Moderator: gor965
Care este temeiul de drept? Nu discut de morală, discut de lege. Morala nu are valoare în fața legii.Cristi Y scrie:asta daca se va intampla inseamna ca a fost alegerea lor , dar dreptul e participare si legal si moral i-l au ei
pana una alta eu nu cred ca nu vor participa doar pentru ca afirma popescu asta
Domnu' Popescu, te ivarti in jurul cozii, dar nu poti s-o apuci de niciun felStefan Popescu scrie:Da, este o problemă. Și una mare. AGVPSR nu este recunoscută ca națiune.Val scrie: Popescu marseaza pe titulatura de echipa nationala a Romaniei . Du-te cu ea la MTS ! Noi mergem ca lotul AGVPS Romania ..... e vreo problema ?
Dar spune-mi repede ca maine plec in concediu ...fara gluma
dar in fata demnitatii are..Stefan Popescu scrie: Morala nu are valoare în fața legii.
Nu cred că gândesc ca mine. Eu, spre deosebire de alții, am considerat că trebuie să respect legile, bune sau proaste. Este esența unui stat democratic și eu vreau să trăiesc într-o asemenea țară. Și nu am de gând să emigrez. Faptul că alții au ales să eludeze legile, nu mi se poate imputa mie. Iar faptul că apăr drepturile conferite de lege federației este, zic eu, o chestiune de bun simț. Și nu poate fi contestat.Cristi Y scrie:dar in fata demnitatii are..Stefan Popescu scrie: Morala nu are valoare în fața legii.
din cauza aceste premize am si ales sa traiesc in alta tara , pentru ca nu ma regasesc intr-o tara condusa de niste indivizi care gandind ca tine , voteaza si aplica legi netinand cont de morala
un mic exemplu , vezi legea sanatatii ...
Problema CS Ovidius, ca și a AGVPSR nu este la FIPS, ci în România. Aici nu operează Stutul CIPS, ci legile României, bune sau proaste cum sunt ele, dar care sunt obligatorii pentru toți.Cristi Y scrie:eu zic ca ceea ce faci vis a vis de participarea la fips a lotului Ovidius este o actiune stil " Don Quijote " , idealul luptatorului cu cauza pierduta
e fireste sa-ti doresti acest lucru , este mediul propice interpretarii legilor , portitelor prin care sa-ti creezi institutii care sa-ti reprezinte interesele si prin care ascuns in spatele unor lozinci pompoase sa-ti poti face mismasurile financiareStefan Popescu scrie: Nu cred că gândesc ca mine. Eu, spre deosebire de alții, am considerat că trebuie să respect legile, bune sau proaste. Este esența unui stat democratic și eu vreau să trăiesc într-o asemenea țară
nici nu ai avea sorti de izbanda , cu stilul tau nu ai avea nici cea mai mica sansa sa iti creezi mediul de a duce o viata decenta intr-o tara cu adevarat democratica si unde legile chiar exista , sunt bazate pe logica si morala si SUNT RESPECTATE de toti , fara exceptieStefan Popescu scrie:Și nu am de gând să emigrez.