CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Mesaj de Stefan Popescu »

tudose,
Ție îți scrie altcineva postările de pe saționar? Ia mai vezi ce ai scris la adresa mea pe cocina pe care o păstorești.
Și, apropo, unde scrie în citatul tău din statutul AGVPSR că aceasta reprezintă România în competițiile internaționale? Vezi că ai subliniat ceva cu roșu, dar poate nu înțeleg eu ce scrie. Mișto chestia aia că organizează competiții sportive și participă la acestea pe plan intern și internațional. Păi, este AGVPSR sau nu structură sportivă? Și nu știe Șelaru (că tu ești prea prost ca să știi) că la astfel de manifestări trebuie să fi autorizat și recunoscut de MTS? Te pomenești că atunci când s-a făcut statutul pescuitul sportiv era recunoscut ca sport și acum nu mai este! Nu ai citit epistola lui Bentu care cerșea autorizații de la MTS? Spune-le și colegilor tăi că MTS nu a eliberat autorizațiile de participare la competițiile CIPS! Am reținut dintr-o postare a ta că de la anul ați ieșit din competițiile de pescuit sportiv. Știi și tu ce știu și eu? :lol: :lol: :lol: :lol:
PS Oare de ce ai ajuns și pe acest forum? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anti FRPS

Mesaj de Anti FRPS »

Ghertoiule , stii raspunsul MTS in legatura cu avizul de constituire a unei federatii de vanatoare sportiva ?

-Nu se poate infiinta o asfel de federatie sportiva, deoarece aceasta ar incalca legislatia interna si internationala privitoare la protectia animalelor

Cand au fost intrebati cum de cei de la pescuit au obtinut avizul ? ... Au incercat sa se eschiveze si l-au luat in brate pe "nu stim" ...motivand prin faptul ca n-au fost cei de acum la conducere MTS atunci cand s-a dat acel aviz .

Din ce cauza crezi ti-au amanat atat eliberarea CIS-ului ?

Ghertoiule ,stii prea bine ca la prima sesizare a unei instante de judecata te paste dizolvarea , pentru modul fraudulos in care ai obtinut avizul de constituire de la MTS

alintudose

Mesaj de alintudose »

Stefan Popescu scrie:tudose,
Ție îți scrie altcineva postările de pe saționar? Ia mai vezi ce ai scris la adresa mea pe cocina pe care o păstorești.
Și, apropo, unde scrie în citatul tău din statutul AGVPSR că aceasta reprezintă România în competițiile internaționale? Vezi că ai subliniat ceva cu roșu, dar poate nu înțeleg eu ce scrie. Mișto chestia aia că organizează competiții sportive și participă la acestea pe plan intern și internațional. Păi, este AGVPSR sau nu structură sportivă? Și nu știe Șelaru (că tu ești prea prost ca să știi) că la astfel de manifestări trebuie să fi autorizat și recunoscut de MTS? Te pomenești că atunci când s-a făcut statutul pescuitul sportiv era recunoscut ca sport și acum nu mai este! Nu ai citit epistola lui Bentu care cerșea autorizații de la MTS? Spune-le și colegilor tăi că MTS nu a eliberat autorizațiile de participare la competițiile CIPS! Am reținut dintr-o postare a ta că de la anul ați ieșit din competițiile de pescuit sportiv. Știi și tu ce știu și eu? :lol: :lol: :lol: :lol:
PS Oare de ce ai ajuns și pe acest forum? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Remarc faptul ca ai inceput sa discuti mai civilizat , cu unele exceptii(cam 70% din postari) . Despre cocini , sa nu vorbim , stie lumea unde umbla gainile prin curte , asa ca .... Acolo-n cocina aia n-ai acces , asta te roade , pentru ca au ramas doar pescarii , aia penali si braconieri , cum i-ai catalogat , doar nu-ti alaturi imaginea lor...
Sa-ti mai dau o tema de gandire , poate mai faci vreo federatie... In automobilism , ACR reprezinta pe plan extern Romania , fara a fi federatie. :?: :?: :?: :?: :?:
In cazul nostru , o entitate internationala privata , organizeaza concursurile alea la care tu nu poti ajunge. Si nu vor sa te accepte , fara a sta la povesti cu tine. Accepta AGVPS (iar te va roade ulcerul). Acuma , asa de prost cum sunt , astept sa ma luminezi tu , in instanta , cand se intoarce lotul din Polonia. Numai sa te tina putulica... :wink: Poate nu cersea nimeni nimic , ci doar asteptau un raspuns oficial , cine stie la ce le va trebui ? :mrgreen:
Despre postarea mea cum ca de la anul iesim din competitii , mai citeste-o inca o data , ca eu nu am scris asa ceva. Sau daca ai probleme cu cititul , pune pe cineva sa-ti citeasca , ori spune-mi sa-ti pun eu poze...
Pe acest forum am ajuns de dorul tau , nu stiam daca mai traiesti , te-ai inecat , ce mai faci , nu de alte motive... :lol: :lol: :lol: :lol: Si mai era putin loc pe fundu' tau , de-un 43 de-al meu.
Nu pricep , cum traduci adresa aia pe care ti-am postat-o ? Mai bagi o fisa , mai astepti un an... Apoi vei fi respins oficial de FIPS-CIPS. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Si nu pricep cum de vrea Aschioape sa revina la AGVPS , te-a parasit deja ? Simte ca pute ? Ca i-ai tras paiul prin gura ? Lumineaza-ma si pe mine , aici sunt in dubiu...Din pacate , chiar daca userul oskar are o alta parere personala , Benzar este cel mai titrat pescar roman al momentului , cu toata mutra aia lui naspa de pe pungile de nada. :? Si are un cuvant de spus si de ascultat , asa merg treburile intr-o echipa. Nu se poate schimba linia dupa cum vrea unul si altul. Dar asta-i alta tocana. Chit ca mi-am amintit de rezultatele exceptionale ale lui Florin de la Finala pe echipe de la Doripesco 2012 , unde a mancat , dormit si pescuit pe banii AJVPS Alba . Probabil deaia i-a tras la vale , se pregatea de federatie de atunci... :mrgreen:
Asa ca , Popescule , raspunde punctual : ce parere ai de adresa aia , ce se aude de concursul tau pe Doripesco , cum de poti sa mai suporti si nu dispari dintre pescari cand vezi cati te pupa? Grija la canicula , insolatia nu-i lucru de joaca , la Doripesco este un soare feroce... roade tot , ca si termita, odata te trezesti fara sepcuta...
PS Daca esti cuminte , o sa te dezleg 7 zile si pe stationar , sa impartasesti si baietilor viziunile tale creative. Ca acolo este p...a proaspata pentru tine , poate vrei si de la altii papica , de cele de aici esti satul... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
PPS Nu-ti donezi corpul stiintei ? Fara suparare... Oricum , sa nu accepti sa fi donatorul cuiva , indiferent ce s-ar intampla.
Pa , creatura!

Aschioape Florin

Mesaj de Aschioape Florin »

nu am spus nicaieri ca vreau la AGV ...eu unde scuip nu ling ! dar nu e cazul tau ....si insisti in minciuna ! si de la agv am plecat eu ,nu am fost data afara ! si incercati sa va vedeti de ale voastre ... ! vrei sa enumer de ce am plecat ...urmareste revistele !

alintudose

Mesaj de alintudose »

Aschioape Florin scrie:

Salut domn menager , o sa indraznesc sa te intreb ...oare nu ar trebui sa prind lotul national indiferent de ,si unde si pentru cine concurez ? :lol: ....sau cine nu e cu noi e inpotriva noastra ? :oops: :oops: :oops: ....eu cred ca e schimbat doar menagerul ....naravul Ba ! :lol: :lol: :lol:
Tu ce intelegi din postarea ta ? Ca scuipi , lingi , care-i treaba ? Sau nu esti hotarat inca ? Oricum , alegerea ti-a apartinut , nu vad de ce continui sa improsti cu noroi. Sa-ti atingi scopul , daca asta te face fericit.(Popescule , tu taci la remarca asta...) Dar parerea mea este ca nu esti in caruta buna.
Sa fi sanatos , Florine.

Aschioape Florin

alintudose scrie:
Aschioape Florin scrie:

Salut domn menager , o sa indraznesc sa te intreb ...oare nu ar trebui sa prind lotul national indiferent de ,si unde si pentru cine concurez ? :lol: ....sau cine nu e cu noi e inpotriva noastra ? :oops: :oops: :oops: ....eu cred ca e schimbat doar menagerul ....naravul Ba ! :lol: :lol: :lol:
Tu ce intelegi din postarea ta ? Ca scuipi , lingi , care-i treaba ? Sau nu esti hotarat inca ? Oricum , alegerea ti-a apartinut , nu vad de ce continui sa improsti cu noroi. Sa-ti atingi scopul , daca asta te face fericit.(Popescule , tu taci la remarca asta...) Dar parerea mea este ca nu esti in caruta buna.
Sa fi sanatos , Florine.
daca vedeai bine vedeai ca am pus un :lol: zimbaret ! eu zic tati sa-ti vezi de interesele tale de la agv ...acesta este site de pescari nu de vinatori ...cred ca ai gresit forumul ....aveam senzatia ca ai mai mult de 4 clase , sa ma scuze prieteni pescari...dar esti chiar prost ! eu nu inprosc cu noroi ...te inprosti singur

Aschioape Florin

Cer inca o data scuze colegilor pescari de crap ! o rugaminte am ...intelegeti si voi si restul lumii ,eu nu am plecat la Popescu ....eu am plecat de la agv , a fost alegerea mea in cunostinta de cauza si daca trebuie sa suport repercursiunile e OK . Dar cred ca unii ar trebui sa inteleaga ca prietenia nu tine de unde si pentru cine concureaza fostul partener de echipa ! Eu consider ca prietenia e altceva ,fapt pentru care nu am blamat pe cei ramasi la agv....Domnule Tudose ,faptul ca dumneata nu ma mai suni la telefon sa ma rogi sa votez o viitoare locatie agreata de tine si echipa ta nu inseamna ca adevaratii prieteni ramasi la agv nu suna ! pentru mine esti un subiect inchis !

