Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Remus Munteanu

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de Remus Munteanu »

Esti cu vaca,Fane..
Daca vine Pasa la-ntalnire.. :lol:
Tu esti bun doar iarna cand sta omu' in casa si n-are ce face...

petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de petre iulian »

Vladut Mateianu scrie:Eu am o propunere, l-as propune pe Pasa ! Ne-a mai scos din multe cacaturi....si este si diplomat ! :wink:
-------

:lol: :lol: Bun ,bun
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

oskar

Mesaj de oskar »

Vladut&Co, daca voi așa puneți problema, atunci imi pare rau, Fane vs. AGVPS o sa continue in telenovele si in 2014, cu victime colaterale si văicareli bahice. The Show must go on!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

oskar scrie:Vladut&Co, daca voi așa puneți problema, atunci imi pare rau, Fane vs. AGVPS o sa continue in telenovele si in 2014, cu victime colaterale si văicareli bahice. The Show must go on!
oskar, lasa-l moshule pe dom' president sa se duca la padure....
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

oskar scrie:Vladut&Co, daca voi așa puneți problema, atunci imi pare rau, Fane vs. AGVPS o sa continue in telenovele si in 2014, cu victime colaterale si văicareli bahice. The Show must go on!
Popescu Ştefan – Preşedinte
Blăniță Petru – Vicepreşedinte
Diaconiţa Petru –Vicepreședinte
vacant – Vicepreședinte
Florea Răzvan – membru
Balan Ionel – membru
Paraschiv Gheorghe – membru
Ignat Gabriel – membru
Dragomir Stelă – membru
Ionescu Valentin – membru
Grasu Marius – secretar general

Ai idee cine era pe postul vacant ? :D

PS Noi nu punem momentan in niciun fel problema. El insa va trebui sa "negocieze" ptr ca altfel nu se va alege cu nimic.... cred ca a realizat ca suntem uniti si fara noi a muncit de pomana pana acum !
Am subliniat cele doua cuvinte de mai sus ca sa se vada clar diferenta...intre realitate si fata morgana.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Vladut Mateianu scrie:PS Noi nu punem momentan in niciun fel problema. El insa va trebui sa "negocieze" ptr ca altfel nu se va alege cu nimic.... cred ca a realizat ca suntem uniti si fara noi a muncit de pomana pana acum !

libarca de la alba , in paranoia lui se ambaleaza si se inhama la tot ce inseamna competitie si campionat fara sa aiba nici cea mai mica baza materiala , toate astea se vor aduna deasupra lui ca o presa si cand se va surpa pe el va ajunge ca un melc calcat de tren

inca un exemplu concludent al imaginatiei stricate a .........de la Alba , felul in care si-a construit ........ , de sus in jos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bai nene , cand vad caricatura asta de pagoda ma stric de ras :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fişiere ataşate
FRPSCSRMAPMC2.jpg
FRPSCSRMAPMC2.jpg (46.18 KiB) Vizualizat de 823 ori
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

oskar

Mesaj de oskar »

Cornele, tu numai posturi de kk poți sa ai? Vorbesti de Fane, însă aberezi continuu si esti axat pe pe mojicii. Probabil ca esti unul dintre bugetarii de control frustrați care peste tot vad numai infractori.

Man, nu sunt in Consiliul Director al Federației și nici nu vreau să fiu!

Dar pana sa ma acuzi tu de ceva ce exista doar in mintea ta, care sunt interesele voastre? Cu cărțile pe masa! Haideți să arătăm, pe rând cercul de interese al fiecarui personaj. Referitor la bussinesuri de pescuit, legături cu AGVPS-ul, prietenii și altele. Va fi interesant.

oskar

Mesaj de oskar »

De fapt, faceti fiecare ce vreți. E democrație, cică.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vladut Mateianu scrie:
Popescu Ştefan – Preşedinte
Blăniță Petru – Vicepreşedinte
Diaconiţa Petru –Vicepreședinte
vacant – Vicepreședinte

Ai idee cine era pe postul vacant ? :
datorita celui care ocupa postul vacant ,fuziunea se va anula ,federatia se va muta la bucuresti ,sandramaua de la alba se va darama ...vor avea loc alegeri democratice .........si totul va reintra in normal ..........in folosul si beneficiul pescarilor .......
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

oskar scrie:Cornele, tu numai posturi de kk poți sa ai? Vorbesti de Fane, însă aberezi continuu si esti axat pe pe mojicii. Probabil ca esti unul dintre bugetarii de control frustrați care peste tot vad numai infractori.

