Stefan Popescu scrie:George Andreescu scrie:Stefan Popescu scrie:Trebuie neapărat să câștigi ceva? Asta este diferența dintre noi. Și este esențială.
Îmi mențin afirmația că nu mă interesează pescarii sportivi, ci pescuitul sportiv. Sesizezi diferența? Nu mă prinde postura de cloșcă. Pe asta o încercați voi, fără succes.
Domnu' Popescu, mai nea' Fane mai, da' matele chiar nu ai atata minte incat sa sesizezi ca pescuitul sportiv nu exista fara pescari sportivi ???
Binenteles ca nu te prinde postura de closca, mai ales ca puii de aur isi cauta alta mama, dar daca ar veni la tine, ce te-ai mai aseza pe oua, smechere !
Chiar că nu mă interesează. Eu am alte chestii de făcut. Dar, având în vedere ritmul în care sportivi cunoscuți se legitimează la cluburile din federație, va trebui să reanalizez!

Poate intru în politică!

E posibil orice ,poate intri in politica, oricum e prin de bolnavi si pshihopati,deci o sa iti gasesti locul cu siguranta.Propun ca sigla un wc ,te reprezinta cel mai bine .Sa ai tot timpul la tine si ceva lubrifiant,o sa ai nevoie,in caz ca intra sustinatorii peste tine.