Daca vine Pasa la-ntalnire..

Tu esti bun doar iarna cand sta omu' in casa si n-are ce face...
Moderator: gor965
-------Vladut Mateianu scrie:Eu am o propunere, l-as propune pe Pasa ! Ne-a mai scos din multe cacaturi....si este si diplomat !
oskar, lasa-l moshule pe dom' president sa se duca la padure....oskar scrie:Vladut&Co, daca voi așa puneți problema, atunci imi pare rau, Fane vs. AGVPS o sa continue in telenovele si in 2014, cu victime colaterale si văicareli bahice. The Show must go on!
Popescu Ştefan – Preşedinteoskar scrie:Vladut&Co, daca voi așa puneți problema, atunci imi pare rau, Fane vs. AGVPS o sa continue in telenovele si in 2014, cu victime colaterale si văicareli bahice. The Show must go on!
Vladut Mateianu scrie:PS Noi nu punem momentan in niciun fel problema. El insa va trebui sa "negocieze" ptr ca altfel nu se va alege cu nimic.... cred ca a realizat ca suntem uniti si fara noi a muncit de pomana pana acum !
datorita celui care ocupa postul vacant ,fuziunea se va anula ,federatia se va muta la bucuresti ,sandramaua de la alba se va darama ...vor avea loc alegeri democratice .........si totul va reintra in normal ..........in folosul si beneficiul pescarilor .......Vladut Mateianu scrie:Popescu Ştefan – Preşedinteoskar scrie:Vladut&Co, daca voi așa puneți problema, atunci imi pare rau, Fane vs. AGVPS o sa continue in telenovele si in 2014, cu victime colaterale si văicareli bahice. The Show must go on!
Blăniță Petru – Vicepreşedinte
Diaconiţa Petru –Vicepreședinte
vacant – Vicepreședinte
Ai idee cine era pe postul vacant ? :
oskar scrie:Cornele, tu numai posturi de kk poți sa ai? Vorbesti de Fane, însă aberezi continuu si esti axat pe pe mojicii. Probabil ca esti unul dintre bugetarii de control frustrați care peste tot vad numai infractori.
Man, nu sunt in Consiliul Director al Federației și nici nu vreau să fiu!
Dar pana sa ma acuzi tu de ceva ce exista doar in mintea ta, care sunt interesele voastre? Cu cărțile pe masa! Haideți să arătăm, pe rând cercul de interese al fiecarui personaj. Referitor la bussinesuri de pescuit, legături cu AGVPS-ul, prietenii și altele. Va fi interesant.