Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de Stefan Popescu »

Vladut Mateianu scrie:
Stefan Popescu scrie:
Vladut Mateianu scrie:@popescu

Ce treaba ai tu de alte cluburi, asociatii, liga, daca nu sunt afiliate la tine ? Asta te doare de fapt de nu mai dormi de ele ?
Tu nu intelegi ca absolut toata lumea a realizat de ce atrni tu pe aici ? Nu ai decenta si nici onoare, plus ca esti un mare mincinos !
Susti ca nu mai intri sa postezi pe aici, dar dupa cateva ore iar o iei de la cap.
Apropo, datoria catre dl.Grasu ai platit-o ? :roll:
Care datorie? Dl. respectiv datorează cotizația clubului către federație pe anul în curs și s-ar putea să ne părăsească. Așa că nu juca pe cartea asta! :lol: :lol: :lol:
Chiar crezi că eu sunt naiv?
Cat timp ai facut federatia pe banii si relatiile lui, cum poti sa-l dai afara ?
Te-ai vazut cu sacii in caruta (bine, caruta este pe butuci, dar asta este alta discutie) si apoi ii elimini pe cei care reprezinta pericol ? Oare cine urmeaza ? :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu ți-a spus dl. Grasu cum a ajuns în clubul Renașterea? Îți spun eu. L-a cumpărat de la asociații inițiali, după ce federația avea deja 1 an de la constituire. Las la o parte sprijinul acordat de mine acestui club, dar din datele contabile (presupunând taxa initială de afiliere și cotizația anuală), a plătit 200 de lei.
Cât despre relații și alte cele, dacă existau nu era nevoie să dăm MTS în judecată ca să recunoască federație. Așa că mai taie. De ce nu îl pui pe dumnealui să spună public chestia asta și te folosește pe tine ca flașnetă? Poate ți-a arătat și ceva chitanțe cu sumele cheltuite!
PS Nu-ți dai seama că îi faci un deserviciu domnului avocat Grasu? Pentru că aceste informații, dacă le ai, le ai de la dumnealui! Îți dau un indiciu. Faci gafă după gafă!

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Aici te-ai ars. Nu il cunosc, nu am vorbit niciodata sau corespondat.
Pur si simplu, bazandu-ma pe caracterul tau, am ales un om din cadrul federatiei si te-am acuzat ca ai sa ii dai bani ! Cacialma din partea mea, ca sa intelegi.
Ce ai iesit mi-a intarit convingerea ca esti tzepar si ii renegi pe toti dupa ce ti-ai atins scopul ! :wink:
Panimaiesi ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Stefan Popescu
pescar de competitie

Vladut Mateianu scrie:Aici te-ai ars. Nu il cunosc, nu am vorbit niciodata sau corespondat.
Pur si simplu, bazandu-ma pe caracterul tau, am ales un om din cadrul federatiei si te-am acuzat ca ai sa ii dai bani ! Cacialma din partea mea, ca sa intelegi.
Ce ai iesit mi-a intarit convingerea ca esti tzepar si ii renegi pe toti dupa ce ti-ai atins scopul ! :wink:
Panimaiesi ?
Tu chiar crezi că ești subtil? Mai ales că persoana e prieten cu Dan Mitrănescu.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Ma bucur ca am aflat-o si pe asta ! :wink: Cu V.Tarus cum stai ? Ai si lui sa-i dai bani ? Sau ce i-ai promis si nu te-ai tinut de cuvant ? :roll:
CS SENZOR

Stefan Popescu
pescar de competitie

Vladut Mateianu scrie:Ma bucur ca am aflat-o si pe asta ! :wink: Cu V.Tarus cum stai ? Ai si lui sa-i dai bani ? Sau ce i-ai promis si nu te-ai tinut de cuvant ? :roll:
Nu i-am promis nimic. A zis că a stat și a analizat și din toate formele de organizare cea mai serioasă este federația. Nici lui nu i-a venit să creadă că am reușit să o constituim.
PS Mă abțin să vă spun părerea lui despre voi, pentru că știu că este reciprocă!

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Albert scrie: Am vazut. Daca pana si gor s-a plictisit de moderare...
Nu m-am plictisit . Sunt un pic in criza de timp (am prostul obicei sa ma ocum de mai ulte lucruri de-odata) si constat ca n-are nici un rost sa mai moderez ceva care se reia in bucla...pur si simplu, muncesc degeaba. Uite, e ca si cum ti-as spune tie sa-ti folosesti timpul alocat criticarii administratiei sit-ului, ptr. a solutiona cazul CM...oricat te-ai stradui o sa vezi ca n-ai nici o sansa, ptr. ca nu esti in postura sa decizi ce sa faca altii.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

