Da, toate emisiunile se inregistreaza si se pot asculta in sectiunea podcast. (desi uneori cu intarziere....)claudiue scrie:Aceasta emisiune se va si inregistra pt o auditie viitoare?
Eu personal nu am cum sa o ascult azi....

Moderator: gor965
Da, toate emisiunile se inregistreaza si se pot asculta in sectiunea podcast. (desi uneori cu intarziere....)claudiue scrie:Aceasta emisiune se va si inregistra pt o auditie viitoare?
Eu personal nu am cum sa o ascult azi....
Daca baga delay-uri la intrebarea despre bugetarea CN-ului sa fie readus pe subiect cu intrebari pe seama bugetarii CM-ului in conditia in care ANPA-ul s-a pronuntat oficial. Nicio taxa pentru federatie anul asta.Marian Constantin scrie:tibi_m scrie:Ok Cristi. Am notat intrebarea.Cristi Y scrie:as avea cateva intrebari , una dintre ele ar fi : care este bugetul federatiei pentru sezonul competitional 2014 si care este sursa acestui buget , daca se poate da un raspuns la obiect si pertinent din partea presedintelui , ar fi de apreciat
Pe parcursul emisiunii daca aveti intrebari, va rog sa le adresati in mesaj privat catre mine. Estimez un chat absolut incontrolabil, asa ca intrebarile trebuie sa imi fie adresate mie direct.
probabil va da raspunsuri evazive , marca popescu ... Tibi ii poti comunica sa vina si cu dovezi privind afirmatiile lui ( inclusiv buget )
Ai inteles bine Vladut, dar este si un echipaj de politie de la sectia 4, in fata studioului in acelasi interval.Vladut Mateianu scrie:popescu va fi prezent in jurul orei 17-17.30 in zona garii de nord ?
instigare la ce, tibi...el e ca...petrini de exemplu, ca basescu...o baie de multime nu i-ar stricatibi_m scrie:Ai inteles bine Vladut, dar este si un echipaj de politie de la sectia 4, in fata studioului in acelasi interval.Vladut Mateianu scrie:popescu va fi prezent in jurul orei 17-17.30 in zona garii de nord ?
Vezi ca nu toata llumea stie de gluma si se poate considera instigare.
Asta se numeste "alibi" nu fotbal.Vladut Mateianu scrie:era doar o intrebare ? ce instigare, de instigare ne arde noua ?![]()
PS eu sunt la fotbal in intervalul 17-23 !