Moderator: gor965
sa intelegem ca hotararea a fost luata si nu mai pot aparea modificari???Vladut Mateianu scrie:In seara asta vom posta un reportaj bomba pe prima pagina, cu exact ce s-a intamplat si cine este implicat !
-----------Stefan Popescu scrie:Nu din cauza mea, ci din cauza celor care au mințit CIPS-ul că reprezintă pescuitul sportiv din România și i-ați crezut și voi.
Dimpotrivă, dar nu poți tu să înțelegi. Și ca să pricepi, o să-ți explic. Pescarii de crap, pentru că despre asta vorbim, au avut rezultate de excepție. Titluri de Campioni mondiali, vice campioni mondiali, etc.petre iulian scrie:-----------Stefan Popescu scrie:Nu din cauza mea, ci din cauza celor care au mințit CIPS-ul că reprezintă pescuitul sportiv din România și i-ați crezut și voi.
Ai scarmat rahatul si pana la urma tot nu ai castigat ceva ....Noi pescarii am pierdut si pt. asta nu te vad bine ....
Pana acum ceva vreme parca nu erau Campioni Mondiali, vicecampioni mondiali, dacă îmi aduc bine aminte acele table nu însemnau nimic pentru dumneavoastră...ce sa întâmplat de acum le recunoașteți sau măcar le pomeniți ca exista...Stefan Popescu scrie:Dimpotrivă, dar nu poți tu să înțelegi. Și ca să pricepi, o să-ți explic. Pescarii de crap, pentru că despre asta vorbim, au avut rezultate de excepție. Titluri de Campioni mondiali, vice campioni mondiali, etc.petre iulian scrie:-----------Stefan Popescu scrie:Nu din cauza mea, ci din cauza celor care au mințit CIPS-ul că reprezintă pescuitul sportiv din România și i-ați crezut și voi.
Ai scarmat rahatul si pana la urma tot nu ai castigat ceva ....Noi pescarii am pierdut si pt. asta nu te vad bine ....
Pentru aceste rezultate, având în vedere că sunt parte ai unor structuri sportive recunoscute (cu CIS) sportivii trebuiau să primească titluri sportive și să fie premiați cu sume în bani de până la 250 milioane de lei/sportiv. AGVPSR nefiind recunoscută de statul român, nu a putut să solicite MTS aceste recompense, ci s-a mulțumit să se împăuneze ea cu rezultatele sportivilor, rezultate pentru care nu a avut niciun merit. Federația se va îngriji pentru ca aceste merite să fie totuși recunoscute și înscrise în palmaresurile sportive ale fiecăruia în parte. Începi să înțelegi?
Aștept momentul când o să înțelegi și faptul că niciunul dintre voi nu sunteți pescari sportivi de competiție decât în mintea voastră. Eu tot am încercat să vă explic și ați luat-o în bășcălie. Oricum, niciodată nu-i târziu. Mai bine mai târziu, decât niciodată. Dacă nici acum nu înțelegi, o să-ți mai explic odată.
Se pot modifica multe, inca cercetam pe toate fronturile...si vorbim cu toti cei implicati , ca sa avem o stire corecta, doar Crapmania.ro da ora exacta in pescuit...sebastian_andone scrie:sa intelegem ca hotararea a fost luata si nu mai pot aparea modificari???Vladut Mateianu scrie:In seara asta vom posta un reportaj bomba pe prima pagina, cu exact ce s-a intamplat si cine este implicat !
un mare pas facut pentru pescarii din Romania. Multumim celui implicat.![]()
![]()
Să înțeleg o urmă de amenințare în postarea dumneavoastră? Faptul că în în România cineva încearcă să impună legea și să-și apere drepturile înseamnă că este un jeg?Vali Vesa scrie:Dom' Popescu,
Trebuie sa apreciezi ca am tacut pana acum. Dar daca FIPS-ed a anulat CM 2014 din Romania, da-mi voie sa-ti spun ca esti UN MARE JEG !
Ai mai facut un deseviciu Romaniei, in interes personal.
N-o sa-ti fie bine !
Cand o sa intelegi ca pe acesti pescari care sunt campioni mondiali, vicecampioni etc poate nu ii intereseaza acei bani?Stefan Popescu scrie:Dimpotrivă, dar nu poți tu să înțelegi. Și ca să pricepi, o să-ți explic. Pescarii de crap, pentru că despre asta vorbim, au avut rezultate de excepție. Titluri de Campioni mondiali, vice campioni mondiali, etc.petre iulian scrie:-----------Stefan Popescu scrie:Nu din cauza mea, ci din cauza celor care au mințit CIPS-ul că reprezintă pescuitul sportiv din România și i-ați crezut și voi.
Pentru aceste rezultate, având în vedere că sunt parte ai unor structuri sportive recunoscute (cu CIS) sportivii trebuiau să primească titluri sportive și să fie premiați cu sume în bani de până la 250 milioane de lei/sportiv. AGVPSR nefiind recunoscută de statul român, nu a putut să solicite MTS aceste recompense, ci s-a mulțumit să se împăuneze ea cu rezultatele sportivilor, rezultate pentru care nu a avut niciun merit. Federația se va îngriji pentru ca aceste merite să fie totuși recunoscute și înscrise în palmaresurile sportive ale fiecăruia în parte. Începi să înțelegi?
Aștept momentul când o să înțelegi și faptul că niciunul dintre voi nu sunteți pescari sportivi de competiție decât în mintea voastră. Eu tot am încercat să vă explic și ați luat-o în bășcălie. Oricum, niciodată nu-i târziu. Mai bine mai târziu, decât niciodată. Dacă nici acum nu înțelegi, o să-ți mai explic odată.