Glumețule, e tocmai invers! Hoții sunt în altă curte. În aia din care se strigă hoții!Albert scrie:In sfarsit! Mult le-a luat. Cand te leaga?Stefan Popescu scrie:DNA are acum material!
![]()
![]()
![]()

Moderator: gor965
Glumețule, e tocmai invers! Hoții sunt în altă curte. În aia din care se strigă hoții!Albert scrie:In sfarsit! Mult le-a luat. Cand te leaga?Stefan Popescu scrie:DNA are acum material!
![]()
![]()
![]()
Pai doar asta faci de cand te-ai inventat pe forumuri. Continua cu autodenunturile sa ne faci viata mai usoara.Stefan Popescu scrie: Hoții sunt în altă curte. În aia din care se strigă hoții!
Se va intampla prea repede pentru capacitatea ta de procesareAlbert scrie:Cand te leaga?
Nu pot să răspund la această întrebare, Răzvane! Cum nu știu nici cine este ANTIFANE. Doar presupun.RazvanG scrie:Domnule Popescu,vineri seara mi-ati cerut sa-mi declar identitatea drept masura la faptul ca am cerut sa ne spuna si noua,cine este oskar.S-a pierdut esenta acelor intrebari in momentul in care am inceput sa ne lamentam daca sunt sau cine sunt sau cum sunt.La momentul acela.s-a promis solemn ca sambata,vom sti cine este oskar...........PAUZA.Uite ca a venit si ziua de luni si oskar sta linistit tot sub acelasi nick de forum.Vad ca ceea ce a vrut dumnealui,vis-a-vis de dialogul civilizat s-a realizat.Cand realizam si noi cine este oskar?
Stefan Popescu scrie:Nu pot să răspund la această întrebare, Răzvane! Cum nu știu nici cine este ANTIFANE. Doar presupun.RazvanG scrie:Domnule Popescu,vineri seara mi-ati cerut sa-mi declar identitatea drept masura la faptul ca am cerut sa ne spuna si noua,cine este oskar.S-a pierdut esenta acelor intrebari in momentul in care am inceput sa ne lamentam daca sunt sau cine sunt sau cum sunt.La momentul acela.s-a promis solemn ca sambata,vom sti cine este oskar...........PAUZA.Uite ca a venit si ziua de luni si oskar sta linistit tot sub acelasi nick de forum.Vad ca ceea ce a vrut dumnealui,vis-a-vis de dialogul civilizat s-a realizat.Cand realizam si noi cine este oskar?
Vladene, tu esti?RazvanG scrie: Daca se doreste ,propun un nou topic,in care sa se dicute strict la subiect si daca se poate,sa fie cat mai transparent.
Exclus clonele,iar cu aceasta okazie,cer in mod exprezs moderatorilor ,sa stearga absolut orice mesaj lipsit de bun simt si pe langa subiect.
O singura intrebare am:cum poti cere dialog civilizat cand tu ai debutat cu stangul,ai promis ca sambata vom sti cine esti,din pacate suntem in ziua de luni si noi nu stim cu cine vorbim,ba mai mult,vrei sa ne inveti,sa ne inviti,sa ne spui samd.oskar scrie:Razvan, eu mi-am declinat publicarea numelui fiindca s-a declinat invitatia la dialog. E simplu.
Insa daca se face un topic constructiv, cu posturi de bun simt, moderat cum trebuie, nu va publica Oskar acolo, insa creatorul clonei, da.