Moderator: gor965
a ajuns demult in ipostaza asta , pe langa astaANTIFANE scrie:O sa ajungi de rasul lumii....prin ceea ce faci si prin ceea ce esti....un...mincinos.
Nu am avut ocazia. A făcut-o AGVPSR înaintea mea!Marian Constantin scrie:trebuia sa-l dai in judecata nu sa-i oferi material de sters la dos ...
Fa si tu ceva, macar pune-i jos si agreseaza-i cu aspiratia.Stefan Popescu scrie:Nu am avut ocazia. A făcut-o AGVPSR înaintea mea!Marian Constantin scrie:trebuia sa-l dai in judecata nu sa-i oferi material de sters la dos ...![]()
![]()
![]()
![]()
Scuze domnu' Serbu, am editat putin mesajul dumitale, nu suport sa vad cum il domneste lumea pe cacaractercornelserbu scrie:si ma rog, care-i motivul pentru care le mai raspunzi ???Stefan Popescu scrie:Asta nu pricep anumiti domni care se dau ofuscați pe aici și care nu fac altceva decât diversiune ieftină pe forum.
de ce nu-i ignori, de ce nu ignori acest forum unde asa cum spui, ai fost umplut de zoaie ???
da-mi un motiv plauzibil pentru care faci toata aceasta panarama si iti promit ca eu unul nu mai intervin !
ti-as fi recunoscator daca ai evita raspunsul cu informarea...e neconvingator, zau asa.