CAMPIONATUL MONDIAL-CORBU ROMANIA 2012

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
gabisandu
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CAMPIONATUL MONDIAL-CORBU ROMANIA 2012

Mesaj de gabisandu »

Martoiu are 5 pesti la cantar. Cu putin noroc trecem pe 3.

carp_master
Partener Crapmania.ro

Mesaj de carp_master »

ManuC scrie:
carp_master scrie:
ManuC scrie:Pt.Florinbrasov.
Romania v-a castiga acest Campionat Mondial datorita valorii lotului si nu prin subterfugii ,gen livrare de "nada proasta "celor care au comandat la Carping.Acest mod da gandire este din pacate rudimentar ,ca sa nu spun altfel si spune mult despre cel care exprima astfel de "teorii".In relatiile de tot felul ,inclusiv in cele economice ,trebuie sa guverneze seriozitatea si atunci esti privit cu respect.Daca dl.Rudeanu si-a privit cu respect relatiile contractuale ,in ciuda faptului ca ar fi ingreunat drumul spre victorie al lotului national ,a dat dovada de caracter,cu toate ca "il durea sufletul".Imaginea unei tari se cladeste prin oamenii sai. Daca un roman este privit cu respect atunci si ROMANIA este privita cu respect.Lotul National o sa castige ,loturile care au comandat nada Carping o sa aprecieze seriozitatea furnizorului ,iar Romania va fi privita cu respect.
Repet Lotul Romaniei nu avea nevoie de "ajutorul"nimanui ca sa castige ,castiga prin valoarea lui.HAI ROMANIA.
partile cu rosu sunt foarte adevarate , restul...linguseala
Stimate domn ,pozitia mea sociala si intelectuala ,ma plaseaza deasupra unor astfel de atitudini.Nu mi-am propus a intra in polemica cu nimeni.Am facut o apreciere a unor articole si atat.In definitiv daca se poate schimba ceva in bine de ce sa nu o facem.Inclusiv in acest sport care ne uneste.

pozitia sociala si intelectuala devine zero din moment ce te lauzi singur...asta sunt aspecte care au valoare doar cand sunt spusi de altii despre tine ...ma rog asta e alta discutia

revenind la rudeanu care crezi tu ca reprezinta romania in lumina buna:
rudeanu sta la standul sud africanilori:
sunt 2 variante :
le invata de bine : deci reprezinta cetatenul roman ca o persoana care isi vande natiunea pt ca este frustrat ca nu l-a iesit combinatiile
le invata de rau si face bine romaniei : deci reprezinta cetatenul roman care este un mincinos si combinator de culise

despre ce intelectualitate vorbim noi aici???
scuze : STIMATE DOMN!
ps: mai bine gandeste inainte sa scrii , si nu mai lauda oamenii care nu cunosti...sfat prietenesc
http://www.flufy.ro
Paturica cu maneci

carp_master
Partener Crapmania.ro

Mesaj de carp_master »

HAI ROMANIAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
Paturica cu maneci

florinbrasov

Mesaj de florinbrasov »

ManuC scrie:Pt.Florinbrasov.
Romania v-a castiga acest Campionat Mondial datorita valorii lotului si nu prin subterfugii ,gen livrare de "nada proasta "celor care au comandat la Carping.Acest mod da gandire este din pacate rudimentar ,ca sa nu spun altfel si spune mult despre cel care exprima astfel de "teorii".In relatiile de tot felul ,inclusiv in cele economice ,trebuie sa guverneze seriozitatea si atunci esti privit cu respect.Daca dl.Rudeanu si-a privit cu respect relatiile contractuale ,in ciuda faptului ca ar fi ingreunat drumul spre victorie al lotului national ,a dat dovada de caracter,cu toate ca "il durea sufletul".Imaginea unei tari se cladeste prin oamenii sai. Daca un roman este privit cu respect atunci si ROMANIA este privita cu respect.Lotul National o sa castige ,loturile care au comandat nada Carping o sa aprecieze seriozitatea furnizorului ,iar Romania va fi privita cu respect.
Repet Lotul Romaniei nu avea nevoie de "ajutorul"nimanui ca sa castige ,castiga prin valoarea lui.HAI ROMANIA.
inteleg perfect ce spui .eu nu am spus:
prin subterfugii ,gen livrare de "nada proasta "celor care au comandat la Carping
.EU CRED CA AU DAT CEA MAI BUNA NADA FIIND VORBA.caracteru omului dupa banii ma supara .nu poti sa stai in stand cu africa de sud si sa dai si instructiuni de folosire a fiecarui stand al africi de sud.ei acum nu joaca in deplasare joaca acasa :(

HAI ROMANIA
HAI BRASOV
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.

kitz

Mesaj de kitz »

ceva noutati de la incidentul cu sud africanii???

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Martoiu a cantarit 13 pesti adica 40kg. A avut si triplu dril. Este posibil sa fim deja pe 2.
Cum va spuneam. Martoiu va castiga sectorul.

Hai Romania!!!

kitz

Mesaj de kitz »

asa sa si fie gabi.HAI ROMANIA!!!1-1-1

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

carp_master scrie:
pozitia sociala si intelectuala devine zero din moment ce te lauzi singur...asta sunt aspecte care au valoare doar cand sunt spusi de altii despre tine ...ma rog asta e alta discutia

despre ce intelectualitate vorbim noi aici???
scuze : STIMATE DOMN!
ps: mai bine gandeste inainte sa scrii , si nu mai lauda oamenii care nu cunosti...sfat prietenesc
Burak englezii au ajuns unde au ajuns fiind ajutati de producatorii si providerii englezi de nade, echipamente, tehnici etc.
Asta face Rudeanu acuma. Daca ati lasa cu totii orgoliile deoparte Romania va vorbi in cor. Altfel sunteti singurii vinovati ca e divizata. Voi ati fost formatorii de opinie si liderii actiunilor ce au dus la destabilizare.
Gandind pozitiv dpdv economic, orice manager cauta sa castige piete noi nu sa le distruga pe cele vechi, cauta sa se foloseasca de concurenta pentru a se dezvolta si nu pentru a o distruge. La noi s-a intamplat contrariul.
Majoritatea producatorilor de nada trebuie sa-i multumeasca lui Rudeanu pentru eforturile pe care le face sa diminueze viteza cu care au intrat pe piata noastra nadele unguresti.
Ia amintiti-va cand aveam de ales intre Senzor si Carping ce bine era. De ce n-am reface acea perioada si sa avem Senzor, Carping, Magic Baits, iar celelalte sa ramana pe o nisa din care sa razbata doar cel mai bun.
Acolo e inteligenta :wink: .
Urban culture.

carp_master
Partener Crapmania.ro

Mesaj de carp_master »

correct dar din pacate total irrelevant cu cea ce am zis , ca sa analizezi corect trebuie sa citez cu citatul meu cu tot unde am zis care parte sunt de acord si cu care nu...nu am fost impotriva ca a dat nada la sudafricani , mai citeste o data tot dialogul...
Paturica cu maneci

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

Fraţilor, la Corbu sunt nişte băieţi care se luptă pentru titlul mondial !
Se luptă excepţional, sunt pe locul întai şi acolo vor rămane. Vor caştiga pe teren, va fi o victorie convingătoare, nu la "masa verde" !
Haideţi să le ţinem pumnii şi amanaţi cateva zile discuţiile astea despre Rudeanu !

Hai Romania, hai băieţi !
Hai că o scoatem la cap şi cu "B"-l ala !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”