Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de Stefan Popescu »

Albert scrie:
Stefan Popescu scrie:DNA are acum material!
In sfarsit! Mult le-a luat. Cand te leaga?
:lol: :lol: :lol: :lol:
Glumețule, e tocmai invers! Hoții sunt în altă curte. În aia din care se strigă hoții!

RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de RazvanG »

Domnule Popescu,vineri seara mi-ati cerut sa-mi declar identitatea drept masura la faptul ca am cerut sa ne spuna si noua,cine este oskar.S-a pierdut esenta acelor intrebari in momentul in care am inceput sa ne lamentam daca sunt sau cine sunt sau cum sunt.La momentul acela.s-a promis solemn ca sambata,vom sti cine este oskar...........PAUZA.Uite ca a venit si ziua de luni si oskar sta linistit tot sub acelasi nick de forum.Vad ca ceea ce a vrut dumnealui,vis-a-vis de dialogul civilizat s-a realizat.Cand realizam si noi cine este oskar?

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Stefan Popescu scrie: Hoții sunt în altă curte. În aia din care se strigă hoții!
Pai doar asta faci de cand te-ai inventat pe forumuri. Continua cu autodenunturile sa ne faci viata mai usoara.
In stilul asta nu cred ca apuci sa raspunzi la intrebarea mea.
Albert scrie:Cand te leaga?
Se va intampla prea repede pentru capacitatea ta de procesare

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

RazvanG scrie:Domnule Popescu,vineri seara mi-ati cerut sa-mi declar identitatea drept masura la faptul ca am cerut sa ne spuna si noua,cine este oskar.S-a pierdut esenta acelor intrebari in momentul in care am inceput sa ne lamentam daca sunt sau cine sunt sau cum sunt.La momentul acela.s-a promis solemn ca sambata,vom sti cine este oskar...........PAUZA.Uite ca a venit si ziua de luni si oskar sta linistit tot sub acelasi nick de forum.Vad ca ceea ce a vrut dumnealui,vis-a-vis de dialogul civilizat s-a realizat.Cand realizam si noi cine este oskar?
Nu pot să răspund la această întrebare, Răzvane! Cum nu știu nici cine este ANTIFANE. Doar presupun.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Stefan Popescu scrie:
RazvanG scrie:Domnule Popescu,vineri seara mi-ati cerut sa-mi declar identitatea drept masura la faptul ca am cerut sa ne spuna si noua,cine este oskar.S-a pierdut esenta acelor intrebari in momentul in care am inceput sa ne lamentam daca sunt sau cine sunt sau cum sunt.La momentul acela.s-a promis solemn ca sambata,vom sti cine este oskar...........PAUZA.Uite ca a venit si ziua de luni si oskar sta linistit tot sub acelasi nick de forum.Vad ca ceea ce a vrut dumnealui,vis-a-vis de dialogul civilizat s-a realizat.Cand realizam si noi cine este oskar?
Nu pot să răspund la această întrebare, Răzvane! Cum nu știu nici cine este ANTIFANE. Doar presupun.

Daca se doreste ,propun un nou topic,in care sa se dicute strict la subiect si daca se poate,sa fie cat mai transparent.
Exclus clonele,iar cu aceasta okazie,cer in mod exprezs moderatorilor ,sa stearga absolut orice mesaj lipsit de bun simt si pe langa subiect.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

RazvanG scrie: Daca se doreste ,propun un nou topic,in care sa se dicute strict la subiect si daca se poate,sa fie cat mai transparent.
Exclus clonele,iar cu aceasta okazie,cer in mod exprezs moderatorilor ,sa stearga absolut orice mesaj lipsit de bun simt si pe langa subiect.
Vladene, tu esti? :lol: :lol: :lol:

oskar

Mesaj de oskar »

Razvan, eu mi-am declinat publicarea numelui fiindca s-a declinat invitatia la dialog. E simplu.

Insa daca se face un topic constructiv, cu posturi de bun simt, moderat cum trebuie, nu va publica Oskar acolo, insa creatorul clonei, da. :D

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

oskar scrie:Razvan, eu mi-am declinat publicarea numelui fiindca s-a declinat invitatia la dialog. E simplu.

Insa daca se face un topic constructiv, cu posturi de bun simt, moderat cum trebuie, nu va publica Oskar acolo, insa creatorul clonei, da. :D
O singura intrebare am:cum poti cere dialog civilizat cand tu ai debutat cu stangul,ai promis ca sambata vom sti cine esti,din pacate suntem in ziua de luni si noi nu stim cu cine vorbim,ba mai mult,vrei sa ne inveti,sa ne inviti,sa ne spui samd.
Consider ca asa s-au saturat pescarii de promisiuni desarte,incat orice nick aparut pe forum si mai ales la o discutie delicata cum este aceasta,se lasa cu diferite invitatii la specialitati culinare de dimensiuni si calibre apreciabile :lol:
Hai totusi sa vedem si cine esti iar eu personal,iti promit ca oricare ai fi,am sa port un dialog mai mult decat normal si ce este cel mai important...constructiv.Pana la urma asta ne dorim toti...CRED

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

se face imediat bascalie ,in momentul in care pe seama acestui subiect ce tine prima pagina a forumului,apare un nume random si explica el cum trebuie si ce trebuie facut.
nu poti cere ca cineva sa fie politicos cu tine,atat timp cat nu stie cu cine...

oskar

Mesaj de oskar »

E corect si punctul tau de vedere.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”