Stefan Popescu scrie:
George,
Poate mă lămurești și pe mine (si cu această ocazie și pe altii) cum poate participa un club sportiv la o competiție oficială națională și internațională, dacă nu este afiliat la federație? Și atunci, cine trebuie să umble după cine?
PS Amatorii de afiliere nu umblă pe forumuri, ci pe la sediul federației cu dosarele de afiliere. Este o mică diferență! Îmi mențin afirmația că majoritatea cluburilor sportive ( mai puțin cele fantomă cum este clubul domnului Serbu, care sunt doar așa, ca să se afle în treabă) habar nu au ce doresc. Și vor trebui să-și asume această stare de fapt!
O sa incerc sa va lamuresc (o utopie

) :
- ca sa participi la un CN trebuie sa apartii de structura care organizeaza acel CN !
- ca sa participi la un CM, structura de care aparti tu, trebuie la randu-i sa fie afiliata la structura internationala care organizeaza acel CM !
- amatorii de afiliere n-or umbla pe forum, dar posibilii afiliati da !
- presedintii de federatii nu stau pe forumuri si nu se tiganesc cu posibilii afiliati !
- pescuitul la crap e un sport scump...extrem de scump iar competitiile desfasurate pana sa se inventeze federatia, s-au facut pe banii pescarilor. Sa fiti convins ca odata cu aparitia federatiei NU SE IEFTINESTE NIMIC din acest domeniu...toate vor costa la fel... taxe, echipament, nada ! Ptr. unul care a bagat zeci de mii de euro in pescuitul de competitie si si-a pierdut noptile pe balta, ar trebui sa aveti mai mult respect.
- stiti foarte bine ca daca federatia nu ar fi avut nevoie de pescarii grupati aici, ca tot spuneti ca ale lor cluburi sunt fantome, nu ati mai avea nici un motiv sa va mai afisati si sa va certati cu ei, in public !
- e a nu stiu cata oara cand va sfatuiesc sa va schimbati stilul de abordarea al acestor oameni. Nu mai intrati inutil in clinciuri, nu mai jigniti, nu mai raspundeti provocarilor. Ce ati facut pana acum e cunoscut deja si nu mai are rost sa insistati. Vedeti-va de treaba dvs. la federatie si lasati-i pe ceilalti sa-si vada de a lor. In definitiv, federatia nu sta de vorba cu pescarii ci cu cluburile...iar aici pe forum va garantez ca n-o sa gasiti cluburi vorbitoare !