CAMPIONATUL MONDIAL-CORBU ROMANIA 2012

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
gabisandu
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CAMPIONATUL MONDIAL-CORBU ROMANIA 2012

Mesaj de gabisandu »

cezar.ch scrie:Fraţilor, la Corbu sunt nişte băieţi care se luptă pentru titlul mondial !
Se luptă excepţional, sunt pe locul întai şi acolo vor rămane. Vor caştiga pe teren, va fi o victorie convingătoare, nu la "masa verde" !
Haideţi să le ţinem pumnii şi amanaţi cateva zile discuţiile astea despre Rudeanu !

Hai Romania, hai băieţi !
Hai că o scoatem la cap şi cu "B"-l ala !
Mi-ai luat vorba din gura. Un moderator poate muta discutiile care nu au legatura cu subiectul topicului?

HAI ROMANIA!!!

Lucian Mustățea

Mesaj de Lucian Mustățea »

Am vorbit la telefon cca 10 min. cu Claudiu Lukacs, aveau treabă f.f.f. multă. Standurile A și C sunt securizate ptr. locul 1, prind pește în continuu.Gabi Sandu are drepate, pe sectorul B Vali a început să prindă bine!!! HAI ROMÂNIA!!!
Nume utilizator schimbat din lucfish

carp_master
Partener Crapmania.ro

Mesaj de carp_master »

cezar.ch scrie:Fraţilor, la Corbu sunt nişte băieţi care se luptă pentru titlul mondial !
Se luptă excepţional, sunt pe locul întai şi acolo vor rămane. Vor caştiga pe teren, va fi o victorie convingătoare, nu la "masa verde" !
Haideţi să le ţinem pumnii şi amanaţi cateva zile discuţiile astea despre Rudeanu !

Hai Romania, hai băieţi !
Hai că o scoatem la cap şi cu "B"-l ala !
stai linistit ca suntem cu ei!!!nu le impiedica deloc discutiile noastre:)
le tinem pumni !!!
dar nu se poate aman discutie ca rudeanu tot la corbu e:))))el este care nu tine pumnii ca sa poate sa zica : " daca era carping eram campioni mondial" , sa impiedice pe energy

HAI ROMANIAAAAAAAAA
http://www.flufy.ro
Paturica cu maneci

kitz

Mesaj de kitz »

nu ne intereseaza de e rudeanu in standul sud africanilor.pe mine scandalurile voastre ma lasa rece.eu vreau sa stiu despre echipa romanesca.HAI ROMANIA!!!!!!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Ideal ar fi fost ca la acest CM sa fi antrenat si lotul Carping. Cat mai multe loturi sau natiuni. In atari conditii s-ar fi vazut cam tot ce are Romania mai bun. Inclusiv ca nu suntem legati la ochi si mergem precum caii.
Open mind-ingul trebuie apreciat fiindca am avut dese probleme de abordare a unor competitii de acest nivel. Aduceti-va aminte cum o "ardeam" ca nu ne pricepem la zig rig si ukrainienii, bulgarii, rusii se mobilizau instant cand venea vorba. Ganditi-va ce detalii vor "extrage" oamenii astia ( Tata Nitu, Cristi Rudeanu si ceilalti ) de la echipele pe care le supervizeaza si vor implementa pe piata noastra. Cum credeti ca s-a dezvoltat fenomenul asta? Doar prin certuri si razboaie? Eu unul nu cred.
Avem acum o situatie similara care pe Carping a costat-o radical, dar daca e vorba de echipa Africii de Sud se cere clementa. Nu credeti ca cei ce au strigat hotii in primul caz acum fac pe mandrii partizani ai cauzelor pierdute fara sa realizeze dubla masura?
Daca in cazul Sud Africanilor se va putea face o apreciere sanctionatorie care sa nu-i elimine, masura luata impotriva Carpingului, in prima etapa a fost clar masinatiune cladita pe interese cu adevarat materiale?
Zic si eu, nu dau cu paru, dar daca va face placere in continuare sa trageti in pianist faceti-o ca tot e o tara libera.
Restul: N-are Carpingul nicio treaba si nici n-a avut cu Energy si nici Energy n-ar fi avut cu Carpingul daca ar fi fost in aceeasi ipostaza. Sunt doar inventii survenite pe fondul pierderilor.
Urban culture.

