Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:aici e selectie naturala ...
asta-i si motivul pentru care trebuie exterminat flagelul de la alba :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornelserbu scrie:
Val scrie:E grozav asa si ma bucur .... exista multe astfel de site-uri ...de parapanta , de hockey , vinatoare , de darts , samd , fiecare cu produse , noutati , performante , samd ...
Dar la CN si CM si la organizare si la legalitatea COMPETITIEI SPORTIVE .... putem aprecia foarte multe din postarile de aici .... drept neavenite . Sau drept dovada de amatorism in ceea ce priveste competitia LEGALA ?
Uite ca se face ... si in sfarsit s-au strins cainii aia batrini de stina si cind a venit lupul au atacat sau de fapt au reactionat coerent , fara sa mai intrebe si oile ... si or sa faca show in stina asta , care se cheama Romania . Doamne ajuta ca unii pina la urma au priceput ....!!!
valerica, ce te face sa crezi ca toate cn-urile de pana acum au fost ilegale ???
parerea mea este ca postezi prea repede si nu le treci prin neuroni...sau poate, cine stie,...altcineva gandeste si gandeste prost !?!
cat despre amatorism, ce sa mai spunem...ne omoara popescu cu cn-urile grandioase si profesioniste organizate de el...vai de capul nostru !

argumente, tati, ca de vorbe ne-a saturat popescu pana peste cap...iar prin argumente sa stii ca nu se inteleg fraze populiste, sau un simplu "LEGAL si gata"
Cornele , unde scrie ilegal pina acum ? Scrie sa respectam legile de acum incolo si lumea a priceput chestia asta ...chiar daca nu aici pe Forum . Fraze populiste la mine , mai greu .... imi sti bine punctul de vedere ... Ma bucur ca in sfarsit lumea care are si decizie , nu Forumul , a priceput ca intrarea in legalitate se face prin discutie , dialog , puncte de vedere comune , afirmare internationala solidara , samd ... Restul e poezie !

Si ca sa facem si reversul , daca din coabitarea de acum dintre AGVPS si FPS ducem CM la Corbu in anul asta , ma doare in c..r cine ma injura pe aici , pe mine , Vladeanu sau Popescu , Selaru , Bentu samd .....Si deja nu ne mai potrivim cu titlul topicului ))))

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Hia sa dau un exemplu cretin dar adevarat ....Apartheidul .... acolo erau multi cetateni ...80 % nu aveau drept de vot ..dar aveau activitati impotriva sistemului si vroiau ce ne-am dori cu totii ..un regim democratic , gen Federatie , gen Liga , samd ...sa se auda si vocea lor .
Asa e Forumul asta ...plin de oameni fara drept de vot , dar foarte vocali ...
Din pacate orice institutie ca o cheama AGVPS sau FPS se conduce prin impicare , prin propuneri , prin proiecte , facute de MEMBRII lor .... Toti pescarii s-au ferit sa faca parte din ceva vreodata ..... ( in afara de a fi membru al acestui Forum , care se pare ca da ora exacta in pescuitul crapului !!!! ????? ) si au fost incurajati sa scrie si sa sccrie si sa desfinteze pe oricine scria altfel .... La ce folos ?

Este clar ca exista unii mai mobilati intelectual si nu ma rafer sub nici o forma la mine , ci la cei care sunt la butoanele oricarei institutii care este implicata . Astia vor sa faca ceva si doresc CM in Romania ! Voi va doriti altceva ?

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:ma doare in c..r cine ma injura pe aici
eu nu te injur pentru simplul motiv ca te respect !
gandeste-te ca nu-l injur nici pe popescu care dupa parerea mea nu merita respectul niciunui pescar !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

andrei vladeanu scrie:
Vladut Mateianu scrie:Eu cred ca lupul a fost bagat in stana de catre caini....de fapt, de o parte dintre ei, cei cu matzele goale... :wink:

PS Stana fara oi nu se poate. Iar, oile, asa proaste cum le considera lumea, sunt multe . Plus ca ele aduc mancarea ciobanului...si a cainilor ! :wink:
de curiozitate,
tu in povestea asta te vezi caine, lup, oaie sau cioban?
narator. :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:
andrei vladeanu scrie:
Vladut Mateianu scrie:Eu cred ca lupul a fost bagat in stana de catre caini....de fapt, de o parte dintre ei, cei cu matzele goale... :wink:

PS Stana fara oi nu se poate. Iar, oile, asa proaste cum le considera lumea, sunt multe . Plus ca ele aduc mancarea ciobanului...si a cainilor ! :wink:
de curiozitate,
desigur.
numai naratorul poate sa fie orice personaj din poveste, prin simpla schimbare a intonatiei (interesului)... :wink:
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornelserbu scrie:
Val scrie:ma doare in c..r cine ma injura pe aici
eu nu te injur pentru simplul motiv ca te respect !
gandeste-te ca nu-l injur nici pe popescu care dupa parerea mea nu merita respectul niciunui pescar !
Cornele iti dai seama ca te respect pentru ca mereu raspund la ce ma intrebi . Cred ca intre noi nu exista vrajba . Cu drag

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:
andrei vladeanu scrie:

de curiozitate,
Adica povestitor ? Daca esti doar povestitor nu ai nimic simpatic in tine ... te respect , dar dpmdv ai facut mult rau oricarei forme de coagulare si de afirmare a acestei comunitati pe care ai creat-o aici . Te-ai lovit mereu de problema ca cineva trebuia sa iti poarte interesul tau sau al grupului din care faci parte ...si pe oricine ai ales , adica te-ai gandit tu ca poti manipula , plecind de la RIP Rosioru , Vladeanu , eu sau Stanila ti-ai batut joc de toti , avind multimea forumistilor in spate ...si acum faci la fel cu Popescu si mai ai un pic si te iei si de Selaru , Bentu , samd ...Ma intreb uneori la modul serios ce o sa inventezi ca sa faci pace si cu Popescu si cum dupa asta , in 1-2 luni Popescu va fi un Che Guevara al pescuitului .... Esti patetic !

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:in 1-2 luni Popescu va fi un Che Guevara al pescuitului
si fidel, cine va fi fidel ? :)
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornelserbu scrie:
Val scrie:in 1-2 luni Popescu va fi un Che Guevara al pescuitului
si fidel, cine va fi fidel ? :)
Fidel .... Il lidero Maximo .... dracu stie .... asta e subiect de negociere intre Popescu si Selaru ....sau MTS , sau Inalta Curte de Justitie , samd ... dar ii rog sa isi faca ambitiile de la anul incolo .... CM sa se faca aici , cu acceptul lui Florin Carstocea si prin echipa de organizare comuna , solidara la FIPS/CIPS . Plus ca ai scos din text ce iti convine ... eu spuneam ca in dialogul lui Vladut asta devine Che Guevara cind o sa ii convina si lui Vlad si atunci va incepe cu hiperbole vizavi de el . Daca iti place mai mult pot spune Mussolini , Hitler , Mc Arthur , Paton , etc

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”