Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de miyagi »

oskar scrie:Nu am timp numai de forumuri. Am fost plecat, de aia a fost tacere.

CRACIUN FERICIT! si sa dea Domnul ca anul viitor sa va aduca numai realizari si impliniri la fiecare!
Sarbatori fericite si tie si-ti multumesc pentru urarea de bine!
Urban culture.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Haideți să vă mai dau un indiciu; CIPS a mai dat dreptul de a trimite loturi la competițiile internaționale pentru AGVPSR doar pentru anul 2013!

Hai băieți, curaj!

Stefan Popescu
pescar de competitie

Și ca să nu vă mai faceți iluzii, CIPS a mai acordat dreptul AGVPSR de a trimite loturi la competițiile oficiale doar în anul 2013! Așa că 2014 ar putea fi doar o dezamăgire pentru unii!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:Și ca să nu vă mai faceți iluzii, CIPS a mai acordat dreptul AGVPSR de a trimite loturi la competițiile oficiale doar în anul 2013! Așa că 2014 ar putea fi doar o dezamăgire pentru unii!

Esti sigur, sau o arzi la optativ ??? :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Stefan Popescu
pescar de competitie

O știu direct de la sursă, adică de la președintele CIPS. De asta am și lăsat loturile să plece fără să le contest acest drept. Dar, 2014 are alte coordonate. Și v-ați convins cu CM 2014!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:O știu direct de la sursă, adică de la președintele CIPS. De asta am și lăsat loturile să plece fără să le contest acest drept. Dar, 2014 are alte coordonate. Și v-ați convins cu CM 2014!
Ce sa zici si tu...."Delirium tremens ". :idea: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:O știu direct de la sursă, adică de la președintele CIPS. De asta am și lăsat loturile să plece fără să le contest acest drept. Dar, 2014 are alte coordonate. Și v-ați convins cu CM 2014!
Adica ai incalcat legea sportului cu buna stiinta?!
Urban culture.

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

Furi curent...la cat scandal ai facut...amenintari cu plangeri penale...etc - zici ca ai lasat lotul... :lol: :lol: :lol: stiai de la pres CIPS ca AGVP trimite reprezentantul pe 2013 si ai facut tot circul ala din vara ??? Serios ca esti defazat.
Cine stie ce "adevaruri" mai scoti din tolba in curand... si mai vrei ca lumea sa te creada ca ai bune intentii???
"X13"

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Charles Bukowski zice:
"The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence".
Atata timp cat numai tu crezi ceea ce spui sigur ai ajuns la ..."schimbarea sefilor, bucuria nebunilor"
Urban culture.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

@oskar (aplaudacu' de serviciu)

Adica cine ma invita la o "minima decenta"? Un pseudonim de pe un forum, care, dupa ce a promis ca-si dezvaluie identitatea, face pe niznaiu'? Daca-i p'asa, declin invitatia ferm; unde-i decenta aici?

In rest, reciteste, eu personal, n-am facut nici o referire la caltabosi sau alta varietate de carne, de obicei spun lucrurilor pe nume!

Altfel, incercarile tale de manipulare (apelul in stil iliescian la "consens" si "conciliere"), din pozitia de "trompeta" a taratoarei popesciene (pana acum asta mi-ai demonstrat ca esti, in ciuda incercarilor tale de a parea echidistant), nu ma intereseaza in esenta, doar ca voi incerca, pe cat posibil, sa le semnalizez, traduc si sa le devoalez. Asta daca si cand voi reusi, in anumite momente, sa-mi domin senzatia de scarba ce ma incearca iremediabil ori de cate ori vine vorba despre presedintili bulii. Atat!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”