CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Val
Pescar de competitie

Re: CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Mesaj de Val »

cezar.ch scrie:Orice ce s-ar spune, momentul a părut bine ales pentru această încercare de lovitură a aşa-zisei federaţii.
Finala CN de crap, caştigarea dreptului de participare la Campionatul Mondial. Deobicei se lăsa cu contestaţii, injurii, reclamaţii, "masă verde" , anul trecut, chiar cu instanta de judecata.
Dar, din fericire, anul acesta lucrurile s-au desfăşurat absolut normal, după o luptă stransă, au caştigat cei recunoscuţi unanim ca fiind cei mai buni.
Puciştii contau pe scandal, nemultumiri, tulburarea apelor, etc. dar, spre jalea lor, apele au fost limpezi, iar demersul lor eşuează în ridicol. Ovidius a caştigat pe drept, iar adversarii au recunoscut acest lucru cu fair-play !
Jos pălăria, Ovidius, sunt mandru că sunt constănţean şi sunteţi "de-ai mei".
Vă daţi seama ce ar fi fost dacă 5-6 cluburi redutabile erau nemulţumite şi săreau în barca lui popescu?
Plasarea lui A.V., aprig contestatar al AGVPS-ului, putea fi o lovitura.
Dar asa, incet-incet devine contraproductiva, chiar pentru popescu. Pe langa antipatia amestecata cu scarba si dispret dedicata cu prisosinta lui popescu, se mai contabilizeaza si resentimentele fata de unele momente din trecut legate de A.V.
Plus "tradarea" de care se face vinovat acesta, in raport cu unii care i-au fost, sau îi mai sunt, prieteni.

Andrei Vladeanu, pe care eu il stimez pentru ce a facut bun pentru lumea mica, dar interesanta, a pescuitului la crap, este un tip inteligent si se va lamuri repede ce-i cu popescu.
Situatia lui seamana bine cu a lui Vali Stratonov, de la spinning. Ex presedinte al LRS, el a crezut (un timp) in popescu. Unde a ajuns...A.V. poate afla printr-un singur telefon.
BIG LIKE !

Mi-ar place sa stau de vorba cu tine odata . Sincer .

barbumarius
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de barbumarius »

andrei vladeanu scrie:
oanavictor scrie: SI UNDE VREI SA FURI MUNCA UNOR PESCARI CARE AU INVESTIT TIMP SI BANI PENTRU A DOVEDI CA SUNT CEI MAI BUNI ..............IMPIEDICANDU-I SA FACA DEPLASAREA IN PORTUGALIA LA CAMPIONATUL MONDIAL PENTRU A REPREZENTA ROMANIA .!
eu nu vreau sa fur nimic
din punctul meu de vedere pescarii lotului ovidius sunt cei care trebyuie sa fie pista la mondiale.
ei si numai ei.
Si vor fi.
Un singur lucru poti face, sa ii explici sefului tau acest lucru ca poate te pricepi mai bine sa il faci sa inteleaga.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

barbumarius scrie:
andrei vladeanu scrie:
oanavictor scrie: SI UNDE VREI SA FURI MUNCA UNOR PESCARI CARE AU INVESTIT TIMP SI BANI PENTRU A DOVEDI CA SUNT CEI MAI BUNI ..............IMPIEDICANDU-I SA FACA DEPLASAREA IN PORTUGALIA LA CAMPIONATUL MONDIAL PENTRU A REPREZENTA ROMANIA .!
eu nu vreau sa fur nimic
din punctul meu de vedere pescarii lotului ovidius sunt cei care trebyuie sa fie pista la mondiale.
ei si numai ei.
Si vor fi.
Un singur lucru poti face, sa ii explici sefului tau acest lucru ca poate te pricepi mai bine sa il faci sa inteleaga.
contractul meu cu federatia urmeaza sa inceapa la 1 septembrie 2013
inca nu este seful meu, barbule.
The One Team

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Pai daca mai muncesti si pe degeaba atunci te desconsideri rau de tot.

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Oricum un sfat sa nu isi mai consume energia degeaba poti sa ii dai chiar daca nu ai inceput slujba.
Si stii tu cum sa il faci sa inteleaga

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Imi vine sa imi tai o mina si un picior ca am inventat acest crapmania forum :twisted:

Atitea si atitea s-au spus aici , incit nu stiu cum dracu , am devenit multi dintre noi dusmani , apar discutii nelalocul lor , ce p..a mea ne stim de pe garle , am stat la un pescuit mai fiecare cu fiecare , cind ne vedem ne salutam , nu exista dusmanie , cu mici exceptii si astea sunt date de cei care nu si-au dorit niciodata sa fie cu pescariii - ci sa ii ..... si sa le faca dosare , Philips ..

