numai dezinformari ( coada la federatie ) , poate mai pune cineva botul

Moderator: gor965
Raspunsul e simplu:ionut72 scrie:Sper ca stii sa citesti!Pai, atunci, lamureste-ma tu, rogu-te!
Ca, altfel, eu sunt satul de ipocriti care dau sfaturi de genul "daca vrei sa afli ceva du-te la sursa, unde eu am fost si ... n-am aflat nimic". Ci doar povesti pescaresti de genul "sponsorizari, bani de la bugetul de stat si alte fantasmagorii".
Deci: ai fost la sursa. Ai aflat (si ai amabilitatea sa ne spui si noua) sau ne-ai sfatuit sa mergem si "noi insine la sursa" doar asa ... ca sa aiba forumu' trafic, sa pari ca stii despre ce vorbesti si pen' ca-ti place sa dai sfaturi pe ton autosuficient?
Aha! Multumesc!Pla bani de la buget.
Bani din sponsorizari....... sa aiba cineva amabilitatea sa intrebe Neumarkt de exemplu, cum a dat excell-ul anul trecut. Mda
Pot fi trecuti la capitolul sponsorizari 2-3 firme, dar cam atat.
Cine are o firma stie si suma maxima pe care o poate aloca la sponsorizari/donatii. Deci da...
Ce mai ramane?
Cluburi(putine) si dus bani de acasa.
Ar mai ramane castigatul la lotto, matusa Tamara sau ceva miracol.
ionut72 scrie:Aha! Multumesc!Pla bani de la buget.
Bani din sponsorizari....... sa aiba cineva amabilitatea sa intrebe Neumarkt de exemplu, cum a dat excell-ul anul trecut. Mda
Pot fi trecuti la capitolul sponsorizari 2-3 firme, dar cam atat.
Cine are o firma stie si suma maxima pe care o poate aloca la sponsorizari/donatii. Deci da...
Ce mai ramane?
Cluburi(putine) si dus bani de acasa.
Ar mai ramane castigatul la lotto, matusa Tamara sau ceva miracol.
Exact cum banuiam ...
Pa nu, eu nu ma asteptam decat ca "federatia" sa-si respecte propriile obligatii asumate prin statut (vorba vine, stiam din start ca sunt minciuni gogonate, mai ales ca erau spuse de piguliciu' poponete). Anume ca va face rost de banii care sa sustina bugetele tuturor competitiilor oficiale la toate probele sportive! Ori asta inseamna ... surpriza ... "bani kklau intr-un sport de nisa"!Sa nu-mi spui ca te asteptai sa vina cineva sa bage caruta de bani intr-un "sport" de nisa, sa dea kklau buget si alte alea alea.
In stilul romanesc consacrat: "sa primim".
De unde, nu conteaza, numai mult sa fie.
Ha
cine a scris asta?cornel.s scrie:Cezar Chioibasu lasa-neeeeee!
[ 1. De crapi over 10 furati de pe Darvari, Sarulesti sau de pe ape publice ai auzit, da? DAAAA ?
Cine i-a furat? Traistarul sau craparul?
Cine i-a vandut, pe MV 2 sau Tancabesti ? Traistarul sau craparul ?
De ce a facut asta ? De pricopsit sau de fomist?
Eu zic ca de fomist. Deci, craparul e FOMIST
2. De concursuri pe zeci de milioane de lei, manarite si furate ai auzit, da? DAAA ?
Cu pesti carati de la un stand la altul, in genti frigorifice ai auzit, da? DAAA ?
De ce s-a facut asta? Nu cumva hotii au furat de foame?
Deci, fomistul e HOT.
3. De crapari beti-turta, batand arbitri, injurand pe toata lumea ai auzit, da? DAAA? Vrei exemple? Numele celui mai
recent huligan este I...NN. Ai auzit, da? DAAA?
De ce a facut asta? De educat, sau de huligan?
Deci, hotul este HULIGAN.
4. De campionate nationale castigate in salile tribunalului ai auzit, da? DAAA? Cand era? Parca in 2012...pe balta
campioni nationali clubul Energy Brasov, pe avizierul tribunalului campion este clubul Carping.
Oare de ce? De corecti sau de...CRAPARI.
.....................
Mai vrei argumente? Mai am. Competitiile de crap ale sportivilor lui PESTE!
Asa ca vedeti-va de ceea ce credeti voi ca inseamna pescuit si lasati-ne pe noi cu forumul, cu polemicile, cu micile
noastre probleme.
Ale voastre sunt mult mai importante, pentru ca si voi sunteti importanti.Foarte importanti!
Postat de: Chioibasu Cezar Dan (alias cezar.ch Trimite un mesaj privat userului cezar.ch, 1110 postari. Comentarii balti: 8. ) ]
Cum de mai indraznesti "doctule" sa stai de vorba cu semidoctii?
Asta cred ca ganditi voi, cei care sunteti subordonati deja lui popescu !WBF scrie:
Sa nu-mi spui ca te asteptai sa vina cineva sa bage caruta de bani intr-un "sport" de nisa, sa dea kklau buget si alte alea alea.
In stilul romanesc consacrat: "sa primim".
De unde, nu conteaza, numai mult sa fie.
Ha