CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
RB Baits
Partener Crapmania.ro

Re: CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Mesaj de RB Baits »

Oricum ar fi deocamdata AV nu este vocea majoritatii se vede clar din faptul ca s-a prezentat la Corbu odata cu majoritatea PESCARILOR SPORTIVI (nu aia care pescuiesc din fotolii si de prin bai publice), si cu CIPS-ul deocamdata doar AGVPS are protocol deci la mondiale Ovidius inca are drept sa ne reprezinte pe noi cei care facem pescuit de competitie deci conform definitiei suntem PESCARI SPORTIVI!

Radu Badica

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

body scrie:Oricum ar fi deocamdata AV nu este vocea majoritatii se vede clar din faptul ca s-a prezentat la Corbu odata cu majoritatea PESCARILOR SPORTIVI (nu aia care pescuiesc din fotolii si de prin bai publice), si cu CIPS-ul deocamdata doar AGVPS are protocol deci la mondiale Ovidius inca are drept sa ne reprezinte pe noi cei care facem pescuit de competitie deci conform definitiei suntem PESCARI SPORTIVI!

Radu Badica
chestia cu prezentarea la Corbu a fost la doua capete :wink: :wink: :wink:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

Cristi Y scrie:
body scrie:Oricum ar fi deocamdata AV nu este vocea majoritatii se vede clar din faptul ca s-a prezentat la Corbu odata cu majoritatea PESCARILOR SPORTIVI (nu aia care pescuiesc din fotolii si de prin bai publice), si cu CIPS-ul deocamdata doar AGVPS are protocol deci la mondiale Ovidius inca are drept sa ne reprezinte pe noi cei care facem pescuit de competitie deci conform definitiei suntem PESCARI SPORTIVI!

Radu Badica
chestia cu prezentarea la Corbu a fost la doua capete :wink: :wink: :wink:
Mi-ai luat vorba din gura
Pot fi inscris si la agvps si la federatie?...platesc si colo si colo si sa pot participa si la concursurile organizate de fane cat si la celelalte organizate de agvps?...la doua capete...NU?
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

body scrie:Oricum ar fi deocamdata AV nu este vocea majoritatii se vede clar din faptul ca s-a prezentat la Corbu odata cu majoritatea PESCARILOR SPORTIVI Radu Badica
a zis unu' destept odata:

"cand observi ca esti de partea majoritatii e timpul sa-ti reconsideri pozitia...." :?
The One Team

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

tataie ai PM
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

P.M.Adrian scrie:Bine ca nu va pasioneaza si politica ca ajungea tara mai rau de cum este.
Si acum sunt in politica unii care se cred mai smecheri si mai culti, mai bogati si cu nasu pe sus;
noroc ca nu e federatie, faceti pe desteptii si bagati subtilitatile pe ... net.

Permisivi moderatorii cu voi datorita vechimii, daca s-ar si vedea vechimea asta care o aveti si in viata si in pescuit nu ar continua fiecare dintre voi care mai subtil ca altu (e vorba de jigniri, desigur..)
:lol: :lol: :lol: sa sti ca nu ne-am dat seama,inca de la prima postare, ca esti o clona :lol: :lol: :lol:
mars fraiere cu alaiul tau cu tot.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

iohann scrie:mars fraiere cu alaiul tau cu tot.
ca aveti de organizat campionate federale :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

federalilor vedeti ca prin septembrie este si etapa de automobilism la Estoril , faceti-va rost de bilete , daca nu va iese cu CM macar sa consumati biletele de Portugalia cu folos

ca tot sunteti invatati la doua capete :wink: :wink: :wink: :wink:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

ce tantose stau numele pescarilor inscrisi la campionatul de carton , cativa dintre ei au participat la Corbu si probabil ca i-au si felicitat pe pescarii de la Ovidius ....

v-ati scos :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

barbati adevarati :roll:

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

Vladene, ai dezamagit multa lume, dar e problema ta.
indiferent daca o sa reusesti sau nu, multi o sa te priveasca cu scepticism.
daca vreodata federatia asta, in frunte cu popescu o sa reuseaca ceva, eu n-am cum sa ma privesc in oglinda si sa am in buzunar carnetul federal. raman la ''braielele'' noastre, UNDE SUNT ADEVARTELE COMPETITII SI ADEVARATII PESCARI!

un exemplu ca Tataie, este de APRECIAT!

FELICITARI PESCARILOR CU ONOARE!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”