Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de Stefan Popescu »

cornelserbu scrie:
Stefan Popescu scrie:Băieții preferă să meargă cu ăștia:
http://www.replicaonline.ro/lovitura-te ... nta-85105/
va flatati, domnule popescu...baietii nu fac altceva decat sa aleaga raul cel mai mic :wink:
Nici măcar nu știți ce dreptate aveți, domnule Șerbu. Depinde din ce unghi priviți problema.
Într-adevăr, federația fiind autoritate în domeniu, nu-și permite să îngăduie măgăriile care s-au făcut până acum, mai ales la pescuitul la crap. Este suficient acest forum ca să vedeți ce acuzații grave v-ați aruncat unii la alții, fără ca eu să fiu atunci prin peisaj. Acum s-au instituit reguli, care sunt obligatorii pentru toți. Și asta deranjază. Răul cel mai mic eu îl traduc altfel!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:Și așa pescuitul sportiv din România a pierdut 24 de ani, timp în care nu s-a făcut nimic
sa ai pe masa de sarbatori tot ce-ti dau cei care " nu au facut nimic " in acesti ani pana sa-ti apara tie hoitul in fenomen

poti sa mai functionezi inca 50 de ani de acum incolo , ca strigoi evident si nu vei aduce tu cu pravalia ta un titlu mondial
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Stefan Popescu
pescar de competitie

cornelserbu scrie:
Stefan Popescu scrie:Și așa pescuitul sportiv din România a pierdut 24 de ani, timp în care nu s-a făcut nimic. Și cine este sincer, recunoaște acest lucru!
populism ieftin...pana una alta, federati dumeavoastra nu a facut nimic pana acum, iar pecuitul sporiv a adus niste titluri romaniei in acesti ani la care, in actuala componenta, federatia nici nu viseaza.
asta-i adevarul, domnule popescu, dar vad ca fugiti de el ca de satana :)
Am tot încercat să vă explic, dar nu pricepeți. Federația a fost autorizată și recunoscută în 20 august 2013. De atunci ea este recunoscută ca structură sportivă și poate funcționa legal. Putea să facă ceva înainte? Asta doar în mintea dumneavoastră și a altor câțiva. Este ca și când ați spune că dumneavoastră ați fost campion, încă înainte de a vă naște. Pricepeți?
Dacă da, bine. Dacă nu, nu vă mai obosiți.
Sărbători fericite!

daniel_san
Puncte: 0

Mesaj de daniel_san »

Stefan Popescu scrie:Băieții preferă să meargă cu ăștia:
http://www.replicaonline.ro/lovitura-te ... nta-85105/
Dl POPESCU vanatori nu pot practica CR !!!

ANTIFANE

Mesaj de ANTIFANE »

Stefan Popescu scrie:
cornelserbu scrie:
Stefan Popescu scrie:Și așa pescuitul sportiv din România a pierdut 24 de ani, timp în care nu s-a făcut nimic. Și cine este sincer, recunoaște acest lucru!
populism ieftin...pana una alta, federati dumeavoastra nu a facut nimic pana acum, iar pecuitul sporiv a adus niste titluri romaniei in acesti ani la care, in actuala componenta, federatia nici nu viseaza.
asta-i adevarul, domnule popescu, dar vad ca fugiti de el ca de satana :)
Am tot încercat să vă explic, dar nu pricepeți. Federația a fost autorizată și recunoscută în 20 august 2013. De atunci ea este recunoscută ca structură sportivă și poate funcționa legal. Putea să facă ceva înainte? Asta doar în mintea dumneavoastră și a altor câțiva. Este ca și când ați spune că dumneavoastră ați fost campion, încă înainte de a vă naște. Pricepeți?
Dacă da, bine. Dacă nu, nu vă mai obosiți.
Sărbători fericite!
Dom popica cum n-a facut?
Uite ca facusesi! :lol: :lol:
Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!
Si daca vrei sa ma cunosti treci si tu Carpatii,poate omologam ceva!

Stefan Popescu
pescar de competitie

Unde? La restaurantul lui maică-ta? Are ceva ciorbă de potroace?

PS Din ce ai postat tu, ai fi putut să tragi concluzia că federația „poate”! Și că nu-i de glumit!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Și așa pescuitul sportiv din România a pierdut 24 de ani, timp în care nu s-a făcut nimic.
Bai, comunist borat, fomistule atarnator, in mintea ta "facutul" inseamna doar raportari mincinoase si elucubrante si depasirea planului cincinal. Un titlu de campion mondiali la simplu, unul la individual si mai multe de vice-campioni mondiali inseamna nimic, in capsoru-ti? Mars la c...t, potaie!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Stefan Popescu scrie: pe mine m-au știut toți și tot m-au umplut de zoaie.
Ce sa faci, daca ti-o ceri ti-o oferim.
Stefan Popescu scrie: Cu largul concurs al moderatorilor!
Sunt si ei oameni. De ce sa-ti strice tie placerile? :lol: Au vazut ca-ti place, de banat n-au vrut s-o faca asa ca...enjoy. Faptul ca mai esti aici, dupa atatia ani, ne dovedeste ca nu ne-am inselat. :lol:
Stefan Popescu scrie:Deși nu am făcut decât să prezint o stare de fapt:
Dap. Ai dovedit cu varf si indesat (mai ales indesat :lol: ) ca doar d-asta esti bun: sa fii umplut cu zoaie. Mai stai p-aci ca mai avem.
Si-ti dam, nu te panica. :lol:

ANTIFANE

Mesaj de ANTIFANE »

Stefan Popescu scrie:Unde? La restaurantul lui maică-ta? Are ceva ciorbă de potroace?

PS Din ce ai postat tu, ai fi putut să tragi concluzia că federația „poate”! Și că nu-i de glumit!
Eu am restaurant,tu ai congelator asa de mare unde sa-ncape toata carnea ce s-a bagat in tine?Ce mai face plagiatorul de plute? :lol: :lol:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Eu am restaurant,tu ai congelator asa de mare unde sa-ncape toata carnea ce s-a bagat in tine?
Il subestimezi, dom' president si-a achizitionat camera frigorifica.....este baiat gopodar. :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”