Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Cristi Y
pescar de competitie

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de Cristi Y »

Vladut Mateianu scrie:@popescu

Sper ca ai facut treaba bine, sa nu avem probleme pe viitor. Te-ai gandit vreodata cine iti va lua locul daca,Doamne fereste, raposezi prin deces ? :lol:

o situatie pe care martlogul o ignora ... :roll: :roll: :roll:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Legal, federația este „beton”, atâta timp cât toate actele sunt certificate de Decizii irevocabile ale ICCJ. Și așa de bine făcută, că nu poate fi desființată și nici parazitată de păduchi. De ce nu se înghesuie cluburile la afiliere? Cred că din motivele invocate de mine, nu de visele lui Mateianu!

PS Ignor cu bună știință prostiile debitate de voi, întrucât filtrul federației nu îl constituie Popescu, ci cluburile afiliate la federație, care votează în AG și care au despre voi o părere care va face foarte dificilă afilierea. Și să nu ignorați acest aspect! Prin prostiile pe care le-ați spus la adresa federației și a mea, nu v-ați făcut susținători în cadrul federației, ci dimpotrivă. Să nu credeți că ce scrieți voi aici nu este cunoscut de membri afiliați.
Dar este o vorbă: Gura bate c.rul! V-ați făcut-o cu mâna voastră! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

Stefan Popescu scrie:Legal, federația este „beton”, atâta timp cât toate actele sunt certificate de Decizii irevocabile ale ICCJ. Și așa de bine făcută, că nu poate fi desființată și nici parazitată de păduchi. De ce nu se înghesuie cluburile la afiliere? Cred că din motivele invocate de mine, nu de visele lui Mateianu!

PS Ignor cu bună știință prostiile debitate de voi, întrucât filtrul federației nu îl constituie Popescu, ci cluburile afiliate la federație, care votează în AG și care au despre voi o părere care va face foarte dificilă afilierea. Și să nu ignorați acest aspect! Prin prostiile pe care le-ați spus la adresa federației și a mea, nu v-ați făcut susținători în cadrul federației, ci dimpotrivă. Să nu credeți că ce scrieți voi aici nu este cunoscut de membri afiliați.
Dar este o vorbă: Gura bate c.rul! V-ați făcut-o cu mâna voastră! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
blufati, domnule popescu...ce v-ati mai impauna pe aici daca unul din cluburile amintite s-ar afilia la federatia aia plina de hartii si goala de pescari :)
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Stefan Popescu
pescar de competitie

cornelserbu scrie:
Stefan Popescu scrie:Legal, federația este „beton”, atâta timp cât toate actele sunt certificate de Decizii irevocabile ale ICCJ. Și așa de bine făcută, că nu poate fi desființată și nici parazitată de păduchi. De ce nu se înghesuie cluburile la afiliere? Cred că din motivele invocate de mine, nu de visele lui Mateianu!

blufati, domnule popescu...ce v-ati mai impauna pe aici daca unul din cluburile amintite s-ar afilia la cluburile din federatia aia plina de hartii si goala de pescari :)
Goală de pescari? Ia faceți o întrebare sau deschideți un topic în care, nu eu, ci sportivii legitimați la federație să confirme legitimarea la cluburile afiliate și să vedeți ce surpriză aveți!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Chiar credeți că toți pescarii sportivi sunt niște trepanați care se uită în gura lui Vlăduț Mateianu?

Apropo, Clubul Pescarilor are cumva un lot valid? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sau ați rămas singur? Publicați o listă cu sportivii clubului dumneavoastră aflat în moarte clinică. Păi, e bine domnu Chestor? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Goală de pescari? Ia faceți o întrebare sau deschideți un topic în care, nu eu, ci sportivii legitimați la federație să confirme legitimarea la cluburile afiliate și să vedeți ce surpriză aveți!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
D'aia atarni pe aici...esti plin de cluburi/sportivi ca la parnaie, dormiti cate doi in pat.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Stefan Popescu
pescar de competitie

E, nu ai tu atâta inteligență pentru a înțelege ce caut eu pe aici!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Stefan Popescu scrie:Chiar credeți că toți pescarii sportivi sunt niște trepanați care se uită în gura lui Vlăduț Mateianu?
pai daca incepeti cu jigniri din astea generale, nu-mi ramane decat sa remarc ca la dumneavoastra in cazul unei trepanatii, medicii ar ramane surprinsi sa vada ca nu aveti nimic sub cutia craniana :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Stefan Popescu
pescar de competitie

cornelserbu scrie:
Stefan Popescu scrie:Chiar credeți că toți pescarii sportivi sunt niște trepanați care se uită în gura lui Vlăduț Mateianu?
pai daca incepeti cu jigniri din astea generale, nu-mi ramane decat sa remarc ca la dumneavoastra in cazul unei trepanatii, medicii ar ramane surprinsi sa vada ca nu aveti nimic sub cutia craniana :lol: :lol: :lol:
Domnule Serbu, v-am jignit dacă v-am rugat să faceți publică componența lotului Clubului dumneavoastră? Dați dovadă că nu aveți nimic de ascuns și publicați lista cu sportivii.

Și mai ziceți că federația nu are sportivi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Apropo, Liga de crap mai există? Nu mai are pagină web. Nu s-a plătit taxa la server? :lol: :lol: :lol: :lol:

PS Vă asigur că în cutia respectivă am suficient pentru a mai da și la alții! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:E, nu ai tu atâta inteligență pentru a înțelege ce caut eu pe aici!
Vezi cum o cauti?? daca-ti iau m...i in p...a asa cum meriti incepi sa tipi dupa admin, ESTE ???
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@popescu

Ce treaba ai tu de alte cluburi, asociatii, liga, daca nu sunt afiliate la tine ? Asta te doare de fapt de nu mai dormi de ele ?
Tu nu intelegi ca absolut toata lumea a realizat de ce atrni tu pe aici ? Nu ai decenta si nici onoare, plus ca esti un mare mincinos !
Susti ca nu mai intri sa postezi pe aici, dar dupa cateva ore iar o iei de la cap.
Apropo, datoria catre dl.Grasu ai platit-o ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”