Man, nu sunt in Consiliul Director al Federației și nici nu vreau să fiu!

Dar pana sa ma acuzi tu de ceva ce exista doar in mintea ta, care sunt interesele voastre? Cu cărțile pe masa! Haideți să arătăm, pe rând cercul de interese al fiecarui personaj. Referitor la bussinesuri de pescuit, legături cu AGVPS-ul, prietenii și altele. Va fi interesant.

Da-mi voie prietene sa-ti raspund din pozitia mea reala si nu aia pe care o inventezi tu.
Sper sa nu te deranjeze apelativul, dar nu stiu cu cine vorbesc.
Sunt un bugetar, dar unul fericit si nu frustrat si asta pe fondul faptului ca am si o viata sociala destul de buna. Cu tot ce implica ea. In ceea ce priveste statutul meu profesional te asigur ca nu l-am folosit niciodata in toata mizeria asta si nici cu controlul n-am treaba. Ca am o experienta de stat de `spe ani e altceva. Asta ma ajuta sa recunosc un subiect atipic precum Fane. Ca postarile mele nu sunt pe placul tau?! Sa-mi pare rau ca nu-ti convin? Asta e de fapt si scopul lor. La mojicii nu poti sa nu raspunzi cu candoare pentru ca mojicul face asta in mod special ca sa arda pe cel ce incearca sa mentina un cadru candid. Mai discutam si despre aberatii?!!! Am chat-uit destul, zic eu si mai bine vorbim despre lucruri serioase.
Daca esti sau nu in vreun consiliu sau in vre-o combinatie cu Fane, cu federatia sau oamenii ei e problema ta. Pentru mine e important ca incerci sa "discuti" din postura de oficial federal cu scopul de a induce MAREA ABERATIE A LUI FANE. Pentru mine Fane a ramas acelasi excroc care a profitat de un vid procedural ca sa inventeze un instrument prin care sa sifoneze ceva bani. Asta a demonstrat pana acum si nicidecum nu vorbesc frustrarile din mine dependente de control. Apoi, a incercat sa combine pescari, folosindu-se de ei in diferite randuri, dar intotdeauna cu ecouri murdare. A incercat sa naruie visele pescarilor, atat de competitie cat si de agrement si aproape reusit, numai ca sa-si finalizeze megalomanica marota. De ce oare?! Nu raspundem la intrebarea asta sa nu devenim control freack-eri. Deocamdata.
Si acum sa trecem si la interesele personale ca pe fondul intereselor personale se fac aliantele. Interesele mele personale survin din viata mea cotidiana si duc undeva in miezul problemei. Pentru asta inteleg sa acopar cu toate experientele mele incompatibilitatile sau subiectii ce nu au altceva mai bun de facut decat sa le strice in favoarea alor lor. Interesele mele se extrag direct din pescuit ca si activitate. Pe undeva si managerial vorbind. Ai tu, Fane si ceilalti impresia ca unui manager ii este simplu sa-i vina cineva pe cap si sa-i bage pumnu pe gura ca sa manageruiasca dupa bunul lor plac si sa-i puna oamenii la picioare ca pe o masa simpla si insignifianta de manevra? E ca si cum mi i-as vinde lui Fane. De ce? Pentru ce? Mai vorbim si despre alte aberatii de acelasi gen?
Vrem sa ne traim si noi viata dupa cum ne permit privatiunile. De ce sa mai acceptam si alte ingerinte? Daca vreau un concurs de pescuit de ce sa-l intreb pe Fane daca pot sau nu pot sa particip la el? De ce sa suport regulile lui Fane, care de multe ori ma incurca sau imi blocheaza participarea? Mai nou se zbate sa anuleze competitiile vitale, in acelasi timp considerandu-se salvatorul maselor?!
Mai vorbim despre interese si aberatii? Despre scopuri si control? Despre inducere si excludere? Despre mediere?!!!!!!!!!!!!!!! Are sens?
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”