Moderator: gor965
Cand a postat Cezar asa era clasamentul. L-am vazut si eu. Bulgarii erau pe 2 in linie. Cu consolidatul e alta poveste.gor965 scrie:Cand si-au consolidat bulgarii locul 2 pe C-uri ? ... acum (la cantarul n.16) sunt sarbii pe 2 si au avansul mai mare decat la cantarul trecut !cezar.ch scrie:.....................
Bulgarii s-au consolidat pe 2 in toate cele trei sectoare, nu mai pot sa urce, doar sa coboare.
Vezi sa nu te ia si pe tine astia in tarboaca ca se poarta.Razvan Ulmeanu scrie:Nu mai postati rezultate partiale.
Aveti rabdare sa se incarce tot clasamentul.
Ajung la baieti pe balta info false si le dati foc aiurea.
HAI CA ESTI TARE!AI INCEPUT SA-I DAI SFATURI LU VALI?STAI LINISTIT CA STIE FOARTE BINE CE ARE DE FACUT!miyagi scrie:Vali umblati la nada aia un pic tata ca incepe presiunea atmosferica sa se modifice. Nu mai sint decat 5 ore de tinut pestii pe pat.
Poate un refresh la bile.
De ce crezi ca deranjeaza o idee in toiul vacarmului? Am fost in situatia asta si-mi doream ideea potrivita care n-a venit la timp.daddy caddy scrie:HAI CA ESTI TARE!AI INCEPUT SA-I DAI SFATURI LU VALI?STAI LINISTIT CA STIE FOARTE BINE CE ARE DE FACUT!miyagi scrie:Vali umblati la nada aia un pic tata ca incepe presiunea atmosferica sa se modifice. Nu mai sint decat 5 ore de tinut pestii pe pat.
Poate un refresh la bile.
FORZZAAAAAAAAAAAAAAA VALIIIIIIIIIIIIIIIIII....MAXIM
Scuzegor965 scrie:Cand si-au consolidat bulgarii locul 2 pe C-uri ? ... acum (la cantarul n.16) sunt sarbii pe 2 si au avansul mai mare decat la cantarul trecut !cezar.ch scrie:.....................
Bulgarii s-au consolidat pe 2 in toate cele trei sectoare, nu mai pot sa urce, doar sa coboare.
N-a fost ca m-am uitat si la kg, dar oricum e ciudat ca erau toate pe al 16 cantar si acum sunt tot la fel.florioro scrie:Afost o greseala probabil la afisarea clasamentului cand bulgarii aveau 2-2-2 si trecusera pe locul 1. Acum au modificat cantarul 16 si bulgarii au 2-2-3 si suntem noi pe 1.
HAI ROMANIA!!!