Altfel exista riscul sa ramana pe dinafara la impartirea "bugetului" pe 2014 !

Moderator: gor965
Vladut Mateianu scrie:In protocol sunt prezentate conditiile Agvps-ului, singurii care au dreptul sa inscrie lotul Romaniei la CM ! Federatia a reusit sa anuleze CM din Romania, lucru ptr care va fi foarte apreciata de catre toti pescarii, iar acum nu stie cum sa o scalde sa repare gafa.....
Altfel exista riscul sa ramana pe dinafara la impartirea "bugetului" pe 2014 !
Hai sa zic ce cere Agvps : CN 2014 organizat de catre Agvps, prin cluburile cu experienta. Recunoaste federatia, dar nu accepta conditionarea apartenentei la federatie ptr a putea participa la CN 2014. Si mai sunt cateva dar ma opresc.Alexandru Mihai scrie:Doar atat...
are . ptr ca cine inscrie echipa are dreptul sa dea cu pumnul in masa....andrei vladeanu scrie:
inca o data, protocolul se face pentru deblocarea situatiei CM 2014 Corbu Romania. Cipsul asteapta un raspuns daca cele 3 parti s-au inteles.
ce legatura are asta cu cine inscrie sau nu echipa?!?
e vorba de cine organizeaza mondialul si atat.
si cine inscrie echipa?Vladut Mateianu scrie:are . ptr ca cine inscrie echipa are dreptul sa dea cu pumnul in masa....andrei vladeanu scrie:
inca o data, protocolul se face pentru deblocarea situatiei CM 2014 Corbu Romania. Cipsul asteapta un raspuns daca cele 3 parti s-au inteles.
ce legatura are asta cu cine inscrie sau nu echipa?!?
e vorba de cine organizeaza mondialul si atat.
nu ne spui si noua (noi) din cauza cui (voi) s-a ajuns la situatia asta ?andrei vladeanu scrie:inca o data, protocolul se face pentru deblocarea situatiei CM 2014 Corbu Romania. Cipsul asteapta un raspuns daca cele 3 parti s-au inteles.
Nu ma insel Vladut deloc. Si eu il respect si el stie asta. Tot de-asta imi si freaca ridichea. Lu` Fane nu el i-a inchis gura ci Carstocea, iar el a acceptat atata timp cat va fi lansat sub umbrela AGVPS si a lui Carstocea. Eu stiu exact care e scopul lui Andrei la federatie. Atata timp cat nu va intereseaza si cat el (Andrei) are dreptate pentru ca il lasati veti ajunge sa fiti spectatori la CN-ul de anul asta.Vladut Mateianu scrie:aici te inseli cornele ! chiar daca este in tabara adversa, andrei are toate aprecierile mele ! te asigur ca nu s-a dus ca subordonat de-al lui popescu, ba dimpotriva...chiar daca nu pe acte, dar se simte cum l-a linistit pe maimutoi....cornel.s scrie: `ai mai! Vrei sa-si taie creanga de sub picioare?nici de postat nu mai are voie !
![]()
eu simt altceva, care este de fapt scopul lui andrei la federatie, dar prefer sa tac si sa las timpul sa vorbeasca...
Nici pe departe ....... Si nu ii mai puneti lui AV atitea in spate ...Vladut Mateianu scrie: Hai sa zic ce cere Agvps : CN 2014 organizat de catre Agvps, prin cluburile cu experienta. Recunoaste federatia, dar nu accepta conditionarea apartenentei la federatie ptr a putea participa la CN 2014. Si mai sunt cateva dar ma opresc.
PS Daca nu se mai tine CM in Romania, oare mai trebuie CN la Corbu ?Sau mai trebuie CN ?
Poate mai bine ar fi sa fie delegata o persoana din cadrul Agvps sa faca o selectie nationala (eventual cate 1 om de la fiecare club din Agvps) si asa sa fie echipa nationala , pe care o va inscrie la CM ! Fara batai de cap si fara cheltuieli...
![]()
![]()
O fi gluma ?