Sarbatori fericite si tie si-ti multumesc pentru urarea de bine!oskar scrie:Nu am timp numai de forumuri. Am fost plecat, de aia a fost tacere.
CRACIUN FERICIT! si sa dea Domnul ca anul viitor sa va aduca numai realizari si impliniri la fiecare!

Moderator: gor965
Sarbatori fericite si tie si-ti multumesc pentru urarea de bine!oskar scrie:Nu am timp numai de forumuri. Am fost plecat, de aia a fost tacere.
CRACIUN FERICIT! si sa dea Domnul ca anul viitor sa va aduca numai realizari si impliniri la fiecare!
Stefan Popescu scrie:Și ca să nu vă mai faceți iluzii, CIPS a mai acordat dreptul AGVPSR de a trimite loturi la competițiile oficiale doar în anul 2013! Așa că 2014 ar putea fi doar o dezamăgire pentru unii!
Ce sa zici si tu...."Delirium tremens ".Stefan Popescu scrie:O știu direct de la sursă, adică de la președintele CIPS. De asta am și lăsat loturile să plece fără să le contest acest drept. Dar, 2014 are alte coordonate. Și v-ați convins cu CM 2014!
Adica ai incalcat legea sportului cu buna stiinta?!Stefan Popescu scrie:O știu direct de la sursă, adică de la președintele CIPS. De asta am și lăsat loturile să plece fără să le contest acest drept. Dar, 2014 are alte coordonate. Și v-ați convins cu CM 2014!
Furi curent...la cat scandal ai facut...amenintari cu plangeri penale...etc - zici ca ai lasat lotul...Stefan Popescu scrie:O știu direct de la sursă, adică de la președintele CIPS. De asta am și lăsat loturile să plece fără să le contest acest drept. Dar, 2014 are alte coordonate. Și v-ați convins cu CM 2014!