Remarc faptul ca ai inceput sa discuti mai civilizat , cu unele exceptii(cam 70% din postari) . Despre cocini , sa nu vorbim , stie lumea unde umbla gainile prin curte , asa ca .... Acolo-n cocina aia n-ai acces , asta te roade , pentru ca au ramas doar pescarii , aia penali si braconieri , cum i-ai catalogat , doar nu-ti alaturi imaginea lor...
Sa-ti mai dau o tema de gandire , poate mai faci vreo federatie... In automobilism , ACR reprezinta pe plan extern Romania , fara a fi federatie.
In cazul nostru , o entitate internationala privata , organizeaza concursurile alea la care tu nu poti ajunge. Si nu vor sa te accepte , fara a sta la povesti cu tine. Accepta AGVPS (iar te va roade ulcerul). Acuma , asa de prost cum sunt , astept sa ma luminezi tu , in instanta , cand se intoarce lotul din Polonia. Numai sa te tina putulica...

Poate nu cersea nimeni nimic , ci doar asteptau un raspuns oficial , cine stie la ce le va trebui ?
Despre postarea mea cum ca de la anul iesim din competitii , mai citeste-o inca o data , ca eu nu am scris asa ceva. Sau daca ai probleme cu cititul , pune pe cineva sa-ti citeasca , ori spune-mi sa-ti pun eu poze...
Pe acest forum am ajuns de dorul tau , nu stiam daca mai traiesti , te-ai inecat , ce mai faci , nu de alte motive...

Si mai era putin loc pe fundu' tau , de-un 43 de-al meu.
Nu pricep , cum traduci adresa aia pe care ti-am postat-o ? Mai bagi o fisa , mai astepti un an... Apoi vei fi respins oficial de FIPS-CIPS.

Si nu pricep cum de vrea Aschioape sa revina la AGVPS , te-a parasit deja ? Simte ca pute ? Ca i-ai tras paiul prin gura ? Lumineaza-ma si pe mine , aici sunt in dubiu...Din pacate , chiar daca userul oskar are o alta parere personala , Benzar este cel mai titrat pescar roman al momentului , cu toata mutra aia lui naspa de pe pungile de nada.

Si are un cuvant de spus si de ascultat , asa merg treburile intr-o echipa. Nu se poate schimba linia dupa cum vrea unul si altul. Dar asta-i alta tocana. Chit ca mi-am amintit de rezultatele exceptionale ale lui Florin de la Finala pe echipe de la Doripesco 2012 , unde a mancat , dormit si pescuit pe banii AJVPS Alba . Probabil deaia i-a tras la vale , se pregatea de federatie de atunci...
Asa ca , Popescule , raspunde punctual : ce parere ai de adresa aia , ce se aude de concursul tau pe Doripesco , cum de poti sa mai suporti si nu dispari dintre pescari cand vezi cati te pupa? Grija la canicula , insolatia nu-i lucru de joaca , la Doripesco este un soare feroce... roade tot , ca si termita, odata te trezesti fara sepcuta...
PS Daca esti cuminte , o sa te dezleg 7 zile si pe stationar , sa impartasesti si baietilor viziunile tale creative. Ca acolo este p...a proaspata pentru tine , poate vrei si de la altii papica , de cele de aici esti satul...
PPS Nu-ti donezi corpul stiintei ? Fara suparare... Oricum , sa nu accepti sa fi donatorul cuiva , indiferent ce s-ar intampla.
Pa , creatura!