Bai eu nu am vazut unul imbogatit din chestia asta ... si se vorbeste de bani , de furturi , samd . Daca voi stiti vreunul spuneti aici !
Sa vad si eu unul imbogatit din cearta asta de pe Forum si care nu si-a asumat chestia de baza ...angajati , productie , riscuri , samd .

Ce dracu suntem atit de prosti incit sa nu ne stringem din vreme in vreme si sa vedem cum sa ne protejam noi de un Popescu , de un AGVPS , sa facem doamne iarta-ma un sindicat care sa ne poarte vorba aia profesionala , pe la tot soiul de asociatii , ligi , federatii , samd , care isi inchipuie ca ne reprezinta .

Nici unul din cei care scriu aici , cu putere , nu sunt dusmani . Dar NU vorbesc intre ei inainte de a scrie si a se lua pe unul si pe altul la p...a . Scie Victor ceva aseara , ii raspund la fel , ma suna si vorbim 30 minute de altele ... Cine dracu a zis ca suntem dusmani ?

Nu putem avea pretentia ca suntem o breasla puternica care trebuie obligatoriu sa fie bagata in seama , cind noi nu avem canal de comunicare dect crapmania ! Si uite asa isi bat joc de noi si AGVPS si Federatia , si cine s-o mai inventa pe viitor.

Am vazut aici o discutie nasoala intre doi oameni pe care ii respect - Tatae si Vladeanu . Asa rau ajungem noi , cind altii ne indeamna la cearta ?

De ce cerem respect la altii , cind noi nu ne respectam intre noi ? Exemplul de mai sus m-a durut , pentru ca ii cunosc de o viata si pe unul si pe altul ... si uite ca se jigensc reciproc . De ce dracu nu se stringe breasla , sa isi faca o strategie si cu cine cred ei ca ii pot reprezenta , cu mandat , sa se duca peste nepriceputii astia care au pretentia ca vor sa ne conduca ?
Ultima oară modificat Sâm Iun 29, 2013 16:04 de către Val, modificat 1 dată în total.

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Corect, dar altfel stau lucrurile cand îți baga cutitul in spate.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

barbumarius scrie:Corect, dar altfel stau lucrurile cand îți baga cutitul in spate.
Inteleg perfect parerea voastra - a intregului lot . Este maxim ce ati realizat si eu m-am bucurat in aceeasi masura acum vreo 2 ani . Te simti maxim ca pescar si asta ramine .
Nu cred sub nici o forma ca veti avea probleme in a merge in Portugalia , iar daca este nevoie faceti o lista de semnaturi cu care sa va duceti acolo si sa va sustina intreresul , in cazul absurd in care vine si Popescu cu echipa fantoma a Federatiei .

Eu le-as sugera altceva acstor berbeci - sa inscrie ambele institutii , echipa Ovidius , fara CONDITII , si sa vada cui ii accepta FIPS-ul cererea ! Se pot separa apele si fara scandal , aceptind evidenta echipei castigatoare a acestui 2013 .

Teoretic , putem sa dam raspuns la o ecuatie nasoala , printr-o smecherie de balta . Si Federatia si AGVPS sa inscrie Ovidius , dar fara alte cacaturi din partea Federatiei ( sa va ia sange , sa va caute la dinti , sa faceti foto 3/4 , samd ) , pur si simplu fac ambele asociatii un tur de forta si isi propun lista . Chiar daca este identica , FIPS va trebui sa decida :lol:

Asta e golaneala mea din cap .... dar eu sa ma usuc , asa a-si face ! Noi pecarii mergem cu lotul si ii punem pe astia sa se bata pe la FIPS , ca doar nu avem nici o treaba ! Pe cine inscrie FIPS , tot baietii merg la lansete !

Scuze de machiavelism , dar nu m-am putut abtine ! :lol:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Golaneala acestui limax de Alba este simpla: prin santaj sau vrajeala, interesul lui este ca Ovidius sa mearga la CM cu conditia aderarii la federatie, in aceste conditii punea mana pe scara si darlogii necesari sa incalece fenomenul, a cautat si ceva "colaboratori" in acest demers machiavelic. Asta este adevarul (parerea mea) restul este vrajeala ieftina.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

gabi1 scrie:Golaneala acestui limax de Alba este simpla: prin santaj sau vrajeala, interesul lui este ca Ovidius sa mearga la CM cu conditia aderarii la federatie, in aceste conditii punea mana pe scara si darlogii necesari sa incalece fenomenul, a cautat si ceva "colaboratori" in acest demers machiavelic. Asta este adevarul (parerea mea) restul este vrajeala ieftina.
si cheia acestui demers cine este ???? :evil: :evil: :evil:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”