România va găzdui anul viitor Campionatul Mondial de Pescuit

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: România va găzdui anul viitor Campionatul Mondial de Pes

Mesaj de Vladut Mateianu »

In seara asta vom posta un reportaj bomba pe prima pagina, cu exact ce s-a intamplat si cine este implicat !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

Vladut Mateianu scrie:In seara asta vom posta un reportaj bomba pe prima pagina, cu exact ce s-a intamplat si cine este implicat !
sa intelegem ca hotararea a fost luata si nu mai pot aparea modificari???
un mare pas facut pentru pescarii din Romania. Multumim celui implicat. :oops: :oops: :oops:
"X13"

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Stefan Popescu scrie:Nu din cauza mea, ci din cauza celor care au mințit CIPS-ul că reprezintă pescuitul sportiv din România și i-ați crezut și voi.
-----------
Ai scarmat rahatul si pana la urma tot nu ai castigat ceva ....Noi pescarii am pierdut si pt. asta nu te vad bine ....
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

petre iulian scrie:
Stefan Popescu scrie:Nu din cauza mea, ci din cauza celor care au mințit CIPS-ul că reprezintă pescuitul sportiv din România și i-ați crezut și voi.
-----------
Ai scarmat rahatul si pana la urma tot nu ai castigat ceva ....Noi pescarii am pierdut si pt. asta nu te vad bine ....
Dimpotrivă, dar nu poți tu să înțelegi. Și ca să pricepi, o să-ți explic. Pescarii de crap, pentru că despre asta vorbim, au avut rezultate de excepție. Titluri de Campioni mondiali, vice campioni mondiali, etc.
Pentru aceste rezultate, având în vedere că sunt parte ai unor structuri sportive recunoscute (cu CIS) sportivii trebuiau să primească titluri sportive și să fie premiați cu sume în bani de până la 250 milioane de lei/sportiv. AGVPSR nefiind recunoscută de statul român, nu a putut să solicite MTS aceste recompense, ci s-a mulțumit să se împăuneze ea cu rezultatele sportivilor, rezultate pentru care nu a avut niciun merit. Federația se va îngriji pentru ca aceste merite să fie totuși recunoscute și înscrise în palmaresurile sportive ale fiecăruia în parte. Începi să înțelegi?
Aștept momentul când o să înțelegi și faptul că niciunul dintre voi nu sunteți pescari sportivi de competiție decât în mintea voastră. Eu tot am încercat să vă explic și ați luat-o în bășcălie. Oricum, niciodată nu-i târziu. Mai bine mai târziu, decât niciodată. Dacă nici acum nu înțelegi, o să-ți mai explic odată.

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Stefan Popescu scrie:
petre iulian scrie:
-----------
Dimpotrivă, dar nu poți tu să înțelegi. Și ca să pricepi, o să-ți explic. Pescarii de crap, pentru că despre asta vorbim, au avut rezultate de excepție. Titluri de Campioni mondiali, vice campioni mondiali, etc.
Pentru aceste rezultate, având în vedere că sunt parte ai unor structuri sportive recunoscute (cu CIS) sportivii trebuiau să primească titluri sportive și să fie premiați cu sume în bani de până la 250 milioane de lei/sportiv. AGVPSR nefiind recunoscută de statul român, nu a putut să solicite MTS aceste recompense, ci s-a mulțumit să se împăuneze ea cu rezultatele sportivilor, rezultate pentru care nu a avut niciun merit. Federația se va îngriji pentru ca aceste merite să fie totuși recunoscute și înscrise în palmaresurile sportive ale fiecăruia în parte. Începi să înțelegi?
Aștept momentul când o să înțelegi și faptul că niciunul dintre voi nu sunteți pescari sportivi de competiție decât în mintea voastră. Eu tot am încercat să vă explic și ați luat-o în bășcălie. Oricum, niciodată nu-i târziu. Mai bine mai târziu, decât niciodată. Dacă nici acum nu înțelegi, o să-ți mai explic odată.
Pana acum ceva vreme parca nu erau Campioni Mondiali, vicecampioni mondiali, dacă îmi aduc bine aminte acele table nu însemnau nimic pentru dumneavoastră...ce sa întâmplat de acum le recunoașteți sau măcar le pomeniți ca exista...
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Dom' Popescu,

Trebuie sa apreciezi ca am tacut pana acum. Dar daca FIPS-ed a anulat CM 2014 din Romania, da-mi voie sa-ti spun ca esti UN MARE JEG !

Ai mai facut un deseviciu Romaniei, in interes personal.

N-o sa-ti fie bine !
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

sebastian_andone scrie:
Vladut Mateianu scrie:In seara asta vom posta un reportaj bomba pe prima pagina, cu exact ce s-a intamplat si cine este implicat !
sa intelegem ca hotararea a fost luata si nu mai pot aparea modificari???
un mare pas facut pentru pescarii din Romania. Multumim celui implicat. :oops: :oops: :oops:
Se pot modifica multe, inca cercetam pe toate fronturile...si vorbim cu toti cei implicati , ca sa avem o stire corecta, doar Crapmania.ro da ora exacta in pescuit... :wink: :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

hai ne mai ti mult cu stirea ..... :D
la ce ora preconizezi ?
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Vali Vesa scrie:Dom' Popescu,

Trebuie sa apreciezi ca am tacut pana acum. Dar daca FIPS-ed a anulat CM 2014 din Romania, da-mi voie sa-ti spun ca esti UN MARE JEG !

Ai mai facut un deseviciu Romaniei, in interes personal.

N-o sa-ti fie bine !
Să înțeleg o urmă de amenințare în postarea dumneavoastră? Faptul că în în România cineva încearcă să impună legea și să-și apere drepturile înseamnă că este un jeg?
PS Oare România nu știa că urmează să găzduiască un Campionat Mondial? Și dumneavoastră încă nu ați aflat că toate competițiile oficiale pe teritoriul național se organizează de federație? Nu-i nimic. Încet, încet, mai învățați câte ceva!

Nu fiți supărat. Echipa națională a României va participa la campionatul Mondial, indiferent unde se va ține. Dar sunt convins că echipa AGVPSR nu va mai participa la nici o competiție oficială. Mai aveți tricoul de campion? Nu ar strica să citiți ce scrie pe el!

matei1971

Mesaj de matei1971 »

Stefan Popescu scrie:
petre iulian scrie:
-----------
Cand o sa intelegi ca pe acesti pescari care sunt campioni mondiali, vicecampioni etc poate nu ii intereseaza acei bani?
Au ajuns acolo unde au ajuns din PASIUNE!
Om mai prost ca tine nu cred sa existe!
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”