Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de Vladut Mateianu »

Stefan Popescu scrie:
Vladut Mateianu scrie:
Stefan Popescu scrie:Nu domnule Oancea, nu sunt runner. Sunt chiar părintele acestui proiect. Și cei care cunosc istoria lui o pot confirma. Și așa cum face orice „proiectant”, va trebui să-l duc până la capăt! Și nu mă îndoiesc că sunteți convins de faptul că pescarii vin și se duc. Acest proiect va trebui să reziste și după ce noi nu vom mai fi. Asta dacă dorim să facem ceva pentru pescuitul sportiv sau vrem doar să profităm de el!

PS Aveți așa, o idee cât de mică cam care ar fi numărul pescarilor sportivi de competiție? Răspunsul nu cred că o să vă placă!
Pai tu ne intrebi pe noi daca stim nr pescarilor de competitie din Romania ? Hai ca esti chiar nostim de nesimtit.

PS Te-ai intrebat vreodata de ce, din nr ala mare de pescari din cadrul federatiei, nu intra niciunul sa te sustina pe acest forum ? Astept raspunsul tau, Pinochio ! :D
Mi-au lăsat mie acest favor pentru a mă distra cu voi. Merit și eu măcar atât din parte lor! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cred că nu te-ar avantaja dacă aș face public ce cred ei despre tine!
Chiar te rog sa postezi !
Ce parere poate sa aiba multimea vida ?

PS Iti dau pana in Craciun 20 de mii de euroi sa ne lasi noua, pescarilor ,federatia. Ce zici, te bagi ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Sunt in Carp Zone,dar atat timp cat Federatia va fi condusa de tine nu ma intereseaza sa particip in nici o competie organizata de aceasta.Prefer sa ma las de pescuitul competitional decat sa fiu condus de un om ca tine.

Stefan Popescu scrie:Mădălin, mai ești cumva în echipa Carp Zone? Atunci înseamnă că vei fi prins în calendarul competițional 2014. Sau ai uitat să ștergi din subsolul ce apare la postările tale apartenența la Carp Zone. Nu de alta, dar Carp Zone va trebui să-și înscrie echipele până la 31 dec. 2013!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Madalin Dirla scrie:Sunt in Carp Zone,dar atat timp cat Federatia va fi condusa de tine nu ma intereseaza sa particip in nici o competie organizata de aceasta.Prefer sa ma las de pescuitul competitional decat sa fiu condus de un om ca tine.
Stai linistit, nu esti singurul.....
Dar ma gandesc acum ce interes a avut Florentin sa "va vanda" ! :roll: S-a sfatuit si cu voi, membrii clubului ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Vladut Mateianu scrie:
Madalin Dirla scrie:Sunt in Carp Zone,dar atat timp cat Federatia va fi condusa de tine nu ma intereseaza sa particip in nici o competie organizata de aceasta.Prefer sa ma las de pescuitul competitional decat sa fiu condus de un om ca tine.
Dar ma gandesc acum ce interes a avut Florentin sa "va vanda" ! :roll: S-a sfatuit si cu voi, membrii clubului ?
Am publicat o listă cu semnături, inclusiv a domnului ofensat de persoana mea! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

fane,nu sunt ofensat,problema este alta,nu imi place sa fiu reprezentat de oameni incapabili.Punct.

Vladut,nu "ne-a vandut" nimeni,am luat hotararea de comun acord tot clubul,insa nu stiam ca omul din fruntea federatiei este o persoana care isi urmareste de fapt propiile interese.

Stefan Popescu scrie:
Vladut Mateianu scrie:
Am publicat o listă cu semnături, inclusiv a domnului ofensat de persoana mea! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Stefan Popescu
pescar de competitie

Și care ar fi interesele mele?

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

CHISCHIREII :lol:
Stefan Popescu scrie:Și care ar fi interesele mele?

Stefan Popescu
pescar de competitie

Păi până acum am tot dat, nu am luat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sau te gândești că federația asta este găina cu ouăle de aur! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu ai vrea să o conduci? Să vedem cât ești de capabil!

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

Stefan Popescu scrie:Păi până acum am tot dat, nu am luat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sau te gândești că federația asta este găina cu ouăle de aur! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu ai vrea să o conduci? Să vedem cât ești de capabil!
Marian Constantin scrie:
Stefan Popescu scrie:
Vladut Mateianu scrie:@popescu

Ce treaba ai tu de alte cluburi, asociatii, liga, daca nu sunt afiliate la tine ? Asta te doare de fapt de nu mai dormi de ele ?
Tu nu intelegi ca absolut toata lumea a realizat de ce atrni tu pe aici ? Nu ai decenta si nici onoare, plus ca esti un mare mincinos !
Susti ca nu mai intri sa postezi pe aici, dar dupa cateva ore iar o iei de la cap.
Apropo, datoria catre dl.Grasu ai platit-o ? :roll:
Care datorie? Dl. respectiv datorează cotizația clubului către federație pe anul în curs și s-ar putea să ne părăsească. Așa că nu juca pe cartea asta! :lol: :lol: :lol:
Chiar crezi că eu sunt naiv?
ne puteti spune pana la ora actuala ce facilitati ( bani , reduceri , mocaciuni ... etc ) ati oferit ( federatia ) catre ASOCIAȚIA CLUBUL SPORIV RENAȘTEREA , si cati bani a dat aceasta asociatie federatiei de la infintare si pana acum ......

intreb pentru ca trebuie sa aratati faptul ca federatia ( popescu ) nu alearga dupa banii cluburilor ....... si nu ma luati cu legi sau obligatii

raspundeti omeneste daca se poate
stiu ca te faci ca nu vezi , dar nu poti raspunde la intrebarea asta simpla ?

de ce te ascunzi ? sti numai propaganda comunista !?

P.S - Bravo Madalin , ai dreptate , omul este un oportunist si avid de putere si bani .... mai este cineva de pe acest forum care crede altceva ?
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual