Moderator: gor965
Polemica inutila.sebas scrie:Nu apar, inca, poze cu pestele serbiei, considerat captura mundialului, 25, 209 kg.
S-a iscat o mica polemica, chiar de catre voluntarii spanioli care au ajutat la acest mondial.
Dupa spusele unora dintre ei s-ar fi cantarit gresit, in Lb, s-a eliberat imediat si nu si-au dat seama.
Lucru care acuma nu-l recunoaste nici cei care un cantarit, nici echipa serbiei.
Pai mai Popa.cristianpopacs scrie:Bai Sebas tu mereu esti cu polemici pe forumuri.Acum chiar nu se mai poate face nimic.Sa speram ca au invatat ceva in aceste zile si la urmatorul campionat mondial cei din organizare sa stie clar dinainte ce au de facut ca lucrurile sa iasa bine.Nu neg cea ce spui in privinta capturi dar nici nu pot confirma.
Eu am crezut ca treba-i serioasa, nu m-am prins ca ''vorba" e in registru de cleveteala/barfa.sebas scrie: Doar am spus despre ce a fost vorba...
Nu e cazul, era doar info... sau o anecdota de la acest mondial.gabi1 scrie: Eu am crezut ca treba-i serioasa, nu m-am prins ca ''vorba" e in registru de cleveteala/barfa.
salut, titlul cred ca l-a ales un moderator cand a splituit topicul original .cristianpopacs scrie:De la titlul topicului de polemica acum este anecdota??????
Si ai grija la vocabular.