SITUATIE CM -IANUARIE 2014

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: SITUATIE CM -IANUARIE 2014

Mesaj de gor965 »

Val scrie:........
Dragul meu te contrazic , s-a ajuns aici pentru ca nimeni dintre noi si mai ales AGVPS-ul nu a gasit calea de dialog cu o Federatie infiintata de vreo 2 ani ........
La noi dialogul intre astfel de institutii (conduse de ursuzi), se poarta prin avocati, prin tribunale. MTS dat in judecata de FRPS, FRPS data in judecata de APCR, AGVPS data in judecata de FRPS, MTS dat in judecata de AGVPS, etc.,etc. Acum toata lumea e bine dispusa, pupat piata independentii ... pescari platitori de viitoare taxe, stati calmi, toate organele de decizie lucreaza ptr. voi ... my ass !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Val scrie: ...Dialogul... si gasirea de solutii de coabitare ar trebui sa fie calea normala...
Pai tocmai astea nu au existat si nu e normal.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Val scrie:
Dragul meu te contrazic , s-a ajuns aici pentru ca nimeni dintre noi si mai ales AGVPS-ul nu a gasit calea de dialog cu o Federatie infiintata de vreo 2 ani , cu mult inainte de a se hotari CM in Romania .... S-a dorit razboi fatis .... si uite ca s-a ajuns la un armistitiu din motive legate de lipsa munitiei legale
Acum 2 ani m-a contactat popescu-federatie. Zeci de telefoane saptamanal, promisiuni, proiecte, etc. In concluzie, dorea sa ma puna sef peste crap, dar sa ii aduc cluburile plocon ! Salariu promis ? Imens, dar fara acoperire ....
Omul povestea cum vom castiga bani din taxele pescarilor, patronilor de balti, etc.... Atunci am realizat ca-l intereseaza doar banii si nu da 2 bani pe lumea noastra si pe pasiunea noastra, asa ca am preferat sa-l ignor.
Notiunea de federatie insa este ok, dar nu cu un asemenea personaj ales pe viata la conducere !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:
Val scrie:
Dragul meu te contrazic , s-a ajuns aici pentru ca nimeni dintre noi si mai ales AGVPS-ul nu a gasit calea de dialog cu o Federatie infiintata de vreo 2 ani , cu mult inainte de a se hotari CM in Romania .... S-a dorit razboi fatis .... si uite ca s-a ajuns la un armistitiu din motive legate de lipsa munitiei legale
Acum 2 ani m-a contactat popescu-federatie. Zeci de telefoane saptamanal, promisiuni, proiecte, etc. In concluzie, dorea sa ma puna sef peste crap, dar sa ii aduc cluburile plocon ! Salariu promis ? Imens, dar fara acoperire ....
Omul povestea cum vom castiga bani din taxele pescarilor, patronilor de balti, etc.... Atunci am realizat ca-l intereseaza doar banii si nu da 2 bani pe lumea noastra si pe pasiunea noastra, asa ca am preferat sa-l ignor.
Notiunea de federatie insa este ok, dar nu cu un asemenea personaj ales pe viata la conducere !
Vlade asta cu alegerea pe viata nu e apanajul numai a lui Popescu ... Exista si un Mitica Dragomir , un Mircea Sandu si ma opresc aici cu toate ca mai sunt exemple la indemina ( sic ! ) ...si pina la urma vad ca usor - usor , dispar din viata publica .. Cum ? Prin vot , prin vointa membrilor , democratic si deschis , la actiunea membrilor institutiilor din care fac parte ! Fara a fi membru undeva ... nu vad cum poti schimba nici macar administratorul de la bloc ......
Este absurd sa crezi ca cei care conduc acum Federatia .... scuze ca nu ii cunosc .... il vor schimba pe Popescu , doar ca sa isi inscrie Mateianu clubul sportiv ....

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Corect, de aceea nici nu cer asta. Ei merg pe drumul lor, eu pe al meu.... si nu o sa fiu membru al federatiei pana nu ma asigur ca popescu poate fi schimbat prin vot democratic. Si atunci probabil, vom intra toate cluburile (reale, cu loturi) in hora....
Dar crezi ca este prost popete sa dea chifteaua din mana ? Este singura lui sansa sa aiba o batranete linistita..... cu toate ca dupa intalnirea cu Tatae s-ar putea sa iasa mai repede la pensie ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Fara a fi membru undeva ... nu vad cum poti schimba nici macar administratorul de la bloc ......
Comparatie mai mishto nici ca gaseai. :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie: s-a ajuns aici pentru ca nimeni dintre noi si mai ales AGVPS-ul nu a gasit calea de dialog cu o Federatie infiintata de vreo 2 ani , cu mult inainte de a se hotari CM in Romania .... S-a dorit razboi fatis .... si uite ca s-a ajuns la un armistitiu din motive legate de lipsa munitiei legale

pentru ca nu stiu daca iti amintesti cu ce atitudine a aparut popescu in fenomen ... dar iti amintesc eu :

bai trogloditilor , voi si cu banditul de selaru sunteti o gasca de neica nimeni , nu ati facut nimic pana acum si am aparut eu sa va arat cum si ce sa faceti

pai cine si ce dialog sa duca cu un asemenea personaj ???

sunt curios , si-a pus vreodata cineva din cei care sustin federatia intrebarea ce motive l-au scos pe popescu din praful balastierelor sa -si omoare timpul si nervii pentru a pune mana pe guvernarea pescuitului ???? da nu va spun eu , BANII !!! ATAT !!

i-l doare-n pu.a de performanta sau de rezultate , dar tronsonul competitii este filonul care trage dupa el si pescuitul de agrement , taxe , cotizatii , etc

dovada ca se pișa pe rezultate este batjocura care a alocat-o celor care intr-adevar au facut performanta , in toate disciplinele de pescuit , dar asta de fapt este strategia , el nu are nevoie de persoane expansive , cu coloana vertebrala si cu forta in fenomen , lui i-i sunt utile gainiile care pun botul si se vand pe 2-3 gologani si pot fi aburiti cu o medalie de 2 lei castigata intr-o competitie ( nationala ) cu 5 pescari

spuneti ca vrem nu vrem trebuie sa plecam capul si sa lingem mana murdara a lui popescu ??? hmmm ...DE CE ???

sunt exemple in istorie si in viata de oameni care decat sa i-si compromita demnitatea au preferat sa se impuste , vezi Vasile Milea , Hatanaka , etc
undita din mana nu mi-o poate lua nici popescu , nici selaru , doar Dumnezeu ... , nu au decat sa se alature unui sistem condus de un sarlatan escroc si mincinos care este reprezentat de un personaj ca buhac :oops: :oops: :oops: cine vrea !!

asa ca , fire intinse si federatii placute tuturor celor care digera ....
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Cine incearca sa contraargumenteze/nuanteze argumentele lui Cristi, nu poate fi decat un "figlio di puttana" (parerea mea).
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

gabi1 scrie:Cine incearca sa contraargumenteze/nuanteze argumentele lui Cristi, nu poate fi decat un "figlio di puttana" (parerea mea).
:wink:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cumpar pistol.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”