Moderator: gor965
Cornele...in liniste, cu tact, pe burta...fara clone...ca iar ii inveti ce sa faca.cornel.s scrie:Dupa umila mea parere, atata timp cat se accepta o parere, este un individ cu diverse "incarcaturi" care se ascunde in spatele legislatiei unei institutii, in spatele oamenilor ce o pot implementa, bineinteles "de facto", ca sa le dilueze. Dar este o parere. Problema e ca nu numai eu vad lucrurile asa, iar aspectele astea sunt concretizate si demonstrate de actiunile lui Fane anterioare.
in calitate de ce ???? vad ca suferi mult ..! se vede ca nu prea stai bine cu pregatirile de craciun asa ca sa-ti dam toti niste lebar si caltabosi ca sa simti si tu ceva in gura de sarbatorioskar scrie:însă până atunci eu acord la toata lumea prezumția de nevinovăție!
Pe rapitori nu se abereaza. Asta e parerea ta. Se raspunde retoric cu intrebarea "la ce trebuie o federatie". Plus ca ei au de lucru la performante. Daca si-ar bate capul atata cu constituirea unei federatii sau albirea alteia n-ar mai tine podiumurile an de an.oskar scrie:1. E ok cu Federatia. Nu imi era clar, ca pe rapitori sunt baieti ce abereaza intrebares "la ce trebuie o federatie".
2. Suspiciunea constructiva e benefica si determina controale si transparenta.
Ok. Atunci pot sa te rog sa lucrezi pe statutul Federatiei, sa vedem care sunt acele articole care trebuiesc modificate/eliminate/introduse?
Acea Federatie, de care vorbesti tu, nu poate fi doar un concept idealist. Hai sa vedem cum trebuie sa arate statutul ei, ca de aici se pleaca.