Moderator: gor965
Atentie la limbaj... by Dan MStefan Popescu scrie:Să înțeleg o urmă de amenințare în postarea dumneavoastră? Faptul că în în România cineva încearcă să impună legea și să-și apere drepturile înseamnă că este un jeg?Vali Vesa scrie:Dom' Popescu,
Trebuie sa apreciezi ca am tacut pana acum. Dar daca FIPS-ed a anulat CM 2014 din Romania, da-mi voie sa-ti spun ca esti UN MARE JEG !
Ai mai facut un deseviciu Romaniei, in interes personal.
N-o sa-ti fie bine !
PS Oare România nu știa că urmează să găzduiască un Campionat Mondial? Și dumneavoastră încă nu ați aflat că toate competițiile oficiale pe teritoriul național se organizează de federație? Nu-i nimic. Încet, încet, mai învățați câte ceva!
Nu fiți supărat. Echipa națională a României va participa la campionatul Mondial, indiferent unde se va ține. Dar sunt convins că echipa AGVPSR nu va mai participa la nici o competiție oficială. Mai aveți tricoul de campion? Nu ar strica să citiți ce scrie pe el!
Pai cine stie ce le-ati fi scris...idee e ca pana pe 15 ianuarie, puteti sa intoarceti decizia CIPS, daca stabiliti o colaborare !Stefan Popescu scrie:În ceea ce privește federația, a făcut demersuri scrise, atât către AGVPSR cât și către RIG SERVICE. Nu am primit niciun răspuns!