStefan Popescu scrie:Legal, federația este „beton”, atâta timp cât toate actele sunt certificate de Decizii irevocabile ale ICCJ. Și așa de bine făcută, că nu poate fi desființată și nici parazitată de păduchi. De ce nu se înghesuie cluburile la afiliere? Cred că din motivele invocate de mine, nu de visele lui Mateianu!
PS Ignor cu bună știință prostiile debitate de voi, întrucât filtrul federației nu îl constituie Popescu, ci cluburile afiliate la federație, care votează în AG și care au despre voi o părere care va face foarte dificilă afilierea. Și să nu ignorați acest aspect! Prin prostiile pe care le-ați spus la adresa federației și a mea, nu v-ați făcut susținători în cadrul federației, ci dimpotrivă. Să nu credeți că ce scrieți voi aici nu este cunoscut de membri afiliați.
Dar este o vorbă: Gura bate c.rul! V-ați făcut-o cu mâna voastră!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
D'aia atarni pe aici...esti plin de cluburi/sportivi ca la parnaie, dormiti cate doi in pat....Goală de pescari? Ia faceți o întrebare sau deschideți un topic în care, nu eu, ci sportivii legitimați la federație să confirme legitimarea la cluburile afiliate și să vedeți ce surpriză aveți!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pai daca incepeti cu jigniri din astea generale, nu-mi ramane decat sa remarc ca la dumneavoastra in cazul unei trepanatii, medicii ar ramane surprinsi sa vada ca nu aveti nimic sub cutia cranianaStefan Popescu scrie:Chiar credeți că toți pescarii sportivi sunt niște trepanați care se uită în gura lui Vlăduț Mateianu?
Domnule Serbu, v-am jignit dacă v-am rugat să faceți publică componența lotului Clubului dumneavoastră? Dați dovadă că nu aveți nimic de ascuns și publicați lista cu sportivii.cornelserbu scrie:pai daca incepeti cu jigniri din astea generale, nu-mi ramane decat sa remarc ca la dumneavoastra in cazul unei trepanatii, medicii ar ramane surprinsi sa vada ca nu aveti nimic sub cutia cranianaStefan Popescu scrie:Chiar credeți că toți pescarii sportivi sunt niște trepanați care se uită în gura lui Vlăduț Mateianu?![]()
![]()
Vezi cum o cauti?? daca-ti iau m...i in p...a asa cum meriti incepi sa tipi dupa admin, ESTE ???Stefan Popescu scrie:E, nu ai tu atâta inteligență pentru a înțelege ce caut eu pe aici!