Daca stii sa numeri sa ne zici cate belite au intrat in tine pana acum.Fmm de ordinar.Stefan Popescu scrie:Oare nu știu eu să număr?

Moderator: gor965
Daca stii sa numeri sa ne zici cate belite au intrat in tine pana acum.Fmm de ordinar.Stefan Popescu scrie:Oare nu știu eu să număr?
nutzu_z scrie:Raspunsul oficial al conducerii Fips Cips privind cererea federatiei de carton in legatura cu participarea loturilor popesciene la concursurile oficiale FIPS din 2013:
Val, bag-o acum si tu p'aia cu " s-a basit mireasa la altar" !!Val scrie:nutzu_z scrie:Raspunsul oficial al conducerii Fips Cips privind cererea federatiei de carton in legatura cu participarea loturilor popesciene la concursurile oficiale FIPS din 2013:
QED
Tataie Popescule - cind iti spuneam ca numai Congresul decide , o dadeai cu plingerile penale ))))) . Ce dracu bre, zici ca ne-am nascut toti ieri . Vezi ce zice si D-na Tocala acum , ca la astia d ela LIga de Fotbal , le-a bagat TAS-ul pe Chiajna in Liga 1 si nu mai stiu pe cine sa se pishe , pe Federatie , pe TAS , pe ei .... Ti-am zis ca vara nu e ca iarna .