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

carp_master scrie:stai linistit ca suntem cu ei!!!nu le impiedica deloc discutiile noastre:)
le tinem pumni !!!
dar nu se poate aman discutie ca rudeanu tot la corbu e:))))el este care nu tine pumnii ca sa poate sa zica : " daca era carping eram campioni mondial" , sa impiedice pe energy

HAI ROMANIAAAAAAAAA
Turc nebun,nu intelege ce vrea sa spuna tu :lol:
Ovidius Constanta

florinbrasov

Mesaj de florinbrasov »

gabisandu scrie:Martoiu a cantarit 13 pesti adica 40kg. A avut si triplu dril. Este posibil sa fim deja pe 2.
Cum va spuneam. Martoiu va castiga sectorul.

Hai Romania!!!
MULTUMIM Gabi Sandu de informati.
acum dau din casa dar asta este spun adevaru.
Inainte de campionatul mondial .persoane din ENERGY,le era frica de tine .fiind un bun meneger si avand binestiuta relatie buna cu staful Africi de sud .ca ii vei ajuta .
eu acum iti multumesc ca nu ai avut treaba cu asta in numele meu .al lor o vor face cand, va ve-ti intalni stiu sigur.dupa ce vor iesi campioni mondiali :D
aici ai dat dovada de caracterul tau, inca o data .JOS PALARIA :D
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.

Catalin Bujita

Mesaj de Catalin Bujita »

Cand a jucat Sahtior (sper ca am scris coerct) cu Rapid oare cati dintre voi l-au injurat pe Lucescu?! Sau si mai exact oare cati au vrut sa-i taie capul lui Bella Karoly ca antreneaza nationala de gimnastica a SUA. Eu cred ca asta se numeste profesionalism, iar orice alta remarca o consider puierila. Daca tot sunt aici atat de multi patrioti nu inteleg unde se vinde asa de multa nada engeleasca (din aia buna si ieftina cum se zicea pe alt topic) si de ce nu se cumpara in Romania numai nada romaneasca (asta as mai zice si eu patriotism). Eu cred ca umblati cu doua ocale, una mica si alta mare... Daca tot o tinem asa putem sa avem un Carstocea de 100 de ori mai puternic si tot nu o sa avem o federatie, asa ca mai bine ganditi-va inainte de a arunca cu piatra ..... Hai Romania!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

florinbrasov scrie:
gabisandu scrie:Martoiu a cantarit 13 pesti adica 40kg. A avut si triplu dril. Este posibil sa fim deja pe 2.
Cum va spuneam. Martoiu va castiga sectorul.

Hai Romania!!!
MULTUMIM Gabi Sandu de informati.
Inainte de campionatul mondial .persoane din ENERGY,le era frica de tine .fiind un bun meneger si avand binestiuta relatie buna cu staful Africi de sud .ca ii vei ajuta .
eu acum iti multumesc ca nu ai avut treaba cu asta in numele meu .al lor o vor face cand, va ve-ti intalni stiu sigur.dupa ce vor iesi campioni mondiali :D
Ideal ar fi sa si probezi ce spui Florine si sa-i lasi pe ei sa vorbeasca in nume propriu. Lucrurile se pot interpreta si post factum si pot luat valente aiurea pentru potentialele relatii dintre cei despre care vorbesti
Urban culture.

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

florinbrasov scrie:MULTUMIM Gabi Sandu de informati.
eu acum iti multumesc ca nu ai avut treaba cu asta in numele meu
.al lor o vor face cand, va ve-ti intalni stiu sigur.dupa ce vor iesi campioni mondiali :D
nu fi atat de sigur :wink:
am vazut plimbandu-se prin anumite standuri,un personaj foarte apropiat lui G.S. :idea:
Ovidius Constanta

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”