BIG LIKE !cezar.ch scrie:Orice ce s-ar spune, momentul a părut bine ales pentru această încercare de lovitură a aşa-zisei federaţii.
Finala CN de crap, caştigarea dreptului de participare la Campionatul Mondial. Deobicei se lăsa cu contestaţii, injurii, reclamaţii, "masă verde" , anul trecut, chiar cu instanta de judecata.
Dar, din fericire, anul acesta lucrurile s-au desfăşurat absolut normal, după o luptă stransă, au caştigat cei recunoscuţi unanim ca fiind cei mai buni.
Puciştii contau pe scandal, nemultumiri, tulburarea apelor, etc. dar, spre jalea lor, apele au fost limpezi, iar demersul lor eşuează în ridicol. Ovidius a caştigat pe drept, iar adversarii au recunoscut acest lucru cu fair-play !
Jos pălăria, Ovidius, sunt mandru că sunt constănţean şi sunteţi "de-ai mei".
Vă daţi seama ce ar fi fost dacă 5-6 cluburi redutabile erau nemulţumite şi săreau în barca lui popescu?
Plasarea lui A.V., aprig contestatar al AGVPS-ului, putea fi o lovitura.
Dar asa, incet-incet devine contraproductiva, chiar pentru popescu. Pe langa antipatia amestecata cu scarba si dispret dedicata cu prisosinta lui popescu, se mai contabilizeaza si resentimentele fata de unele momente din trecut legate de A.V.
Plus "tradarea" de care se face vinovat acesta, in raport cu unii care i-au fost, sau îi mai sunt, prieteni.
Andrei Vladeanu, pe care eu il stimez pentru ce a facut bun pentru lumea mica, dar interesanta, a pescuitului la crap, este un tip inteligent si se va lamuri repede ce-i cu popescu.
Situatia lui seamana bine cu a lui Vali Stratonov, de la spinning. Ex presedinte al LRS, el a crezut (un timp) in popescu. Unde a ajuns...A.V. poate afla printr-un singur telefon.
Mi-ar place sa stau de vorba cu tine odata . Sincer .