CAMPIONATUL MONDIAL-CORBU ROMANIA 2012

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
gabisandu
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CAMPIONATUL MONDIAL-CORBU ROMANIA 2012

Mesaj de gabisandu »

Buna dimineata campionilor.
Inca putin baieti si dam drumul la samba.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

florioro scrie:Afost o greseala probabil la afisarea clasamentului cand bulgarii aveau 2-2-2 si trecusera pe locul 1. Acum au modificat cantarul 16 si bulgarii au 2-2-3 si suntem noi pe 1.

HAI ROMANIA!!!
Cantarul sarbilor a fost introdus odata cu al croatilor (printre ultimele)...de-aia nu intelegeam cum draq si-au consolidat aia locul 2 cand sarbii aveau initial 1 kg avans la cantarul 15, iar acum la cantarul 16 au 21 de kg. in fata !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

zuta83

Mesaj de zuta83 »

HAI ROMANIA.HAI ROMANIA,HAI ROMANIA

danielcotoz

Mesaj de danielcotoz »

cel mai accesat site crapimari.ro, nu au mai avut astia atatea accesari decand e siteul. si sa te trezesti duminica dimineata la 7 sa te uiti la clasament.............mama ce face pescuitul asta din noi.

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

gor965 scrie:
florioro scrie:Afost o greseala probabil la afisarea clasamentului cand bulgarii aveau 2-2-2 si trecusera pe locul 1. Acum au modificat cantarul 16 si bulgarii au 2-2-3 si suntem noi pe 1.

HAI ROMANIA!!!
Cantarul sarbilor a fost introdus odata cu al croatilor (printre ultimele)...de-aia nu intelegeam cum draq si-au consolidat aia locul 2 cand sarbii aveau initial 1 kg avans la cantarul 15, iar acum la cantarul 16 au 21 de kg. in fata !
Probabil asa e softul oamenilor. Apare "cantar 16" de la prima cantitate introdusa, apoi se introduc, pe rand, cantitatile fiecarei echipe. Bine ca nu-i asa clasamentul, cum am vazut atunci (subsemnatul, dar si altii)! Oricum, eu am luat pastile de nervi ! :mrgreen:

HAI BAIETI, HAI ENERGY, HAI ROMANIA !
Noi atata putem face, sa strangem pumnii, sa ne rugam si sa credem in voi ! Poate nu va ajuta foarte mult, acolo, la malul apei, dupa atatea zile de efort si stres, dar sa stiti ca noi credem in voi, pana la capat !

Bogdan Petre

Mesaj de Bogdan Petre »

cum stam? tot campioni? noaptea a fost a noastra?
Nume utilizator schimbat din bogdan_1973

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

cezar.ch scrie:
gor965 scrie:

HAI ROMANIA!!!
Probabil asa e softul oamenilor. Apare "cantar 16" de la prima cantitate introdusa, apoi se introduc, pe rand, cantitatile fiecarei echipe. Bine ca nu-i asa clasamentul, cum am vazut atunci (subsemnatul, dar si altii)! Oricum, eu am luat pastile de nervi ! :mrgreen:

HAI BAIETI, HAI ENERGY, HAI ROMANIA !
Noi atata putem face, sa strangem pumnii, sa ne rugam si sa credem in voi ! Poate nu va ajuta foarte mult, acolo, la malul apei, dupa atatea zile de efort si stres, dar sa stiti ca noi credem in voi, pana la capat !
Probabil noi l-am prins in momentul reactualizarii si nu apucasera sa introduca decat numarul 16 in dreptul cantarului fara cantitatea noua si reactualizarea locurilor nu s-a putut face automat de catre soft.
Urban culture.

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Vali are 7 pesti la sac si este in dublu drill.
Bulgarii in ultimul sfert de ora pe camera nu misca nimic.

HAI ROMANIA!!!

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

gabisandu scrie:Vali are 7 pesti la sac si este in dublu drill.
Bulgarii in ultimul sfert de ora pe camera nu misca nimic.

HAI ROMANIA!!!
Mulţumim, Gabi !

Hai ROMANIA !

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

RomIce scrie:
eduard65 scrie:Hai ROMANIA,
excelenta alegerea lui Stefan Fasie (un pescar de top dar care nu a avut pana acum echipa adevarata)
Te rog sa te abtii de la presupuneri in ceea ce priveste "echipa adevarata". Nu imi doresc sa intru in polemici cu nimeni, insa atata timp cat nu ne cunosti te rog frumos sa te abtii.
Iti multumesc anticipat pentru intelegere.

Hai ROMANIA!!!

Nui da atenție ca e un frustrat .....

P.S- Vrabiutza vezi ca nu mai exista Miro Lake a dispărut Mi din ecuatie ....

L.E- scuze de oftopic
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual