Moderator: gor965
Daca voi credeti ca asta-i profilul moral necesar unui conducator al pescuitului in tara asta , sunt trist... Si este primul exemplu care l-am luat , sunt pline forumurile de ele... Ce dreaq vedeti la el , pe unde a trecut a lasat datorii si faliment... Facturi neonorate , promisiuni cacalau si formule academice de adresare tuturor celor care l-au combatut. Dar , atentie , poporul roman ajunge de obicei sa aiba conducatorii care-i merita... Popescule , eu in schimb voi face tot ce-mi sta in putinta sa nu fi tu ala , relax...Stefan Popescu scrie:Măi, cap sec, este vorba de Federația Română de Pescuit Sportiv, nu de federația lui Popescu. Se vede că la tine funcționează doar mica ciupeală și nu le ai pe astea cu federațiile. Am spus că pescarii nu fac parte din sfera mea de interes, întrucât relația pescarului este cu clubul, nu cu federația. Ai priceput în ce cheie să citești?
Cred că ești redus mintal dacă nu ai priceput până acum că federația este deja o certitudine și că alta nu se mai poate constitui. Așa că, îți place sau nu, cei care vor competiții oficiale, tot la Alba Iulia vor trebui să se adreseze, inclusiv AGVPSR, dacă vrea să mai facă valuri prin pescuitul sportiv. Nici până acum nu ai priceput că AGVPSR este practic un club, nu o federație?
PS Care Campionate Naționale? Alea care le-am înregistrat eu la OSIM ca și competiții oficiale?![]()
![]()
![]()
![]()
PPS Ia explică cum este cu căpătuiala aia? Ai contribuit tu (sau altcineva) la realizarea ei?![]()
![]()
![]()
Inseamna ca esti "Prost sadea"...banii pe "dreptul de a pescuii" trebuie sa mearga la un "ANPA"(punct)...asa cum e in toate tarille "civilizate"....banii pentru "orgoliile noastre personale" Da!! trebuie sa mearga la o "Federatie" ....fie ea si Sportiva!!!andrei vladeanu scrie:o singura observatie.stress scrie:
Daca analizam ce ai spus tu Andrei, rezulta ceea ce se spunea demult: nu competitiile si pescarii de competitie sunt tinta lui Popica, ci "particularii" si banii pe care-i dau ei pe acele permise anual care se duc la ANPA. O sa pune Popica un pret peste ele, iar acel surplus va fi adus in buzunarul lui, pardon al Federatiei pe care o conduce.
Pana la urma toata tevatura si discutia asta despre CM este doar praf in ochi pentru a ne face sa ne uitam in alta parte.
este propria-mi parere dupa cele citite pe acest forum. NU acuz pe nimeni de nimic.
din punctul meu de vedere (subiectiv, desigur) prefer ca banii pe permise se se duca la o federatie sportiva de pescuit si nu in alta parte.
deoarece, sub o forma sau alta, federatia - prin statut - trebuie sa sustina activitatea sportiva.
in acest moment banii pe permise nu stiu unde se duc, dar la competitia de crap (d'aia ziceam ca sunt subiectiv) nu ajunge nimic.
noi nu traim intr-o tara civilizata, dovada fiind si modul in care mi te adresezi.ticairlandezu scrie:
Inseamna ca esti "Prost sadea"...banii pe "dreptul de a pescuii" trebuie sa mearga la un "ANPA"(punct)...asa cum e in toate tarille "civilizate"....banii pentru "orgoliile noastre personale" Da!! trebuie sa mearga la o "Federatie" ....fie ea si Sportiva!!!
Insa cand declari cu "nonsalanta"... azi 2013!!!! ...ca tu "nu stii" unde merg banii pe "permisele de pescuit"....inseamna ca ai trait degeaba!!!!
p.s. sa-mi fie cu iertare rabufnirea!!!
te-ai gandit vreodata ca daca popescu ar fura 99% din fondurile federatiei, cei 1% ramasi ar insemna mai mult decat sprijinul actual al agvps fata de competitia crapista?Vladut Mateianu scrie:Varianta B este varianta federatiei lui popescu stefan, un inapoiat pus pe capatuiala, care a declarat public ca nu da 2 bani pe pescarii sportivi din Romania !![]()
Sa intelegem de aici ca erati la curent cu adevartele intentii ale mitomanului de Alba atunci cand ati acceptat postul de antrenor federal ?andrei vladeanu scrie:eferindu-ma strict la competitia de crap, este greu de crezut ca daca federatia ar incasa banii pe permisele de pescuit i-ar fura popescu pe toti.
dar si daca s-ar intampla asa, nu ar fi mai rau ca acum.
Sa dea Dumnezeu sa castige locul unu Ovidius, sa se reprezinte pe ei si tu sa ............ !!!!Stefan Popescu scrie:Corect este: Romania participa la Campionatul Mondial din Portugalia. Cine reprezinta Romania, este in schimb alta discutie. Clubul Ovidius poate sustine ca reprezinta Romania?