Chiar te rog sa postezi !Stefan Popescu scrie:Mi-au lăsat mie acest favor pentru a mă distra cu voi. Merit și eu măcar atât din parte lor!Vladut Mateianu scrie:Pai tu ne intrebi pe noi daca stim nr pescarilor de competitie din Romania ? Hai ca esti chiar nostim de nesimtit.Stefan Popescu scrie:Nu domnule Oancea, nu sunt runner. Sunt chiar părintele acestui proiect. Și cei care cunosc istoria lui o pot confirma. Și așa cum face orice „proiectant”, va trebui să-l duc până la capăt! Și nu mă îndoiesc că sunteți convins de faptul că pescarii vin și se duc. Acest proiect va trebui să reziste și după ce noi nu vom mai fi. Asta dacă dorim să facem ceva pentru pescuitul sportiv sau vrem doar să profităm de el!
PS Aveți așa, o idee cât de mică cam care ar fi numărul pescarilor sportivi de competiție? Răspunsul nu cred că o să vă placă!
PS Te-ai intrebat vreodata de ce, din nr ala mare de pescari din cadrul federatiei, nu intra niciunul sa te sustina pe acest forum ? Astept raspunsul tau, Pinochio !![]()
![]()
![]()
![]()
Cred că nu te-ar avantaja dacă aș face public ce cred ei despre tine!
Ce parere poate sa aiba multimea vida ?
PS Iti dau pana in Craciun 20 de mii de euroi sa ne lasi noua, pescarilor ,federatia. Ce zici, te bagi ?