CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
RSC
Pescar de competitie

Re: CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Mesaj de RSC »

Andrei Chira scrie:
"Nu poti masura cu exactitate inteligenta, sunt prea multe tipuri de inteligenta, fiecare om are talentul lui intr-un anumit domeniu, nu poti spune cu exactitate: ala e destept si ala e prost."
Val scrie:Mai Andrei tu cu boul asta te-ai gasit sa stai de vorba ????

Pai asta e Gica contra mereu . Si prost si tendentios ...
Si apoi...:
Val scrie: am fost chemat de urgenta sa dau consultanta cuiva .... si nu dezvolt problema , ca nu este deontologic , ce o sa mai sustina?

Asta nu are nic un pic de analiza in cap .... !
Dupa cum se vede tu nu mai stii dimineata ceea ce zici seara...ca in mesajele mele anterioare nu gasesti nimic despre conceptul inteligent / prost, ci numai despre caracter, educatie, maniere si lipsa de performanta in managementul "fenomenului"...
"Keep it simple!"

gor965
Moderator
Puncte: 0

Mesaj de gor965 »

Ce-ati zice daca v-as ruga sa va intoarceti la subiect ?...fara sa va mai balacariti ! Merci !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

andrei vladeanu scrie:
RSC scrie: D/asta imi este teama: sa n-ajunga iar pescuitul pe mana unui asemenea mitocan. Ipocrit cu diploma, invidios si laudaros, spurcat la gura si lipsit de scupule si bun simt, Val Pangica vorbeste de ...deontologie! Hai sictir, betivane!

acum a ajuns pe mana unor domni fini, cinstiti, modesti, diplomati si plini de bun simt? si mai ales competenti?
Am iesit campioni mondiali iar anul acesta a fost un CN corect, fara discutii si scandaluri, asa cum eram obisnuiti pe vremea ta...Am dreptul sa spun ca mie imi place mai mult ceea ce se intampla acum in pescuitul crapului ref CN-CM decat inainte...cel putin acum arata aproape ca o competitie intre gentlemani, nu ca o lupta surda intre Vladeanu&asociatii si Cotizantii eterni, sub deviza: "cum sa-i 'facem' pe ceilalti"...Cat de bine intentionati si educati sunt ei?...ramane sa vedem...dar eu unul as merge pe mana lor...
"Keep it simple!"

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

RSC scrie:
andrei vladeanu scrie:
RSC scrie: D/asta imi este teama: sa n-ajunga iar pescuitul pe mana unui asemenea mitocan. Ipocrit cu diploma, invidios si laudaros, spurcat la gura si lipsit de scupule si bun simt, Val Pangica vorbeste de ...deontologie! Hai sictir, betivane!

acum a ajuns pe mana unor domni fini, cinstiti, modesti, diplomati si plini de bun simt? si mai ales competenti?
Am iesit campioni mondiali iar anul acesta a fost un CN corect, fara discutii si scandaluri, asa cum eram obisnuiti pe vremea ta...Am dreptul sa spun ca mie imi place mai mult ceea ce se intampla acum in pescuitul crapului ref CN-CM decat inainte...cel putin acum arata aproape ca o competitie intre gentlemani, nu ca o lupta surda intre Vladeanu&asociatii si Cotizantii eterni, sub deviza: "cum sa-i 'facem' pe ceilalti"...Cat de bine intentionati si educati sunt ei?...ramane sa vedem...dar eu unul as merge pe mana lor...
tu poti sa mergi pe mana cui doresti. e dreptul tau de chibit.

de asemenea, tot dreptul tau este sa ma antipatizezi, iar ponderea postarilor tale referitoare la persoana mea de pe acest forum sa fie undeva la 99%.

chiar daca risti sa pari putin dezaxat.

totusi, trebuie precizat ca cn 2012 s-a incheiat la tribunal.

concursul de anul asta a fost unul intre gentlemani, insa fara sponsori si scump. televiziunile au lipsit pentru ca li s-au cerut bani pentru a transmite.

am si eu dreptul sa-mi doresc o altfel de competitie nationala la crap.
The One Team

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

andrei vladeanu scrie:
tu poti sa mergi pe mana cui doresti. e dreptul tau de chibit.

de asemenea, tot dreptul tau este sa ma antipatizezi, iar ponderea postarilor tale referitoare la persoana mea de pe acest forum sa fie undeva la 99%.

chiar daca risti sa pari putin dezaxat.

totusi, trebuie precizat ca cn 2012 s-a incheiat la tribunal.

concursul de anul asta a fost unul intre gentlemani, insa fara sponsori si scump. televiziunile au lipsit pentru ca li s-au cerut bani pentru a transmite.

am si eu dreptul sa-mi doresc o altfel de competitie nationala la crap.
- eu am mentionat cn-ul de anul acesta, nu de cel din 2012
- fara transmisii tv e mai bine - reporterii sunt f subiectivi si invidiosi... :lol:
- partea financiara este o problema, am recunoscut asta, dar asa cum era conceputa regula, clubul castigator, daca se "mishca"bine avea numai de castigat
- chiar te rog sa nu renunti la a face o asemenea competitie, dar fa-o ca CN-ul de anul asta: corect! ..si atunci lumea o sa te perceapa altfel
"Keep it simple!"

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

@RSC

concret,participi sau ai participat la o etapa sau la o finala de CN?
crezi ca prin postarile tale,ai sa fi perceput ca un pescar minunat?
crezi ca poti schimba tu aceasta organizare a CN-urilor sau felul in care se desfasoara ostilitatile?
te-a afectat in mod direct Vladeanu in competitiile la care ai luat parte?
sunt niste intrebari puse tot de un chibit catre un alt chibit :lol: :lol: :lol:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

cu diferenta ca tu ( Razvan G ) te semnezi cu numele tau ...
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Cristi Y scrie:cu diferenta ca tu ( Razvan G ) te semnezi cu numele tau ...
Atat...
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Mai mincav-as gura voastra .... boul asta de RSC si-a facut un 90 % din postari din a ma face pe mine betiv si pe Vladeanu hotz !
Eu unul nu il mai suport , dar ma impac cu ideea , ca pe lumea asta sunt si oameni care nu au ce face si isi fac o pasiune din a jigni oamenii . Refulari din viata , dintr-o copilarie abuzata , dintr-un divort cu traume - te-a prins nevasta in pat cu un alt barbat , ti-e rusine sa te dezbraci in vestiar , ai o mina mai scurta , tot soiul de traume pe lumea asta , samd . Repet - inteleg ! Da-l dracu .
Dar , nu inteleg un singur lucru - si aici ma arde rau - ataca tarisoara asta pe unde o prinde ca unul carauia i-a putzit pe aici ...
Toti suntem hoti , a venit prin Delta si chiar si acolo unde nu am fost nici eu si nici Vladeanu , i-au furat unii rima din carlig , samd .
Bunul meu prieten Cristi Tatae , e si el plecat de ceva vreme , dar nu l-am vazut in viata mea sa ne faca prosti pe astia de stam in tara ! Chestie de respect !
Plus sa ma bata mama , daca stiu in ce calitate isi da drogatul asta cu parerea pe aici . Nici macar nu semneaza parlitul .... :twisted:

kosta

Mesaj de kosta »

Inteleg ca St.Popescu "doreste"sa fie un nou "Mitica de la Liga"?

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”