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

Aschioape Florin scrie:Cer inca o data scuze colegilor pescari de crap ! o rugaminte am ...intelegeti si voi si restul lumii ,eu nu am plecat la Popescu ....eu am plecat de la agv , a fost alegerea mea in cunostinta de cauza si daca trebuie sa suport repercursiunile e OK . Dar cred ca unii ar trebui sa inteleaga ca prietenia nu tine de unde si pentru cine concureaza fostul partener de echipa ! Eu consider ca prietenia e altceva ,fapt pentru care nu am blamat pe cei ramasi la agv....Domnule Tudose ,faptul ca dumneata nu ma mai suni la telefon sa ma rogi sa votez o viitoare locatie agreata de tine si echipa ta nu inseamna ca adevaratii prieteni ramasi la agv nu suna ! pentru mine esti un subiect inchis !
Bine frate, da` acuma lasa-ne sa ne batem noi capul pentru crap. Te-am inteles. Esti a lu` Fane de-acum si BASTA.
Urban culture.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

tudose,
mintea ta de batracian (poza postată pe stationar este elocventă în acest sens) nu are cum să priceapă ce se întâmplă în pescuitul sportiv. Găștile voastre de tip sectar sunt cel mai rău lucru care s-a putut întâmpla pescuitului sportiv. Stau dovadă rezultatele internaționale obținute de așa zisele loturi naționale de staționar, indiferent de categorie.
Organizația aia privată de care vorbești tu (și care acum nu mai îndrăznește să pronunțe expresia campionat național), este la rândul ei cancerul pescuitului sportiv din România. Unde se duc miliardele de lei încasate de cooperativele voastre din cotizațiile pescarilor? Să-ți fac o socoteală? Peste 100 de miliarde lei vechi pe an. Și ca să te lămuresc și cu treaba cu ACR-ul. ACR-ul a avut președintele (Niculescu) senator în Parlamentul României, atunci când s-a votat legea sportului și a avut grijă să introducă în textul legii nominalizarea ACR, lucru făcut de mântuială, întrucât doar în 2010 și-a luat autorizația de funcționare. AGVPSR avea atunci incert statutul de persoană fizică, fiind înscrisă la Registrul Comerțului. Verifică codul fiscal 2351547 și vezi dacă spun neadevăruri. Mai avea împotriva ei însăși OG 26/2000, ea fiind înființată prin lege, nu prin hotărâre judecătorească. Este suficient să citești art. 1 din statut și, cât ai tu mintea de înceată, o să pricepi că ea reprezintă vânătorii, nu pescarii sportivi. Dacă vroia să reprezinte și pescarii, legea 69/2000 avea o prevedere specială în acest sens. Vezi art. 94 din lege.
Referitor la adresa menționată, ea este rezultatul cererii pe care eu am făcut-o președintelui CIPS de a solicita autorităților statului român să precizeze cine este de drept reprezentantul pescuitului sportiv din România și în același timp să solicite AGVPSR să faca dovada că este federație sportivă, așa cum a mințit în 1999 printr-o adresă trimisă CIPS cu ocazia CM femin de la Galați.
Faptul că ești un mincinos, este însăși răspunsul lui Florin, om pe care poți să-l bănuiești de orice, numai că nu este un om corect nu. Cât privește pe Benzar, cred că Adi Suciu a spus totul despre el. Faptul că-i ții partea, dovedește că ești din același aluat cu el. Cine se aseamănă, se adună.
Nu te interesează pe tine ce se întâmplă cu competițiile oficiale organizate de FRPS. Vezi-ți mai bine de brăilele tale. O să înceapă să fie controlate.
Chestia cu suportatul mizeriilor la care te referi, nu o poți pricepe. În afară de niște neica nimeni și de gașca ta care a pierdut jucăria din mână, majoritatea covârșitoare a priceput din ce parte bate vântul. Așa că, cum zici tu, de anul viitor tu vei deveni o amintire în pescuitul sportiv. Poți să mergi să-ți plimbi potaia. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Albert »

Stefan Popescu scrie:Organizația aia privată de care vorbești tu (și care acum nu mai îndrăznește să pronunțe expresia campionat național),
Bai cacaraterule, te intreb de doo luni, cu si fara diacritice, cum de aia de la APCR* au campioni nationali, cu diploma si cupa, si nu le faci nimic? Care-i shpilu'? Alora nu li se aplica legea tz cu paragrafu' y?
Stefan Popescu scrie:majoritatea covârșitoare a priceput din ce parte bate vântul.
Aham. D-aia ne pisam pe tine, asta cand n-o faci singur. Nu ti-e rusine?!Ai luat-o si anul asta. Cauta-ti "discursurile" din anii trecuti. Aceleasi cacaturi aruncate voit inteligent pe care le-ai primit inzceit inapoi, bagate cu spor pe gatul ala al tau hulpav de..majoritatea.

* n-am nimic cu APCR sau cu cei care participa la acel concurs dar sunt curios de ce pe ei nu-i ameninta mizeria cu DNAu'.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”