Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de Stefan Popescu »

Vladut Mateianu scrie:
gor965 scrie:
Stefan Popescu scrie:.........cluburile au nevoie de federație, nu federația de cluburi. ........
Realitatea va contrazice...altfel acum erati pe forumul federatiei, facand cu greu fata avalansei de utilizatori aflati in cautarea aderarii !
popescule , cand o sa-ti respecti cuvantul si nu o sa mai intri pe aici ? daca si asa nu ai nevoie de cluburi, si nici de pescari(declaratiile tale) atunci de ce pm atarni pe aici sa te umple toti de fecale ?
Ca să-ți fac trafic. Acum, dacă tot ai intrat în cacao mințind pescarii că-i trimiți la mondiale, măcar cu atât să te alegi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Când vei intra tu în cacao, nici dracul nu o să te mai scoată! O să devii o amintire tristă!

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

......., tu nu intelegi ca dragoste cu forta nu se poate ?
Du-te tu la federatia kurului si asteapta ca venim noi..... Tu nu realizezi ca mai bine ne lasam de competitie decat sa devenim slugile tale ? :twisted:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

gor965 scrie:.Uite, e ca si cum ti-as spune tie sa-ti folosesti timpul alocat criticarii administratiei sit-ului, ptr. a solutiona cazul CM...oricat te-ai stradui o sa vezi ca n-ai nici o sansa, ptr. ca nu esti in postura sa decizi ce sa faca altii.
Nu critic nimic. Am pus niste intrebari si m-am riscat sa dau niste sugestii. Ti-am mai spus si in alte dati: nu toata lumea care va trage de maneca o face ca sa va scoata ochii. Unii mai suntem si bine intentionati.
Spui de-o bucla. Cine o genereaza? Exact. Dispare generatoru', dispare bucla si se revine la discutii la obiect.
Cat despre e mi-ai spune...eu am prostul obicei sa vorbesc doar despre ce ma pricep. La site-uri si forumuri ma pricep cat de cat. La CM nu. Plus ca nu-s naiv sa cred ca la problema asta se gasesc solutii pe forum.
Tu esti moderator. In sfarsit ai dat o explicatie plauzibila pentru lipsa moderarii. N-ai timp. Inteleg asta, e ok. Scuza-ma ca am insistat dar explicatia cum ca ãla e pur si restul userilor sunt problema mi s-a parut cel putin aiuritoare.
Spor.

P.S. Topicu' ala cu anunturile sanctiunilor administratiei se mai face?

Stefan Popescu
pescar de competitie

Vladut Mateianu scrie:.........., tu nu intelegi ca dragoste cu forta nu se poate ?
Du-te tu la federatia kurului si asteapta ca venim noi..... Tu nu realizezi ca mai bine ne lasam de competitie decat sa devenim slugile tale ? :twisted:
Credeam că ai făcut-o deja. Tu nu mai faci competiții, ci brăile!
PS Ai avut impresia că ți-am făcut (ție sau altcuiva) vreo declarație de dragoste?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Albert scrie:.....In sfarsit ai dat o explicatie plauzibila pentru lipsa moderarii. N-ai timp. Inteleg asta, e ok........
N-am spus ca n-am timp ... am spus ca nu am suficient de mult incat sa muncesc degeaba (in zadar) !
Albert scrie: P.S. Topicu' ala cu anunturile sanctiunilor administratiei se mai face?
Pai nu era facut ? ... http://www.crapmania.ro/forum/anunturi- ... 24582.html
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Stefan Popescu scrie: George,
Poate mă lămurești și pe mine (si cu această ocazie și pe altii) cum poate participa un club sportiv la o competiție oficială națională și internațională, dacă nu este afiliat la federație? Și atunci, cine trebuie să umble după cine?
PS Amatorii de afiliere nu umblă pe forumuri, ci pe la sediul federației cu dosarele de afiliere. Este o mică diferență! Îmi mențin afirmația că majoritatea cluburilor sportive ( mai puțin cele fantomă cum este clubul domnului Serbu, care sunt doar așa, ca să se afle în treabă) habar nu au ce doresc. Și vor trebui să-și asume această stare de fapt!
O sa incerc sa va lamuresc (o utopie :) ) :
- ca sa participi la un CN trebuie sa apartii de structura care organizeaza acel CN !
- ca sa participi la un CM, structura de care aparti tu, trebuie la randu-i sa fie afiliata la structura internationala care organizeaza acel CM !
- amatorii de afiliere n-or umbla pe forum, dar posibilii afiliati da !
- presedintii de federatii nu stau pe forumuri si nu se tiganesc cu posibilii afiliati !
- pescuitul la crap e un sport scump...extrem de scump iar competitiile desfasurate pana sa se inventeze federatia, s-au facut pe banii pescarilor. Sa fiti convins ca odata cu aparitia federatiei NU SE IEFTINESTE NIMIC din acest domeniu...toate vor costa la fel... taxe, echipament, nada ! Ptr. unul care a bagat zeci de mii de euro in pescuitul de competitie si si-a pierdut noptile pe balta, ar trebui sa aveti mai mult respect.
- stiti foarte bine ca daca federatia nu ar fi avut nevoie de pescarii grupati aici, ca tot spuneti ca ale lor cluburi sunt fantome, nu ati mai avea nici un motiv sa va mai afisati si sa va certati cu ei, in public !
- e a nu stiu cata oara cand va sfatuiesc sa va schimbati stilul de abordarea al acestor oameni. Nu mai intrati inutil in clinciuri, nu mai jigniti, nu mai raspundeti provocarilor. Ce ati facut pana acum e cunoscut deja si nu mai are rost sa insistati. Vedeti-va de treaba dvs. la federatie si lasati-i pe ceilalti sa-si vada de a lor. In definitiv, federatia nu sta de vorba cu pescarii ci cu cluburile...iar aici pe forum va garantez ca n-o sa gasiti cluburi vorbitoare !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Stefan Popescu
pescar de competitie

Pescarii de crap, în mare măsură, sunt deja în federație.
PS Mai este câte un club care se mai bagă în seamă. Mai ales alea care nu s-au remarcat cu nimic!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Pai nu ziceai tu ca nu te intereseaza pescarii de crap, ci doar banii lor ? Pardon, cluburile lor ? :mrgreen:

PS Si ce pescari de crap ai racolat tu ? Sper ca macar sa sti ce-i ala !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Stefan Popescu scrie:Pescarii de crap, în mare măsură, sunt deja în federație.
PS Mai este câte un club care se mai bagă în seamă. Mai ales alea care nu s-au remarcat cu nimic!

putem afla si noi un nume ceva de pescar de crap care e deja in federatie !binenteles exceptandu=l pe mister vladeanu care a venit in federatie pentru salariu !!!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

matei1971

Mesaj de matei1971 »

Voi nu vedeti ca omul e nebun? Orice om normal pleca de mult de pe acest forum
Cel mai bine ar fi sa il ignoram, sa vedeti atunci spume pe el.

Era o vorba care spunea cam asa:
Nu te pune cu prostul ca te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!

Ati intrat in jocul lui.
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”