Moderator: gor965
Parafrindu-l pe Creanga , stiu ca sunt prost , dar cind ma uit in jur prind curaj . Iar in acesta speta , pentru mine esti mai bun decit Red Bull .RSC scrie:@Val Pangica
Trebuie sa-ti spun ca te admir pentru ca nu multi oameni pot concentra prostia in stare atat de pura asa cum o faci tu.
Te dai intelectual pomenindu-l pe Creanga... dar prin lipsa de bun simt si de modestie, prin tupeu si nesimtire iti arati adevarata fata...de mitocan...cu staif.Val scrie:Parafrindu-l pe Creanga , stiu ca sunt prost , dar cind ma uit in jur prind curaj . Iar in acesta speta , pentru mine esti mai bun decit Red Bull .RSC scrie:@Val Pangica
Trebuie sa-ti spun ca te admir pentru ca nu multi oameni pot concentra prostia in stare atat de pura asa cum o faci tu.
RSC scrie:Eh, te inteleg, esti suparat rau, ce mai!?
Dar sa stii ca baiatul ala din Olanda a fost project managerul si ulterior directorul primului centru logistic din Romania (Kamino-Frans Maas, intre "97 si 2000), apoi ............si acum lucreaza in consultanta...si da, are o gramada de timp liber pe care vrea sa-l investeasca in pescuit si activitati conexe acestuia.
Ca sa-ti mearga mai bine Absolut-a, are casa lui proprietate personala langa Amsterdam din anul 2005. Stiu toate astea asa de bine pentru ca... sunt chiar eu
:
Nu-ti cere scuze, stiu ca esti integrat in Absolut, ca-ntotdeauna.
Aici te-ai incurcat un pic . Maestrul este Caragiale ....si s-a prapadit la Berlin.gabi1 scrie:Val scrie:Din pacate Maestrul s-a prapadit pe la Berlin.
Atunci cand il mai pomenesti pe Creanga te sfatuiesc sa o faci crestineste pe 31 decembrie, sa fie cu temei.