Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
matei1971
Puncte: 0

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de matei1971 »

Sunt convins ca ponta nu mai doarme de grija ta!
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

ANTIFANE

Mesaj de ANTIFANE »

Mai exista si petitie contra ta popica! :lol: :lol: :lol:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

ANTIFANE scrie:O sa ajungi de rasul lumii....prin ceea ce faci si prin ceea ce esti....un...mincinos.
a ajuns demult in ipostaza asta , pe langa asta
i-i mai prevad un viitor luminos , la cata lume i-i doreste binele si i-l potcoveste cu urari pozitive imi inchipui cat de bine se canalizeaza energiile " pozitive " catre mitomanul paranoic de la Alba

.......... , nu-ti ajung " mezelurile " luate de craciun de la pescari ??? mai vrei sa primesti " de-ale gurii " si de la cabinetul primului ministru ???

pai bai ...... , tu le-ai dat prin cutia limbii la toti si i-ai tarat prin tribunale ( MTS in speta ) si acum vrei sa te scarpine pe spate ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vine si vremea scadentei ........ iar la tine cand va veni va face deranj mare , asa cum ti-am mai spus , chestie de timp ..
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Marian Constantin scrie:trebuia sa-l dai in judecata nu sa-i oferi material de sters la dos ...
Nu am avut ocazia. A făcut-o AGVPSR înaintea mea! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:
Marian Constantin scrie:trebuia sa-l dai in judecata nu sa-i oferi material de sters la dos ...
Nu am avut ocazia. A făcut-o AGVPSR înaintea mea! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fa si tu ceva, macar pune-i jos si agreseaza-i cu aspiratia. :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

oskar

Mesaj de oskar »

Scurt Eseu

Gica Carp s-a trezit usor turmentat, ceea ce nu era o problema grava, insa cu o durere insuportabila de cap. Toata noaptea, sau cat mai ramasese din ea, visase ca statia caraise neintrerupt si in greaua revenire incepea sa isi puna problema daca acest lucru se intamplase aievea ...
Tot ceea ce isi aducea aminte era ca dezbatuse pe larg si nu pe uscat, problema "Fane" cu prietenii sai Cteno si Salonta si dupa o circulatie abundenta de lichide realizase ca era deranj mare. Microbist fanatic, strasnic sustinator al echipei din Groapa, vazu ca e pe cale sa piarda ceea ce el si cei ce dau in minge si fug nu reusira niciodata! Atatia ani de frustrare microbista, in care nu putuse el sa faca echipa, sau in care nici idolii sai alergatori de minge nu reusira nu numai sa isi schimbe antrenorul, dar nici sa dicteze federatiei, cand si cum sa joace...Oare asa va pati si la pescuit? Exclus! Gandi el din strafundurile sale freudiene, in timp ce uita sa isi scuture intelectul. Ideea de a pierde sansa de a-si centra singur si de a fi nevoit sa se supuna federatiei fanesciene i se umfla atat in cap, incat, orbit de furia frustrarii, cazu pe spate... si atunci, deodata, iluminat de stele, ii spuse lui Cteno, care visa si el alaturi:
- Ctenut, ai aifonul la tine? Da pe forum sa spun ceva, ca nu mai vad bine cerneala!

Sarbatori Fericite!

Stefan Popescu
pescar de competitie

Orice asemănare cu realitatea este pur și simplu întâmplătoare!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Si uite cum au trecut 4 zile de cand domnul oskar ne-a promis ca-si dezvaluie identitatea.....revin cu ideea de ieri,domnule oskar,cat credeti ca va mai trece pana sa va ia pescari la chiftele?Intreb si eu....

Stefan Popescu
pescar de competitie

Indiferent de cine ar fi, are talent! Și știe să analizeze corect situația. Nu crezi?

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

cornelserbu scrie:
Stefan Popescu scrie:Asta nu pricep anumiti domni care se dau ofuscați pe aici și care nu fac altceva decât diversiune ieftină pe forum.
si ma rog, care-i motivul pentru care le mai raspunzi ???
de ce nu-i ignori, de ce nu ignori acest forum unde asa cum spui, ai fost umplut de zoaie ???
da-mi un motiv plauzibil pentru care faci toata aceasta panarama si iti promit ca eu unul nu mai intervin !

ti-as fi recunoscator daca ai evita raspunsul cu informarea...e neconvingator, zau asa.
Scuze domnu' Serbu, am editat putin mesajul dumitale, nu suport sa vad cum il domneste lumea pe cacaracter :lol:
Una peste alta intrebarea-i la obiect da' , ca orice alte intrebari cel putin la fel de pertinente, va ramane fara raspuns.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”