Deoarece in ultima vreme se arunca pe piata tot felul de intoxicari in legatura cu CN 2011 vreau sa fac urmatoarele precizari clare si punctuale
- CN 2011 este organizat de APCR potrivit protocolului in vigoare nr. 01/ 29.01.2010 incheiat in acest sens cu AGVPS Romania, detinatorul drepturilor de inscriere a loturilor nationale la mondialele CIPS-FIPS. APCR detine legal dreptul de folosire al brandului Campionatul National de Pescuit la Crap si - statutar - organizeaza anual acest eveniment.
http://apcr.eu/acte-juridice/32-decizie ... 62010.html
- AG a APCR a stabilit structura CN 2011, dupa cum urmeaza
- Mansa 1 - 4 – 7 mai 2011 Fantanele – Doj (merg mai departe 12 cluburi sau asociatii)
- Mansa 2 - 26 – 29 mai 2011 - Darvari (merg in finala 6 loturi)
- Mansa 3 – 23 – 26 iunie - Bunget
Arbitraj – APS.
Taxa de participare este de 1100 euro/club, iar un lot este format din 12 persoane. In curand se va publica si regulamentul oficial pentru 2011.
APCR a predat sefului Comisei Competitii AGVPS proiectul de buget pentru CN 2011 si deplasarea la CM Italia. La finalul sezonului se va face si executia bugetara la fel de transparent. Cele doua documente au titlu informativ, nu sunt supuse aprobarii sau verificarii niciunei alte entitati fizice sau juridice, cluburile membre APCR si cenzorul asociatiei fiind legal indreptatiti sa faca aceste lucruri.
In fine,
subsemnatul, Andrei Vladeanu, am luat decizia de a ma suspenda din functia de presedinte al APCR in AG-ul din 15.01.2011 (Sinaia) si incepand cu 5 martie asociatia este condusa, potrivit statutului, de secretarul general - Constantin Stanila.
Motivul suspendarii mele este dorinta de renunta la chestiunile organizatorice si de a reveni in stand, ca pescar. De altfel, anul acesta voi face parte din lotul AVBD, lot al carui capitan este Bogdan Dragan.
Va multumesc pentru atentia cu care ati citit aceste randuri, ii urez succes lui Costel Stanila si fir intins la toate cluburile si asociatiile care vor participa la CN 2011. Fie ca cel mai bun sa castige!