asta-i si motivul pentru care trebuie exterminat flagelul de la albaVal scrie:aici e selectie naturala ...

Moderator: gor965
asta-i si motivul pentru care trebuie exterminat flagelul de la albaVal scrie:aici e selectie naturala ...
Cornele , unde scrie ilegal pina acum ? Scrie sa respectam legile de acum incolo si lumea a priceput chestia asta ...chiar daca nu aici pe Forum . Fraze populiste la mine , mai greu .... imi sti bine punctul de vedere ... Ma bucur ca in sfarsit lumea care are si decizie , nu Forumul , a priceput ca intrarea in legalitate se face prin discutie , dialog , puncte de vedere comune , afirmare internationala solidara , samd ... Restul e poezie !cornelserbu scrie:valerica, ce te face sa crezi ca toate cn-urile de pana acum au fost ilegale ???Val scrie:E grozav asa si ma bucur .... exista multe astfel de site-uri ...de parapanta , de hockey , vinatoare , de darts , samd , fiecare cu produse , noutati , performante , samd ...
Dar la CN si CM si la organizare si la legalitatea COMPETITIEI SPORTIVE .... putem aprecia foarte multe din postarile de aici .... drept neavenite . Sau drept dovada de amatorism in ceea ce priveste competitia LEGALA ?
Uite ca se face ... si in sfarsit s-au strins cainii aia batrini de stina si cind a venit lupul au atacat sau de fapt au reactionat coerent , fara sa mai intrebe si oile ... si or sa faca show in stina asta , care se cheama Romania . Doamne ajuta ca unii pina la urma au priceput ....!!!
parerea mea este ca postezi prea repede si nu le treci prin neuroni...sau poate, cine stie,...altcineva gandeste si gandeste prost !?!
cat despre amatorism, ce sa mai spunem...ne omoara popescu cu cn-urile grandioase si profesioniste organizate de el...vai de capul nostru !
argumente, tati, ca de vorbe ne-a saturat popescu pana peste cap...iar prin argumente sa stii ca nu se inteleg fraze populiste, sau un simplu "LEGAL si gata"
eu nu te injur pentru simplul motiv ca te respect !Val scrie:ma doare in c..r cine ma injura pe aici
narator.andrei vladeanu scrie:de curiozitate,Vladut Mateianu scrie:Eu cred ca lupul a fost bagat in stana de catre caini....de fapt, de o parte dintre ei, cei cu matzele goale...![]()
PS Stana fara oi nu se poate. Iar, oile, asa proaste cum le considera lumea, sunt multe . Plus ca ele aduc mancarea ciobanului...si a cainilor !
tu in povestea asta te vezi caine, lup, oaie sau cioban?
desigur.Vladut Mateianu scrie:narator.andrei vladeanu scrie:de curiozitate,Vladut Mateianu scrie:Eu cred ca lupul a fost bagat in stana de catre caini....de fapt, de o parte dintre ei, cei cu matzele goale...![]()
PS Stana fara oi nu se poate. Iar, oile, asa proaste cum le considera lumea, sunt multe . Plus ca ele aduc mancarea ciobanului...si a cainilor !
Cornele iti dai seama ca te respect pentru ca mereu raspund la ce ma intrebi . Cred ca intre noi nu exista vrajba . Cu dragcornelserbu scrie:eu nu te injur pentru simplul motiv ca te respect !Val scrie:ma doare in c..r cine ma injura pe aici
gandeste-te ca nu-l injur nici pe popescu care dupa parerea mea nu merita respectul niciunui pescar !
Adica povestitor ? Daca esti doar povestitor nu ai nimic simpatic in tine ... te respect , dar dpmdv ai facut mult rau oricarei forme de coagulare si de afirmare a acestei comunitati pe care ai creat-o aici . Te-ai lovit mereu de problema ca cineva trebuia sa iti poarte interesul tau sau al grupului din care faci parte ...si pe oricine ai ales , adica te-ai gandit tu ca poti manipula , plecind de la RIP Rosioru , Vladeanu , eu sau Stanila ti-ai batut joc de toti , avind multimea forumistilor in spate ...si acum faci la fel cu Popescu si mai ai un pic si te iei si de Selaru , Bentu , samd ...Ma intreb uneori la modul serios ce o sa inventezi ca sa faci pace si cu Popescu si cum dupa asta , in 1-2 luni Popescu va fi un Che Guevara al pescuitului .... Esti patetic !Vladut Mateianu scrie:narator.andrei vladeanu scrie:de curiozitate,Vladut Mateianu scrie:Eu cred ca lupul a fost bagat in stana de catre caini....de fapt, de o parte dintre ei, cei cu matzele goale...![]()
si fidel, cine va fi fidel ?Val scrie:in 1-2 luni Popescu va fi un Che Guevara al pescuitului
Fidel .... Il lidero Maximo .... dracu stie .... asta e subiect de negociere intre Popescu si Selaru ....sau MTS , sau Inalta Curte de Justitie , samd ... dar ii rog sa isi faca ambitiile de la anul incolo .... CM sa se faca aici , cu acceptul lui Florin Carstocea si prin echipa de organizare comuna , solidara la FIPS/CIPS . Plus ca ai scos din text ce iti convine ... eu spuneam ca in dialogul lui Vladut asta devine Che Guevara cind o sa ii convina si lui Vlad si atunci va incepe cu hiperbole vizavi de el . Daca iti place mai mult pot spune Mussolini , Hitler , Mc Arthur , Paton , etccornelserbu scrie:si fidel, cine va fi fidel ?Val scrie:in 1-2 luni Popescu va fi un Che Guevara al pescuitului