bogdan b. scrie:Lasati caterinca asta cu "membri afiliati"....Nu vorbesc de altii(dar sunt sigur ca e aceiasi situatie) insa m-am uitat printre membri clubului Zarganul(Dolj) si nu cunosc pe niciunul dintre ei si cred ca ar trebui sa-i cunosc daca ar fi participat vreodata la vreun concurs... :wink: Din 2001 am participat,ca si concurrent sau implicat in organizare, la 90% din tot ce inseamna concurs de pescuit in Oltenia(crap,stationar,feeder) si nu m-am intalnit cu niciunul dintre membri clubului Zarganul,deci...sunt doar pescari cu CARNET DE MEMBRU la ZARGANUL,fara pretentii competitionale...
In momentul de fata in Oltenia sunt maxim 40 de pescari care participa ocazional la concursuri de crap,iar dintre acestia maxim 15 care iau in serios treaba asta si au participat la CN sub diferite denumiri:APS OLTENIA FISHING,PROFESSIONAL FISHING si in ultimii ani C.S. OLTENIA FISHING.(niciunul din lista de la Zargan)
Imi permit sa vorbesc in continuare in numele CS OLTENIA FISHING pentru ca sunt singurul dintre membri fondatori inca interest de pescuitul competitional...Stim ca viitorul pescuitului ca si sport este in cadrul Federatiei,dar nu agreem modalitatea prin care conducatorul Federatiei relationeaza cu sportivii.Nu imi serviti replica:Federatia nu discuta cu pescarii,ci cu cluburile...Cluburile sunt formate din pescari si reprezentate de unul dintre ei!!! Atata timp cat dvs(ca si reprezentant al Federatiei) nu gasiti o cale de comunicare viabila cu mine/altii(ca si reprezentanti ai cluburilor) exista o PROBLEMA.Pe mine personal m-ati pierdut de acum 3-4 ani cand la un concurs la Doripesco(e vorba de "celebrul" deja concurs organizat de dvs) am discutat vreo 2 ore si in tot ce ati facut a fost sa va laudati cu relatiile dvs din Parlament,de pe la Hidroconstructia si cum,citez:"o sa il pup eu pe Vladeanu si pe ala de la spinning"...De atunci tot ce ati realizat a fost infiintarea unei Federatii(felicitari!!!) pe hartie!!! O Federatie viabila doar dpdv legislativ insa fara valoare cu adevarat dpdv al performantei sportive.Atata timp cat Federatia condusa de dvs e formata din cluburi "prietenoase" formate din pescari fara valoare sportiva,nu ajutati cu nimic PESCUITUL ca si SPORT!!!Intelegeti odata pentru totdeauna ca "vorba dulce, mult aduce" si nu ne mai tratati de sus si ca pe niste infractori.
Ati reusit sa creati cadrul legal pentru desfasurarea pescuitului sa si sport,va multumim,dar de acum lasati oamenii pe care ii cunoastem si care ne cunosc sa vorbeasca cu noi.Asta daca doriti cu adevarat binele pescuitului competitional.Lasati-l pe Andrei Vladeanu(pe parte de crap) sa se ocupe de acum inainte de tot ce inseamna relatii cu pescarii/cluburile. Dupa parerea mea este singurul(dupa Cornel Rosioru) care a facut ceva pentru organizarea noastra.Ca a facut si greseli,admit,dar cel putin s-a implicat...real,nu doar pe forumuri...Daca,prin diplomatie,ati reusi sa va mai apropiati cativa oameni valorosi si sa ii lasati pe ei sa se ocupe de acum inainte(Vladut Mateianu-persoana cu cea mai mare experienta in ceea ce priveste organizarea concursurilor,Vali Vesa,Gabi Sandu.Rudeanu-foarte buni manageri),abia atunci veti realiza cu adevarat CEVA.
Noi,CS OLTENIA FISHING,dorim sa ne alaturam Federatiei dar unei Federatii condusa de persoane care sa ne trateze omeneste.Ocupativa in continuare de partea legislativa,la care ati dovedit ca va pricepeti, si lasati pe altii sa se ocupe de relatia cu noi,pescarii...la asta NU VA PRICEPETI!

Sper ca macar in ceasul al 12-lea sa aveti abilitatea de a rezolva cu succes problema CM.
Bravo ptr. postare !...concisa, civilizata... :D
George Iorga
Imagine

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Stefan Popescu scrie:.........cluburile au nevoie de federație, nu federația de cluburi. ........
Realitatea va contrazice...altfel acum erati pe forumul federatiei, facand cu greu fata avalansei de utilizatori aflati in cautarea aderarii !
George Iorga
Imagine

Vladut Mateianu
CS SENZOR

gor965 scrie:
Stefan Popescu scrie:.........cluburile au nevoie de federație, nu federația de cluburi. ........
Realitatea va contrazice...altfel acum erati pe forumul federatiei, facand cu greu fata avalansei de utilizatori aflati in cautarea aderarii !
popescule , cand o sa-ti respecti cuvantul si nu o sa mai intri pe aici ? daca si asa nu ai nevoie de cluburi, si nici de pescari(declaratiile tale) atunci de ce pm atarni pe aici sa te umple toti de fecale ?
CS SENZOR

Stefan Popescu
pescar de competitie

gor965 scrie:
George,
Poate mă lămurești și pe mine (si cu această ocazie și pe altii) cum poate participa un club sportiv la o competiție oficială națională și internațională, dacă nu este afiliat la federație? Și atunci, cine trebuie să umble după cine?
PS Amatorii de afiliere nu umblă pe forumuri, ci pe la sediul federației cu dosarele de afiliere. Este o mică diferență! Îmi mențin afirmația că majoritatea cluburilor sportive ( mai puțin cele fantomă cum este clubul domnului Serbu, care sunt doar așa, ca să se afle în treabă) habar nu au ce doresc. Și vor trebui să-și asume această stare de fapt!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”