bogdan b. scrie:Lasati caterinca asta cu "membri afiliati"....Nu vorbesc de altii(dar sunt sigur ca e aceiasi situatie) insa m-am uitat printre membri clubului Zarganul(Dolj) si nu cunosc pe niciunul dintre ei si cred ca ar trebui sa-i cunosc daca ar fi participat vreodata la vreun concurs...

Din 2001 am participat,ca si concurrent sau implicat in organizare, la 90% din tot ce inseamna concurs de pescuit in Oltenia(crap,stationar,feeder) si nu m-am intalnit cu niciunul dintre membri clubului Zarganul,deci...sunt doar pescari cu CARNET DE MEMBRU la ZARGANUL,fara pretentii competitionale...
In momentul de fata in Oltenia sunt maxim 40 de pescari care participa ocazional la concursuri de crap,iar dintre acestia maxim 15 care iau in serios treaba asta si au participat la CN sub diferite denumiri:APS OLTENIA FISHING,PROFESSIONAL FISHING si in ultimii ani C.S. OLTENIA FISHING.(niciunul din lista de la Zargan)
Imi permit sa vorbesc in continuare in numele CS OLTENIA FISHING pentru ca sunt singurul dintre membri fondatori inca interest de pescuitul competitional...Stim ca viitorul pescuitului ca si sport este in cadrul Federatiei,dar nu agreem modalitatea prin care conducatorul Federatiei relationeaza cu sportivii.Nu imi serviti replica:Federatia nu discuta cu pescarii,ci cu cluburile...Cluburile sunt formate din pescari si reprezentate de unul dintre ei!!! Atata timp cat dvs(ca si reprezentant al Federatiei) nu gasiti o cale de comunicare viabila cu mine/altii(ca si reprezentanti ai cluburilor) exista o PROBLEMA.Pe mine personal m-ati pierdut de acum 3-4 ani cand la un concurs la Doripesco(e vorba de "celebrul" deja concurs organizat de dvs) am discutat vreo 2 ore si in tot ce ati facut a fost sa va laudati cu relatiile dvs din Parlament,de pe la Hidroconstructia si cum,citez:"o sa il pup eu pe Vladeanu si pe ala de la spinning"...De atunci tot ce ati realizat a fost infiintarea unei Federatii(felicitari!!!) pe hartie!!! O Federatie viabila doar dpdv legislativ insa fara valoare cu adevarat dpdv al performantei sportive.Atata timp cat Federatia condusa de dvs e formata din cluburi "prietenoase" formate din pescari fara valoare sportiva,nu ajutati cu nimic PESCUITUL ca si SPORT!!!Intelegeti odata pentru totdeauna ca "vorba dulce, mult aduce" si nu ne mai tratati de sus si ca pe niste infractori.
Ati reusit sa creati cadrul legal pentru desfasurarea pescuitului sa si sport,va multumim,dar de acum lasati oamenii pe care ii cunoastem si care ne cunosc sa vorbeasca cu noi.Asta daca doriti cu adevarat binele pescuitului competitional.Lasati-l pe Andrei Vladeanu(pe parte de crap) sa se ocupe de acum inainte de tot ce inseamna relatii cu pescarii/cluburile. Dupa parerea mea este singurul(dupa Cornel Rosioru) care a facut ceva pentru organizarea noastra.Ca a facut si greseli,admit,dar cel putin s-a implicat...real,nu doar pe forumuri...Daca,prin diplomatie,ati reusi sa va mai apropiati cativa oameni valorosi si sa ii lasati pe ei sa se ocupe de acum inainte(Vladut Mateianu-persoana cu cea mai mare experienta in ceea ce priveste organizarea concursurilor,Vali Vesa,Gabi Sandu.Rudeanu-foarte buni manageri),abia atunci veti realiza cu adevarat CEVA.
Noi,CS OLTENIA FISHING,dorim sa ne alaturam Federatiei dar unei Federatii condusa de persoane care sa ne trateze omeneste.Ocupativa in continuare de partea legislativa,la care ati dovedit ca va pricepeti, si lasati pe altii sa se ocupe de relatia cu noi,pescarii...la asta NU VA PRICEPETI!
Sper ca macar in ceasul al 12-lea sa aveti abilitatea de a rezolva cu succes problema CM.